Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konusu nasıl açılmaz :).Tartışalım. Prison breakten sora en heycanlandıgım dizi :).dizi sırf bakışmalar ve mimikler üzerine kurulu oldugundan ulan bakma anlaşılcak falan demekten tükendim :) Yol yakınken izleyin.koptu kopucak dizi karmaşık aşk olaylarını sevenler için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ev arkadaşım bazen izliyor hatta şimdi de içerden sesler geliyor sanırım suan tv de. kıvanç tatlıtuğ'ya -dizi de behlülmüş adı- herkesin verme amacı var. bakalım kim vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sevgilim deli gibi izlio... bırakın bööle dizileri diom dinlemio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sahane bir dizi, her bolumunu kacirmadan izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 behlül behlol puhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bihter çok dandik kıyafetler giyiyor, hasta ediyor beni. Hele Nihal'i sokakta görsem pataklarım. O kadar güzel kız çuvala giriyor devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 pekaziz said: Bihter çok dandik kıyafetler giyiyor, hasta ediyor beni. Hele Nihal'i sokakta görsem pataklarım. O kadar güzel kız çuvala giriyor devamlı. o kız önceki bi dizide gotik değil miydi ya? çuval da elit oldukları için. aha peri padişahının kızıymış. abarii şöfor de kıza aşık. laflara iyi ezberletmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 nihan behlüle fingirdiyo. behlül bihtere iteleyecek bihter adnanı aldatıyo makmazel adnana aşık bihterin annesi para peşinde behlül arada anneyede yazıyor enterasan ortamlar.Gol atan kaleye oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 beşir nihana platonik nihanın kız arkadaşı behlüle evdeki ufak cocuk gelen bütün güzel kızlara aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Hepsi de ... ( kermit burası senin ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bihter'in kız kardeşi en güzeli aslında ama ağzı kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bugün annem izlerken ben de kaptırdım izledim. Tüm karakterleri öğrendim falan. Hakkaten tam aşk çemberi var. İsimler de süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bihter elif ve bihterin kız kardeşi 3 ünü istiyorum aynı anda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dizinin konsepti herkes behlüle şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sipeyskeyk said: dizinin konsepti herkes behlüle şeklinde. ahahaha hakketen ha. 3 tane kız var direk behlüle hasta sanırım. ki diziyi 10 dk falan izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bihter Behlülle öpüşmüş dün. Tamamdır, behlüle bihter vericek, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yaw dün izliodum.mini cooperın bayan arabasını oldugunu hep beraber gördük :) neyse arabada giderken saçını falan okuso behlül.ben diyorum yapma lan yapma die.öyle bi amcaya yapılır mı bu yani.yatakta basıcak amcası bunları yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 çok merak ettim izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 pekaziz said: Bihter çok dandik kıyafetler giyiyor, hasta ediyor beni. Hele Nihal'i sokakta görsem pataklarım. O kadar güzel kız çuvala giriyor devamlı. O kadar güzel dediğin kızın acayip kilo problemi var da, yüzü güzel şimdi yalan söyleyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kriz var diye millet ağlarken, bunlar 3.000$a kıyafet, 140.000$a mücevherat alıp kendilerini sevindiriyorlar. ederim böyle dizinin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 o dizinin en güzeli peyker mi nedir o dur,annem izlerken görüyorum da tatlı yani bayağı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 evet katiliyorum. en güzeli o. bihterin oyunculugunu da sevmiyorum ben, acaip kasinti. bi de bilimum caresiz ev hanimlari -hepsi diil tamam- ''kizz bu aksaaamm askim emnu var!!'' ayh basliyo kos kooos kap cekirdekleri diye kosturmuyolar mi tirt oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yaprak dokumu gibi roman biter dizi bitmez hesabı bişi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Allah didiem Gavur ellerde Türk dizilerine verdim kendimi öpüştüler beeee.. ben rahatladım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 her yeni bölümde daha fazla heycanlanıyorum ama ya dhjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar