Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duman 2 yeni albüm 18 martta piyasada

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açıklanan ilk 2 parçanın aksine böyle bir blues esintisi var albümde. o 2 parça ters köşeye yatırdı sanki ondan bir hayal kırıklığı var herkesde.

hani albüme kötü diyip kestirip atamıyorum da beğendim ben tınıları.

ot

yazarken fazlaca düşündüm;

herkesde mi, herkeste mi, herkezde mi?

hani biliyorum herkez yazılmıyor ama herkesde de çok garip kaçtı kelime okunuşu olarak :S

Mesaj tarihi:
garip bir hava var. hoşuma gitti ama ilk albüm gibi efsanevi olamaz gibime gelior -henüz 2 şarkısını dinledim ama-

ps: sanırım use your illusion taktiğini yapıolar :D
Mesaj tarihi:
1 hafta kadar önce torrente düşmüştü zaten albüm. dumanı genel olarak pek beğenmesemde ben sarhoşu çok beğendim farklı bir şarkı olmuş bazen karaktere bağlayıp 4-5 defa üstüste dinliyorum.
Mesaj tarihi:
Duman 1 i dinliyorum şu an. Çok güzel ya. Özlemişim elemanları.
Hayvan, Sor Bana Pişman Mıyım, Dibine Kadar, Sarhoş çok güzel olmuş, ekledim hemen listeme. Diğerlerini de daha dinlemedim zaten sdf.
Mesaj tarihi:
Duble post oldu kusura bakmayın, ama yazmak istiyorum. Neredeyse 6 saattir 2 albüm loopta dönüyor. Birkaç gereksiz şarkı dışında, iki albüm de mükemmel olmuş, özellikle bazı şarkıları çok çok çok beğendim. Çıkacakları ilk değil de bir sonraki konserlerine de mutlaka gitmeyi düşünüyorum. Alın dinleyin kardeşim. Süper olmuş. Helal olsunç. Böyle gaza geldim ya. Süper lan.
Mesaj tarihi:
genelde dumanı sevmem çok az şarkısı vardır sevdiğim. bu 2 albümde de yine aynısı oldu benim için

çoğu şarkıyı beğenmedim ama senden daha güzel harbi olmuş yahu baya hoşuma gitti
  • Yeni Oluştur...