Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Hamburg SV - Galatasaray 12.03.09 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:
4 6 0
kewell veya lincoln daha ileriye dönük. bence böle en mantıklısı

4-6-0 da kewell ve lincolnu ileri uca koyuyorsun sanırım (orta sahanın)

Kewellın hücum oyuncusu olarak performansını bilmiyorum ama topu ayagına alıp takımın ileri çıkmasını sağlayamassa madara oluruz.

nonda topu ayagına alabildiği zaman saklayabiliyor en azından. sorun zaten nondanın topu alabilmesi. çok hantal ve statik oynuyor işte. ümit karan da topları daha rahat alabiliyor ama çok kolay kaybediyor. nondanın üstün bir performans sergilemesi lazım şu maç, ya da ümitin. yasere zaten ihtimal bile vermiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Khelben said:
4 6 0
kewell veya lincoln daha ileriye dönük. bence böle en mantıklısı

4-6-0 da kewell ve lincolnu ileri uca koyuyorsun sanırım (orta sahanın)

Kewellın hücum oyuncusu olarak performansını bilmiyorum ama topu ayagına alıp takımın ileri çıkmasını sağlayamassa madara oluruz.

nonda topu ayagına alabildiği zaman saklayabiliyor en azından. sorun zaten nondanın topu alabilmesi. çok hantal ve statik oynuyor işte. ümit karan da topları daha rahat alabiliyor ama çok kolay kaybediyor. nondanın üstün bir performans sergilemesi lazım şu maç, ya da ümitin. yasere zaten ihtimal bile vermiyorum.

ya şu maçı 0-0 geçelim ben başka hiç bişey istemiyorum.
duran toplarla ileri taşırız topu falan anca öyle gol atarız. gerçi bazı arkadaşlar 0-0 ın avantaj olmadığı görüşünde olsada..
Sosyal ağlarda paylaş

nonda sıfır gerçekten ya hiç bir işe yaramıyor.ümitte çok kötü bu aralar ama hiç olmadık yerlerde hiç olmadık goller atabiliyor gene.ama her şeye rağmen gol bulabileceğimizi düşünüyorum,gazla olsun gene atarız. ha bide iddaa oynıcak varsa kesin üst bu maç.

PZero'nun tirol girişimleride başarısız olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...