forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 said: # Bihter cezasini ceksin,gebersin! - 24.06.2010 11:37:15 Sevinc Behlulle Bihter birlikte mutlu olmali, mutlulugu Bihter hak ediyor diyen arkadaslar ! Bi de soyle yaklasin konuya. Diyelim Adnan sizin babaniz, Bihter de anneniz. Ayni ihaneti anneniz babaniza yapsaydi gene mutlulugu hak eden anneniz mi olucakti? Ihanet etti ve cezasini bulmali. Behlul de suclu tabi ki. Ama Bihter kadin ve bir kadin istemedigi surece kimse onu iliski yasamaya zorlayamaz.Bihter kadinligini kullanarak Behlulu tesvik etti. Zaten Behlulle Bihterinki ask degil, tutku ve ihtiras. Yas meselesine gelincee, Bihteri Adnanla evlenmesi icin kimse zorlamadi, kendisi isteyerek evlendi yas farkini bilerek. Madem istemiodu evlenmeseydi. Kesinlikle Bihter cezasini cekmeli ve cekicek de bence. Nihalle Behlulun mutlugunu gorup her gun kahrolmak Bihter icin en buyuk ceza. Gebersin Bihterrrrr!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 said: Diyelim Adnan sizin babaniz, Bihter de anneniz. Ayni ihaneti anneniz babaniza yapsaydi gene mutlulugu hak eden anneniz mi olucakti kim oluyoruz lan biz o zaman. o ezik ergen velet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 adam bize dolaylı yoldan küfretmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dizinin 20 dk. sını dün cekmısler ve seneryoyu oyunculara vermemısler gizli tutmak ıstıyorlarmıs ... garip tabi ama icerde bi köstebek varmıs ve filmin seneryosunu , fotoraflarnı ve son 20 dk . nın videosunu internete vermiş ... garip ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bihter ölüyor işte neyini sızdıracaklar. nasıl öldüğünün dramasını yapacak adamlar. sızsa ne sızmasa ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 intihar sahnesini dun cekmısler ıste aksamda videosunu internete koymuslar :) garip dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 binlerce behlüüüüüüüüüüüüül var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 milenyumun en saykodelik sahnesiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 diziyle ilgili yorumum: adamlar para kazanıyor lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 finalin senaryosu düşmüş nete ve doğru ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 oo bihter niyeti bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 açıklarını yakaladım.bu beeelül bitterle koru da kapışırken beelülün sakalları vardı.halbuki geçen hafta o gün içerisinde (dizi tarihine göre)damat traşı olmuştu.bu adam kurtadammı 2 saatte sakalı uzuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ölürken haber verinde bakıyım maç izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 misafirlikte kaldığım evde izlenince ben de maruz kaldım da buna, bihter'i bi boğazlasınlar, öyle bitsin. son bölüm oh canıma değsin oh annesi de kaykıldı, ne güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 APAISHUAHSUDA FİRDEVSİN AZI GÖZÜ YAMULMUŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abi herkez izlesinde spoilerle tartışmak zevksiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 aquila said: APAISHUAHSUDA FİRDEVSİN AZI GÖZÜ YAMULMUŞ. cin çarpmış onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 firdevsin cene cok cesur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 nihali öyle gelinlikle koşarken görsem yolsai, atıma atar dağa kaçırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 çetinde amma erkekmiş ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 aquila said: nihali öyle gelinlikle koşarken görsem yolsai, atıma atar dağa kaçırırdım. yapma etme bildiğin çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 her can ölümü tadacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 CusTodeM said: aquila said: nihali öyle gelinlikle koşarken görsem yolsai, atıma atar dağa kaçırırdım. yapma etme bildiğin çirkin custodeme katılıyorum.hobbit lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Arma said: aquila said: APAISHUAHSUDA FİRDEVSİN AZI GÖZÜ YAMULMUŞ. cin çarpmış onu kurana küfür etmiş kız kendini vurunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 nihal çirkinde kına gecesinde olmak isterdim ahah finalle ilgili sadece bihter baya iyi oynamış onun harici zaten finalde ne olcagını bildiğimizden pek bişi olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar