adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 albümü şuanda ediniyorum bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sarhoş çok hoş olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bende indiriyorum şimdi bakalım. beğenirsem alayım albümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sir said: sarhoş çok hoş olmuş =) kutu kutu pense yerine sar sar sarhoş diyo nesi güzel:D hele o balık şarkısı varya ne küfür ettim ne küfür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 süper parçaları ya gerçekten iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bukadar berbat bi duman albümü olamaz belki daha alışmadığım için ama cidden kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 açıklanan ilk 2 parçanın aksine böyle bir blues esintisi var albümde. o 2 parça ters köşeye yatırdı sanki ondan bir hayal kırıklığı var herkesde. hani albüme kötü diyip kestirip atamıyorum da beğendim ben tınıları. ot yazarken fazlaca düşündüm; herkesde mi, herkeste mi, herkezde mi? hani biliyorum herkez yazılmıyor ama herkesde de çok garip kaçtı kelime okunuşu olarak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 herkeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 lan album cikmadi daha, bare 2 gun bekleseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 iki şarkısı da süperdi. senden daha güzel de gayet şeker durmuş .yine adamlar yapmış hissine büründürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ikisinide beğendim, duman yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Dinliyorum, şimdilik güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 iğrenç ötesi bi albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bugün radyoda dinledim, şarkı adını bilmiyorum. Bir garipti ilk dinleyişte beğeneceğim birşey değildi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Oje deki gibi davullar her sarkisinda olsun oturup dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 garip bir hava var. hoşuma gitti ama ilk albüm gibi efsanevi olamaz gibime gelior -henüz 2 şarkısını dinledim ama- ps: sanırım use your illusion taktiğini yapıolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 1 hafta kadar önce torrente düşmüştü zaten albüm. dumanı genel olarak pek beğenmesemde ben sarhoşu çok beğendim farklı bir şarkı olmuş bazen karaktere bağlayıp 4-5 defa üstüste dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Duman 1 i dinliyorum şu an. Çok güzel ya. Özlemişim elemanları. Hayvan, Sor Bana Pişman Mıyım, Dibine Kadar, Sarhoş çok güzel olmuş, ekledim hemen listeme. Diğerlerini de daha dinlemedim zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Duble post oldu kusura bakmayın, ama yazmak istiyorum. Neredeyse 6 saattir 2 albüm loopta dönüyor. Birkaç gereksiz şarkı dışında, iki albüm de mükemmel olmuş, özellikle bazı şarkıları çok çok çok beğendim. Çıkacakları ilk değil de bir sonraki konserlerine de mutlaka gitmeyi düşünüyorum. Alın dinleyin kardeşim. Süper olmuş. Helal olsunç. Böyle gaza geldim ya. Süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mirage said: İkisi de ilk dinleyişte iyi geldi kulağıma. Genelde ilk dinleyişte sevdiğim şarkı azdır. Hevesle bekliyorum valla. al benden de o kdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 genelde dumanı sevmem çok az şarkısı vardır sevdiğim. bu 2 albümde de yine aynısı oldu benim için çoğu şarkıyı beğenmedim ama senden daha güzel harbi olmuş yahu baya hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 iğrenç bi albüm olmuş yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 "senden daha güzel" dinledikçe güzelleşti gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Rezildeki davullar harika Bu adamlarin davulcusu cok yetenekli adam, iyi de oturtuyo calmak istedigi ataklari ve rollari sarkilara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 senin marşın albümlerdeki tek güzel parça ama çok tanıdık geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar