Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 olmaz demeyin oldu, islami mizah dergisi.. ama söyleyecek laf yok. http://www.cafcafdergisi.net/ edit/dasaaa: saldırmadan, saldırmadan.. dediklerinize dikkat edin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bayadır var bu dergi ya. ilk çıktığında meraktan almıştık, bişeye benzemiyodu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 http://www.cafcafdergisi.net/2008/03/30/cafcaf-mizah-dergisi-›-internet-baskisi/ internetten okumak için çılgınlar gibi okuyacak arkadaşlar var da burda, belki abone değillerse haberleri olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Normaldir, sadece karşı olduğumuz bir grup diye dergilerine, zevk aldıkları şeylere ön yargıyla yaklaşmayalım, ben de kendi arkadaşlarımla oturup islamiyet hakkında espriler yapıp gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ahahahahahaha çok komikmiş ya öldüm gülmekten Basında Cafcaf kısmını süper yapmışlar hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Anlayışlı olacak bir durum yok. Atatürk'ü put gibi gösteren şerefsizlerin mizah anlayışı bu kadar oluyor. Kötü söz söyleyeceğim neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 islam düşmanı değilim, liboş düşmanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 GERGE said: Normaldir, sadece karşı olduğumuz bir grup diye dergilerine, zevk aldıkları şeylere ön yargıyla yaklaşmayalım, ben de kendi arkadaşlarımla oturup islamiyet hakkında espriler yapıp gülüyorum. benzeri şeyler diyecektim :) herkesin mizah hakkı var sonuçta, zamanında mizah eleştirilmez diyorduk şimdi aksini diyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 auahahahaa super dergi lan muslumbord ad hominem sanati ilk defa basili olarak piyasalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu mizah değil yalakalıktır ama sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ya konusu filan çok önemli değil de aşırı tırt ya. açık açık taklit etmeye çalışıp becerememişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 adamların logosu neşeli hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 4-5 karikatür dışında baya vasatmış. wot ları okumadım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Giovanni said: Güzelmiş :) harbiden çok komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Hayatımda bu kadar kötü espirili karikatürleri en son ben 5 yaşındayken çiziyordum, bu dergiyi alıp okuyanın hatta iyice abartıp komik bulanın beyin gelişiminden şüphe ederim.. Yazık bu dincilere, salya saçarak zorlama mizah olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 GERGE said: Normaldir, sadece karşı olduğumuz bir grup diye dergilerine, zevk aldıkları şeylere ön yargıyla yaklaşmayalım, ben de kendi arkadaşlarımla oturup islamiyet hakkında espriler yapıp gülüyorum. uzun zamandır mizah dergisi okumuyorum da.. normal falan değil. bir kere bağımsız olmadığı apaçık ortada. amacın da basitçe mizah olmadığı, bariz propaganda aracı olduğu belli. dolayısıyla "kötü". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bağımsız değil tabii ki bu dergi bariz görünüyor. Ama bağımsız olmak şartlar ne olursa olsun iktidar karşıtı olmak mı demektir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hayır, iktidarıda yeri geldiğinde eleştirebilmek demektir. hepimizin bildiği mizah dergileri sadece iktidarı eleştirmiyor muhalefetide "en az" iktidarı eleştirdiği kadar eleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 AHAHA MAHKEMEYİ SULANDIRMAK DEMİŞ ERGENEKON SANIĞINI PALYAÇO OLARAK ÇİZMİŞ ÇOK KOMİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Slat said: AHAHA MAHKEMEYİ SULANDIRMAK DEMİŞ ERGENEKON SANIĞINI PALYAÇO OLARAK ÇİZMİŞ ÇOK KOMİK çizeride behlül.behlül, bihterler sana kurban olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bu karikatür de derginin kurulma amacını özetliyor sanırım, daha üstüne birşey yazmaya gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Siyasi görüşlerini geçtim de,maalesef çok başarısızlar.Bir de 'çetelere karşı olan tek mizah dergisi' olduklarını iddia etmişlerdi bir yerde;saçmasapan insanlar topluluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar