moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Lrj5Nfw12IA&feature=PlayList&p=EC05C34FE1EC2726&playnext=1&index=38 bu kadar ballı olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 3.02'den olanlar gerçek yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abi güzel gibi görünüyo ama bazı yerlerde ağar sıçıyor. ama bi hatun elinden dinlemek zevkliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ya şu japonların başarısız olduğu bir konu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 benim bir japonarme maceram vardı. o geldi aklıma. hüzünbazlandım kederfula vurdum akşam akşam!! kadın sake mi getir! nolur getir be ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ehe aklıma kill billdeki 5 6 7 8's geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bunlardan birine Avustralyada dönüp "Alıcam ulan seni nüfusuma, evlen benle!" dedim. Haklı olarak gülümseyip "What?" dedi. Tabii evde hanım bekler, ingilizceye çevirmek yemedi. Offf offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 zenci deyince aklıma gelen şeyin tersi geliyo japon deyince hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abicim simdi hepiniz atlamisiniz japon diyede bi mevzu war gozden kacan bu adamda olabilir japonun kizi erkegi ayni uretim surat disinda sakata gelmein ben uyariyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bonepart doğsu söylüyor.. sakata gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 BonePART said: abicim simdi hepiniz atlamisiniz japon diyede bi mevzu war gozden kacan bu adamda olabilir japonun kizi erkegi ayni uretim surat disinda sakata gelmein ben uyariyim vahim bir kaza sonucu bu tecrübeni bizimle paylaştığın için ben teşekkür etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kiz gitar caliyor, oyle japonlar super, ne kada sanslilar bi durum goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bunu görünce aklıma geldi artık japonların heavy metal grubu kurması yasaklanmış kaynak: umut sarıkaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ama me me mesela etek giymiş, japon erkekleri etek giymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ihbin ihbin ihbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Sen gene heavy metale çarpmışsın, İlke sağolsun Japon işi grindcore ile tanıştırdıydı bizi. O grup yüzünden 2 sene gecikmeli başladıydım grind dinlemeye zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar