Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Forvet yok başka. Ya Ümit ya Nonda çıkacak. Şu anda da Ümit gayet kötü durumda, Nonda'yı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Benim tercihim Ümit Karan' dır. Benfica maçında gayet güzel oynamıştı adam. Gerçi baya oluyo o maç geçeli :) . Hehe bu arada ben de rüyamda 3-3 bittiğini gördüm :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ümit veya Nonda 2'side o kadar rezil durumdaki şu an...Bence ilk 45 dk oynatır birini baktı olmuyo alır Yaser'i ki öyle yapsın zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ümit karanla nonda çift forvet oynasın , hiç de intihar olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 deplasmanda o defansla ve eksik oyuncularla 2 forvet oynamak çok riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 4 6 0 kewell veya lincoln daha ileriye dönük. bence böle en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 cado said: deplasmanda o defansla ve eksik oyuncularla 2 forvet oynamak çok riskli. abi göbekte 1 sağlam adam olsun ,ayhan mehmet topal oynasın, ciddiyim 2 forvetle de çıkılır . orda bu adamlara defans futbolu oynamamalıyız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 balon kardeş kim kimi hoplatır bu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Kardeşim Tüm Türkiye hoplıcak inşallah . sevinçten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Aslında gayet mantıklı çift forvet oynamak. Sonuçta sırf defans yaparsak o ikiliyle mutlak 1-2 tane yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Khelben said: 4 6 0 kewell veya lincoln daha ileriye dönük. bence böle en mantıklısı 4-6-0 da kewell ve lincolnu ileri uca koyuyorsun sanırım (orta sahanın) Kewellın hücum oyuncusu olarak performansını bilmiyorum ama topu ayagına alıp takımın ileri çıkmasını sağlayamassa madara oluruz. nonda topu ayagına alabildiği zaman saklayabiliyor en azından. sorun zaten nondanın topu alabilmesi. çok hantal ve statik oynuyor işte. ümit karan da topları daha rahat alabiliyor ama çok kolay kaybediyor. nondanın üstün bir performans sergilemesi lazım şu maç, ya da ümitin. yasere zaten ihtimal bile vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Abi izlediğim son maçlarda Nonda' nın topu saklamayı geçtim, hiç bi iş yaptığına tanık olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Masquerade said: Khelben said: 4 6 0 kewell veya lincoln daha ileriye dönük. bence böle en mantıklısı 4-6-0 da kewell ve lincolnu ileri uca koyuyorsun sanırım (orta sahanın) Kewellın hücum oyuncusu olarak performansını bilmiyorum ama topu ayagına alıp takımın ileri çıkmasını sağlayamassa madara oluruz. nonda topu ayagına alabildiği zaman saklayabiliyor en azından. sorun zaten nondanın topu alabilmesi. çok hantal ve statik oynuyor işte. ümit karan da topları daha rahat alabiliyor ama çok kolay kaybediyor. nondanın üstün bir performans sergilemesi lazım şu maç, ya da ümitin. yasere zaten ihtimal bile vermiyorum. ya şu maçı 0-0 geçelim ben başka hiç bişey istemiyorum. duran toplarla ileri taşırız topu falan anca öyle gol atarız. gerçi bazı arkadaşlar 0-0 ın avantaj olmadığı görüşünde olsada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 0-0 girelim son dakikaya da sanctis yollar kendi kalemize 1 tane. 1-0 yenilmek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 nonda sıfır gerçekten ya hiç bir işe yaramıyor.ümitte çok kötü bu aralar ama hiç olmadık yerlerde hiç olmadık goller atabiliyor gene.ama her şeye rağmen gol bulabileceğimizi düşünüyorum,gazla olsun gene atarız. ha bide iddaa oynıcak varsa kesin üst bu maç. PZero'nun tirol girişimleride başarısız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hamburg illa ki alacak. galatasaray sezon itibariyle bir varlık gösterebilmiş ya da ümit vermiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hamburg'un kaç tane maçını izledin bu sene merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 beslemeyin abi trollu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hamburg çok iyi oyunculardan kurulu,teknik kapasitesi yüksek,Alman disiplininden bir saniye bile taviz vermeyen,çok total bir takım. Becerdim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 0-0-0 oynayalım 11 kaleci asdada global futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 BulletRide said: Hamburg çok iyi oyunculardan kurulu,teknik kapasitesi yüksek,Alman disiplininden bir saniye bile taviz vermeyen,çok total bir takım. Becerdim mi Anam Ömer Üründül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 önemli olan orta saha forvet ilişkisini iyi kurabilmek. şaka bi yana stres bastı beni... hüff hüff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Sol kanattan çizgiye inip yapılacak ortalar da hayati önem taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 adamların en bozuk yeri sağ kanatları. arda coşarsa gol atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 http://www.stargazete.com/spor/hamburg-gs-macini-sifresiz-izleyin-174656.htm Abi niye gazeteler her zaman böyle değil? Çok mu ütopik bir arzu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar