Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşkı Memnu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konusu nasıl açılmaz :).Tartışalım.

Prison breakten sora en heycanlandıgım dizi :).dizi sırf bakışmalar ve mimikler üzerine kurulu oldugundan ulan bakma anlaşılcak falan demekten tükendim :)

Yol yakınken izleyin.koptu kopucak dizi

karmaşık aşk olaylarını sevenler için birebir
Mesaj tarihi:
ev arkadaşım bazen izliyor hatta şimdi de içerden sesler geliyor sanırım suan tv de. kıvanç tatlıtuğ'ya -dizi de behlülmüş adı- herkesin verme amacı var. bakalım kim vericek.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Bihter çok dandik kıyafetler giyiyor, hasta ediyor beni.

Hele Nihal'i sokakta görsem pataklarım. O kadar güzel kız çuvala giriyor devamlı.

o kız önceki bi dizide gotik değil miydi ya? çuval da elit oldukları için. aha peri padişahının kızıymış. abarii şöfor de kıza aşık. laflara iyi ezberletmişler.
Mesaj tarihi:
nihan behlüle fingirdiyo.
behlül bihtere iteleyecek
bihter adnanı aldatıyo
makmazel adnana aşık
bihterin annesi para peşinde
behlül arada anneyede yazıyor

enterasan ortamlar.Gol atan kaleye oynuyorlar.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:
dizinin konsepti herkes behlüle şeklinde.

ahahaha hakketen ha. 3 tane kız var direk behlüle hasta sanırım. ki diziyi 10 dk falan izledim
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yaw dün izliodum.mini cooperın bayan arabasını oldugunu hep beraber gördük :)

neyse arabada giderken saçını falan okuso behlül.ben diyorum yapma lan yapma die.öyle bi amcaya yapılır mı bu yani.yatakta basıcak amcası bunları yakındır
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Bihter çok dandik kıyafetler giyiyor, hasta ediyor beni.

Hele Nihal'i sokakta görsem pataklarım. O kadar güzel kız çuvala giriyor devamlı.

O kadar güzel dediğin kızın acayip kilo problemi var da, yüzü güzel şimdi yalan söyleyemeyeceğim.
Mesaj tarihi:
evet katiliyorum. en güzeli o.
bihterin oyunculugunu da sevmiyorum ben, acaip kasinti.
bi de bilimum caresiz ev hanimlari -hepsi diil tamam- ''kizz bu aksaaamm askim emnu var!!'' ayh basliyo kos kooos kap cekirdekleri diye kosturmuyolar mi tirt oluyorum.
  • Yeni Oluştur...