Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Hamburg SV - Galatasaray 12.03.09 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

Şu topice de fark yeriz gibilerinden şeyler yazcak olanlar yazmasın lütfen

allah allah ya sev ya terketçiler futbol'a da mı geldi.sanane?ben beğeniyorum hamburg'u bizimkiler son bir ayda bordo rövanşı dışında adam gibi tek maç oynamadılar.fark yeme ihtimalimiz gayet de var.çünkü defans yok, de sanctis sene başından bu yana yapmadığı kadar hatayı ardarda yapmaya başladı, ligde bile uu 1 farkla hiç galibiyetimiz yok en az iki üç atıyoruz diyorduk, izlemedim bursa maçını ama geçen hafta konya'da bir taner güleri olsa gene yemiştik 2-3 tane.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:
bordo maçında da kimse top oynadığımızı fln sanmasın ilk yarım saat ve son 25 dakka düm düm tek oynadık bence

Bu devirde Barcelona bile 90 dk. güzel top oynamıyor.Adam gibi defans kurgun olur,ilerideki elemanlarımız zaten yetenekli vitesi istediğin gibi yükseltip,düşürürsün.Kontra yersen de yaparsın bi Yugoslav faulü.Oh Ömer Üründül FTW
Sosyal ağlarda paylaş

En az 2 gol yeriz heralde. Gerisi ardaya, kewella, lincolne kalmış, 2-2 biterse burda da 0-0dan 1-1den falan tur atlarız, kafamdan geçen iyimser olan tek rasyonel senaryo :P

Defans zaten leş gibi olmuştu meira formdan düşüp servet de sakatlanınca, şimdi emre güngör de yok mehmet topal da yok.

Göbekte sabriyi görürsem şaşırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Aiko said:
bordo maçında da kimse top oynadığımızı fln sanmasın ilk yarım saat ve son 25 dakka düm düm tek oynadık bence

Bu devirde Barcelona bile 90 dk. güzel top oynamıyor.Adam gibi defans kurgun olur,ilerideki elemanlarımız zaten yetenekli vitesi istediğin gibi yükseltip,düşürürsün.Kontra yersen de yaparsın bi Yugoslav faulü.Oh Ömer Üründül FTW

abi o adam totem yapıyor ahaha. bırak onu, sad panda modunda fark yeriz, yeniliriz diye yazıyor. ^^

türkiye euro08'de gol atamadan 0 puanla elenir demişti mesela. :D
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Aiko said:

valla benim o maç gördüğüm ; 3-1 öndesin kendi evinde rahat rahat oynuyosun, tur garanti. top taca çıkıo topu almaya deparla gidiyosun ortasahada faul oluyo defans adamlarını ileri yolluyosun sana faul yapıyolar yere düşüosun, düşmenle kalkman bir oluyo yatıcaksın yerde kıvranıcaksın yalandan.böyle oynadık 2. yarı birazda şova yapmaya başlayınca bizimkiler, 2 gol gördük kalemizde. o gun o turu geçemeseydik kendimi tribünde aşaya atardım valla.benim derdim bu asıl amator takımların yapmayacakları şeyleri yapıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı motivasyon ya da disiplinsizlik Aiko :D

kocaelinden 5 yedik, bordoyu 5 leyip affetirelim, şov yapalım dediler fdsfds.

valla hamburg bugun dagıldı bildigin. yenilmiyecek takım değil, forvet hatları inanılmaz güçlü. okçunun hası petric ve seneye b. münih'de oynayacak ivika olic çok feci üzebilirler bizi.

ama ilk golü bulabilirsek, moral olarak tamamen dibe vurabilirler. bekledigimiz bir skor bile çıkarabiliriz. of baros nasıl becerirsin sarı kart cezası yemeyi. ayrıca lincolnden hertha performansı bekliyorum. adam bundesliga lideri savunmayı haşat etmişti.

2 maç da d-smart'dan yayınlanacak gibi bir söylenti var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Hamburg ile oynayacağı iki maçı yayınlayacak kanallar:

Tarih: 12 Mart 2009:
Hamburg- Galatasaray:
Kanal: ARD Das Erste (Şifresiz)
Uydu ve TP bilgileri:
13 E (Doğu) Hotbird: 11604 H 27500 5/6
19.2 (Doğu) Astra (1L): 11494 H (Analog)
19.2 (Doğu) Astra (1H); 12110 H 27500 3/4

Liveonsat’a göre Hamburg- Galatasaray maçının tekrarı aynı gün;
Direct 8 (Fransız) kanalında (Şifresiz) TSİ 23.30’da banttan yayınlanacaktır.
Bu kanalın uydu ve TP değerleri:
Uydu: 13 E (Doğu) Hotbird 8
TP: 12539 H 27500 ¾
Uydu: 19.2 (Doğu) Astra 1L
TP: 11538 V 22000 5/6

Tarih: 19 Mart 2009:
Galatasaray-Hamburg
Kanal: ZDF (Şifresiz)
Uydu ve TP bilgileri:
13 E (Doğu) Hotbird: 11054 H 27500 5/6
19.2 E (Doğu) Astra (1L); 10964 H (Analog)
19.2 E (Doğu) Astra (1H); 11954 H 27500 (3/4)

ARD ve ZDF sanal reklamsız Tribün sesi yüksek 16:9 HD kalitesinde yayın yapmaktadır.

İki maç da; Türkiye'de D-Smart kanallarında yayınlanacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...