Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşkı Memnu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
#
Bihter cezasini ceksin,gebersin!
- 24.06.2010 11:37:15
Sevinc
Behlulle Bihter birlikte mutlu olmali, mutlulugu Bihter hak ediyor diyen arkadaslar ! Bi de soyle yaklasin konuya. Diyelim Adnan sizin babaniz, Bihter de anneniz. Ayni ihaneti anneniz babaniza yapsaydi gene mutlulugu hak eden anneniz mi olucakti? Ihanet etti ve cezasini bulmali. Behlul de suclu tabi ki. Ama Bihter kadin ve bir kadin istemedigi surece kimse onu iliski yasamaya zorlayamaz.Bihter kadinligini kullanarak Behlulu tesvik etti. Zaten Behlulle Bihterinki ask degil, tutku ve ihtiras. Yas meselesine gelincee, Bihteri Adnanla evlenmesi icin kimse zorlamadi, kendisi isteyerek evlendi yas farkini bilerek. Madem istemiodu evlenmeseydi. Kesinlikle Bihter cezasini cekmeli ve cekicek de bence. Nihalle Behlulun mutlugunu gorup her gun kahrolmak Bihter icin en buyuk ceza. Gebersin Bihterrrrr!!!!
Mesaj tarihi:
said:
Diyelim Adnan sizin babaniz, Bihter de anneniz. Ayni ihaneti anneniz babaniza yapsaydi gene mutlulugu hak eden anneniz mi olucakti

kim oluyoruz lan biz o zaman. o ezik ergen velet mi?
Mesaj tarihi:
dizinin 20 dk. sını dün cekmısler ve seneryoyu oyunculara vermemısler gizli tutmak ıstıyorlarmıs ... garip tabi ama icerde bi köstebek varmıs ve filmin seneryosunu , fotoraflarnı ve son 20 dk . nın videosunu internete vermiş ... garip ???
Mesaj tarihi:
açıklarını yakaladım.bu beeelül bitterle koru da kapışırken beelülün sakalları vardı.halbuki geçen hafta o gün içerisinde (dizi tarihine göre)damat traşı olmuştu.bu adam kurtadammı 2 saatte sakalı uzuyor?
Mesaj tarihi:
misafirlikte kaldığım evde izlenince ben de maruz kaldım da buna, bihter'i bi boğazlasınlar, öyle bitsin.

son bölüm

oh canıma değsin
oh annesi de kaykıldı, ne güzel oldu

Mesaj tarihi:
CusTodeM said:

aquila said:

nihali öyle gelinlikle koşarken görsem yolsai, atıma atar dağa kaçırırdım.

yapma etme bildiğin çirkin

custodeme katılıyorum.hobbit lan o.
Mesaj tarihi:
nihal çirkinde

kına gecesinde olmak isterdim ahah

finalle ilgili sadece bihter baya iyi oynamış onun harici zaten finalde ne olcagını bildiğimizden pek bişi olmadı :)
  • Yeni Oluştur...