Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gecko said: aman allahım forumda gerçekten bu diziyi izleyenler var niye bu forumdakiler insan değilmi , ne farkı var burdakilerin? türkiyenin en çok izlenen dizisi neticede , herkesin kendi zevki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 behlülün gideri arttı yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Cok klise oldu ama behlul bihtere cok iyi ayar verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 george lucas gelmiş lan diziye neden haber vermiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 anladı lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 artık izlenmiyor mu ya ? bihterin rage iyiydi.nihal tipsizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ilk defa bugun ızledım dızıyı bıraz bu ne lan 2 dk lık olayı 2 saatte gösteriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 nihalde bi angutluk var ama heykel gibi hatun yine de yarısından sonra izlemeyi bıraktım ama televizyon arkamda olduğu için bihter'in rage'ini duydum iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 işin kötüsü yaprak dokumu gibi buda bi sezon daha uzicakmış.iki güzel hikayeyi piç ettiler. hele yaprak dokumunu çekirdek alıp ailedek gülüyoruz artık.ali rıza bey yönetiyor.o kadar mal ki anlatamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ahah ali rıza amca çok iyi ya her bölüm kalp krizinin sınırlarında dolanıyor çok heycanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ferhundeye hala siz diyor adam ahahha.gidip orda burda yatıyor.karı gibi tripler falan.bence herkes izlemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Beşiri diziden atın imza kampanyası yapsak super olur aslında. Butun suc Besirde, ilk gun gidip konussa butun bunlar olmayacaktı aglamaklı suratlı pis iblis Beşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 adam gecenin 3ünde beşire kurulmuş... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ruyana mi girdi abi besir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ahuahuah iyimiş..adam oturmuş saatlerdir düşünmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bitiyomus lan galba. http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=3&bid=1&hid=14537046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 cok yazık.losttan daha iyi final bekliyorum bu diziden ama ilgi görmüyor bi ara boku cıktıgından dizi baymıştı izlemiodum ama şu son bölümlerde tekrar başladım :) ztn 3 bölüm sonra falan final olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 biraz önce göt olmak kavramının EN iyi canlı örneğini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 sezon finali mi dizi mi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 dizi bitiyor 3 bölüm sonra tamamen evet bihter behlüle zaaaaaaaa yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 arabadan inerken parfüm sıkmayı unutup bi dakka deyip parfüm sıkıp bu dünyadaki en malca hareket değilmiş gibi davranmasından belliydi bihter var lan ne yapayım izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ben de vize ve final dönemlerimde itinayla izliyorum. o değil de sonunda ne biçim güldü öyle bihter delirmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 korktum orda bitherden zaten, korku filmi gibindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 forgiver said: arabadan inerken parfüm sıkmayı unutup bi dakka deyip parfüm sıkıp bu dünyadaki en malca hareket değilmiş gibi davranmasından belliydi bihter var lan ne yapayım izledim adam sevişmeye gidiyor.normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar