eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 çok zor denilen maçları almış, en kolaylarında fark yemiş bi takımız... umarım bu maç en zorlarından biridir.. haydi cimbomum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 baştaki video harika olmuş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Cintonik said: hamburg üzer imza : çünkü ben öyle istiyorum imzayla beraber quote yapasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Dartanian said: Şu topice de fark yeriz gibilerinden şeyler yazcak olanlar yazmasın lütfen allah allah ya sev ya terketçiler futbol'a da mı geldi.sanane?ben beğeniyorum hamburg'u bizimkiler son bir ayda bordo rövanşı dışında adam gibi tek maç oynamadılar.fark yeme ihtimalimiz gayet de var.çünkü defans yok, de sanctis sene başından bu yana yapmadığı kadar hatayı ardarda yapmaya başladı, ligde bile uu 1 farkla hiç galibiyetimiz yok en az iki üç atıyoruz diyorduk, izlemedim bursa maçını ama geçen hafta konya'da bir taner güleri olsa gene yemiştik 2-3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bordo maçında da kimse top oynadığımızı fln sanmasın ilk yarım saat ve son 25 dakka düm düm tek oynadık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 B.Mönchengladbach 4-1 Hamburg SV B.Mönchengladbach lig sonuncusu imiş ama bu maçların devamı ters teper (gs-kocaeli sonrası bordeaux maçı gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 geçicez geçicez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Aiko said: bordo maçında da kimse top oynadığımızı fln sanmasın ilk yarım saat ve son 25 dakka düm düm tek oynadık bence Bu devirde Barcelona bile 90 dk. güzel top oynamıyor.Adam gibi defans kurgun olur,ilerideki elemanlarımız zaten yetenekli vitesi istediğin gibi yükseltip,düşürürsün.Kontra yersen de yaparsın bi Yugoslav faulü.Oh Ömer Üründül FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 En az 2 gol yeriz heralde. Gerisi ardaya, kewella, lincolne kalmış, 2-2 biterse burda da 0-0dan 1-1den falan tur atlarız, kafamdan geçen iyimser olan tek rasyonel senaryo :P Defans zaten leş gibi olmuştu meira formdan düşüp servet de sakatlanınca, şimdi emre güngör de yok mehmet topal da yok. Göbekte sabriyi görürsem şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 BulletRide said: Aiko said: bordo maçında da kimse top oynadığımızı fln sanmasın ilk yarım saat ve son 25 dakka düm düm tek oynadık bence Bu devirde Barcelona bile 90 dk. güzel top oynamıyor.Adam gibi defans kurgun olur,ilerideki elemanlarımız zaten yetenekli vitesi istediğin gibi yükseltip,düşürürsün.Kontra yersen de yaparsın bi Yugoslav faulü.Oh Ömer Üründül FTW abi o adam totem yapıyor ahaha. bırak onu, sad panda modunda fark yeriz, yeniliriz diye yazıyor. ^^ türkiye euro08'de gol atamadan 0 puanla elenir demişti mesela. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 BulletRide said: Aiko said: bordo maçında da kimse top oynadığımızı fln sanmasın ilk yarım saat ve son 25 dakka düm düm tek oynadık bence Bu devirde Barcelona bile 90 dk. güzel top oynamıyor.Adam gibi defans kurgun olur,ilerideki elemanlarımız zaten yetenekli vitesi istediğin gibi yükseltip,düşürürsün.Kontra yersen de yaparsın bi Yugoslav faulü.Oh Ömer Üründül FTW valla benim o maç gördüğüm ; 3-1 öndesin kendi evinde rahat rahat oynuyosun, tur garanti. top taca çıkıo topu almaya deparla gidiyosun ortasahada faul oluyo defans adamlarını ileri yolluyosun sana faul yapıyolar yere düşüosun, düşmenle kalkman bir oluyo yatıcaksın yerde kıvranıcaksın yalandan.böyle oynadık 2. yarı birazda şova yapmaya başlayınca bizimkiler, 2 gol gördük kalemizde. o gun o turu geçemeseydik kendimi tribünde aşaya atardım valla.benim derdim bu asıl amator takımların yapmayacakları şeyleri yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 aşırı motivasyon ya da disiplinsizlik Aiko :D kocaelinden 5 yedik, bordoyu 5 leyip affetirelim, şov yapalım dediler fdsfds. valla hamburg bugun dagıldı bildigin. yenilmiyecek takım değil, forvet hatları inanılmaz güçlü. okçunun hası petric ve seneye b. münih'de oynayacak ivika olic çok feci üzebilirler bizi. ama ilk golü bulabilirsek, moral olarak tamamen dibe vurabilirler. bekledigimiz bir skor bile çıkarabiliriz. of baros nasıl becerirsin sarı kart cezası yemeyi. ayrıca lincolnden hertha performansı bekliyorum. adam bundesliga lideri savunmayı haşat etmişti. 2 maç da d-smart'dan yayınlanacak gibi bir söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 forvette nonda olursa maçı izlemem bile.adamın oyunda olumlu hareketi yok resmen ya.ümit karan'da bir o kadar kötü bu aralar.çok zor be anne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Hamburger-Mönşıngıladbah maçını izledim hamburg rezil top oynadı.Hakem bile uzatmadı maçı nasılsa gitti uzamasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Hamburg'un hem defans hattı hem de forvet hattı bayağı iyi ama orta sahası çok zayıf. Adam gibi orta sahayı kalabalık tutarak forvetlerine top çıkarmalarını engellersek güçlerini bayağı bir kesmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Hamburg çok bohem memleket. Deplasmana gidelim toplanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 samiyendeki macin biletleri yarın satişa cikiyorrr !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 said: Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Hamburg ile oynayacağı iki maçı yayınlayacak kanallar: Tarih: 12 Mart 2009: Hamburg- Galatasaray: Kanal: ARD Das Erste (Şifresiz) Uydu ve TP bilgileri: 13 E (Doğu) Hotbird: 11604 H 27500 5/6 19.2 (Doğu) Astra (1L): 11494 H (Analog) 19.2 (Doğu) Astra (1H); 12110 H 27500 3/4 Liveonsat’a göre Hamburg- Galatasaray maçının tekrarı aynı gün; Direct 8 (Fransız) kanalında (Şifresiz) TSİ 23.30’da banttan yayınlanacaktır. Bu kanalın uydu ve TP değerleri: Uydu: 13 E (Doğu) Hotbird 8 TP: 12539 H 27500 ¾ Uydu: 19.2 (Doğu) Astra 1L TP: 11538 V 22000 5/6 Tarih: 19 Mart 2009: Galatasaray-Hamburg Kanal: ZDF (Şifresiz) Uydu ve TP bilgileri: 13 E (Doğu) Hotbird: 11054 H 27500 5/6 19.2 E (Doğu) Astra (1L); 10964 H (Analog) 19.2 E (Doğu) Astra (1H); 11954 H 27500 (3/4) ARD ve ZDF sanal reklamsız Tribün sesi yüksek 16:9 HD kalitesinde yayın yapmaktadır. İki maç da; Türkiye'de D-Smart kanallarında yayınlanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 şifreli ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yarın rövanş maçınn biletlerinin satışa çıkması büyük bir yönetim çakallığı..hafta içinde fark yersek kimse 60 lira verip almayacak biletleri,yönetim de farkında bunun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 evet bende aynen öyle düşündüm erken çıktı biletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 nasıl ya.ilk maç trt de falan değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 o değil de bildiğin takıma güvenmemenin işareti bu biletleri erkenden çıkarmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 para lazımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 para lazım işçilere ödicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar