Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bordoya ilk dakka avansı, hamburga son dakka avansı. Bıktım ulen avans vermekten :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 koymadan edemedim adamın fotosunu mu bulamamışlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 1) Nonda santrafor değil, takım oyuncusu değil, futbolcu bile değil. 2)Bir futbolcu herşeye itiraz etmekten sarı kart yedikten sonra niye üstüne bir de her topa kazma gibi girer hakem beni at der gibi? 3)Baros nasıl bir adamdır? Bir takımın a son 5 yılda yaptığı açık ara en iyi transferken ve doğru düzgün bir alternatifi olmadığının farkındayken niye cezalı duruma düşürür kendini? Bir forvet oyuncusu nasıl 20 maçta 11 sarı kart gibi istatistikle oynar? 4) said: ADAMIM KİVIL YA KIZ OLSAM AFFETMEZDİM Adam 40 dakka stoper oynadı la. 5)Mehmet Güven büyük takım oyuncusu değil, lincolnden fazla ne yaptı denebilir ama o mermi gibi gelen topa kafasını sokuşu yeter. 6)Emre Aşık adama dokunmadı bile ki petric gibi bi adama dokunsa bile kolay kolay yere düşüremez öyle, madem çaldım kırmızısız olmaza gitti. 7)Adam ümit karanın golünde resmen kendini yere bıraktı 90 dakka oynadıktan sonra ikinci yarının sonlarında oyuna girmiş bir adamın hızına yetişemeyince, hakem de golü iptal etti. Yüzyılın çirkefliği lan. Allah ikinci maçta hakkımızı verir. Maçı alman kanalından izledim, maçın sonunda alman yorumcu bile bıyık altından güldü o pozisyonu sorduklarında. 8)Son olarak 1-1 avantajlı değil diyenler için geliyor; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bence kırmızıydı o da.son golü yedi evet.gol olunca herkes çıldır oraya buraya zıplıyo ben ayağa bile kalkmadım ki normalde gözüm kararıyo golden sonraki 20 saniyeyi falan hatırlamıyorum. orda herif düşünce dedim vericek faulü nitekim öyle oldu. o yüzden içimde de kalmadı=) hakem verse golü kesin geçmiştik.samiyende işimiz kolay değil. oliç fln öyle her zaman boş kale kaçırmaz veya petric kalecile karşı karşıya kaçırmaz. yenilmeyiz ama 2-2 gibi gollü beraberlik de mümkün. çok dikkatli olmak lazım. lincolne gelince.bence o kararın doğrusu veya yanlışı yok ki bunu maç 1-1 bitti diye söylemiyorum çünkü bitmeyebilirdi de kaçanlara bakarsak. mehmet güveni savunmaya yardımcı olsun diye aldı.lincoln yere düşmekten başka birşey yapmadığı için doğru bir hamle sayılabilir.ama mehemt güven baya da yetersiz bi adam. dolayısıyla emin olamadım doğrumuydu değilmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 karar dogru ama adam yanlis, gerce baska adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yahu Lincoln ilk transfer edildiğinde " bu adam ön libero, size 10 numara diye yutturdular" diyen süper futbol bilgisine sahip arkadaşlar vardı, nerede onlar hiç sesleri çıkmıyo :D Yanlız ben yine de Nonda - Ümit değişikliği yapardım orada, 4 lü savunma önüne Lincoln'ü biraz daha kanada doğru çekip Barış + Ayhanla ön 2 ön libero sistemi yapmak daha doğruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yine futboldan anlamayan bi sürü kişi atmış tutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Arkasokak said: hamburg illa ki alacak. galatasaray sezon itibariyle bir varlık gösterebilmiş ya da ümit vermiş değil. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Rewendor said: Yahu Lincoln ilk transfer edildiğinde " bu adam ön libero, size 10 numara diye yutturdular" diyen süper futbol bilgisine sahip arkadaşlar vardı, nerede onlar hiç sesleri çıkmıyo :D yok artık. öyle bişey diyen var mıydı cidden ya? forumdan süresiz banlansalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 10 kişi kalmıs GS, hamburg sayısız gol pozisyonu kacırmıs ozellıkle petric hic gununde değilmiş. 2. yarı rahat izleyebilen oldumu aranızda? şimdi sormak istiyorum, neden şans diyince kızıyor gs li arkadaslar? futbol şansın etkisi yokmudur? şans yazınca proveke oluyor ama tabi, toz kondurmuyosunuz ya :) boru gibi şans yahu 1-1 beraberlik o 2. yarıdan sonra, e malum 10 kisi kalmanın etkisi buyuk. neyi konusuyorsunuzda sans yok filan diyorsunuz futbol cahilimisiniz. bu arada umit karanin pozisyonda ayagı degmis gibi gozukuyor pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 sans diye bisey yok abi, pozisyonu buldun mu aticaksin, atamamak diger takimin sansi degil, atamayanin kazmaligi, mesela nonda okuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Zegna said: bu arada umit karanin pozisyonda ayagı degmis gibi gozukuyor pozisyonda. peki niye bunu hiçbir gs li görmemişken neyse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hakem onların yanındayken bırakda şans bizim yanımızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ümit'in golü sayılsaydı resmen mucize olacaktı ama olmadı ramak kaldı. Artık ikinci ayakta Ali Sami Yen'de stopersiz çıktığımız maçı gol yemeden bitirerek mucizeyi tamamlarız. Hala stopersiz bu turu geçersek finale çıkarız diyorum ve burdaki maçtan pek umutlu değilim. Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın forvetken stopere geçmesi gibi biz de Kewell'dan stoper mi devşirsek ne bu yaştan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 MrLevie said: koymadan edemedim adamın fotosunu mu bulamamışlar ahah ahahahahahahahhahaha akşam akşam baya bi güldüm ya bune böyle :D bu arada zegna orda ümit in ayağı nasıl degmis adama ya hic temas yok.kendi ayakları takılmış sanki adamın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yani Zegna sen istemessen, oynamazsan o şans senin yanında olmaz. Sadece futbol için değil bu. Nonda topa biraz yumuşak vurabilse 52. dakikada 2-1 öne göçecektik ve Emrenin kırmızı kartı da iptal olacaktı o mantıkla. İlk yarı bariz daha iyi oynayan taraftık, oyun büyük ölçüde Gs'nin kontrolünde kaldı. Defalarca yazdım. Ne Topal ne Güngör ün yoklugunu Baros kadar hissetmeyiz dedim. Baros sadece gol atmakla kalmıyor, takımı ileriye çıkartıyor üstün top kontrolü, pasları ile. Ayrıca rakip savunmayı yoruyor presi vs ile. Ayrıca Hamburg'un en zayıf bölgesi savunması. ASY'de en büyük kozumuz Baros ve ASY Cehennemi tabi ki. Son olarak, ASY'deki maça uA iddialı bir kareografi hazırlıyormuş. Ne çıkacak bakalım. Fenerbahçenin bu sene elendiği Dynamo Kyiv çeyrek finale çıkıyor mesela. Çok mu iyi takım Dynamo? Fb taraftarı olarak izlemişsindir 90dk dynamo maçlarını. Hani hiçbir arzu, istek yoktu ki fb'de. Hücum etmiyordu oyuncular resmen. Sen yan gel yat, "yea şans yardım eder belki. pl0x god! :(" diye bekle. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 o maça gitmem lazım yardım ediiiiiiin biletler 150 olmuş eski açık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Zegna said: 10 kişi kalmıs GS, hamburg sayısız gol pozisyonu kacırmıs ozellıkle petric hic gununde değilmiş. 2. yarı rahat izleyebilen oldumu aranızda? şimdi sormak istiyorum, neden şans diyince kızıyor gs li arkadaslar? futbol şansın etkisi yokmudur? şans yazınca proveke oluyor ama tabi, toz kondurmuyosunuz ya :) boru gibi şans yahu 1-1 beraberlik o 2. yarıdan sonra, e malum 10 kisi kalmanın etkisi buyuk. neyi konusuyorsunuzda sans yok filan diyorsunuz futbol cahilimisiniz. bu arada umit karanin pozisyonda ayagı degmis gibi gozukuyor pozisyonda. GS o kadar şanslı ki, as kadrosundan, yani ilk 11'inden Servet, (Meira gittikten sonra asa yükselen )Emre Güngör, Mehmet Topal, Linderoth gibi 4 defansif adamı birden sakat. O kadar şanslı ki alternatifsiz forveti Baros maçta kart cezalısı GS o kadar şanslı ki yine bu maçta diğer sakatların yerine kullanabileceği Hasan Şaş, Uğur gibi adamlar daha yeni sakatlıktan çıktı, oynayacak düzeyde değiller. GS o kadar şanslı ki, şüpheli bir pozisyonda 50.dk'da 10 kişi kalıyor, defansta adam yokluğundan Kewell oynuyor. GS o kadar şanslı ki muhtemelen bu seneki Avrupa kupaları maçlarının en kötü hakemi denk geliyor, verdiği her karar pahalıya mal oluyor. Taraf tutsa bu kadar fazla etkileyemez maçı. GS o kadar şanslı ki 90. dk'da, telafisi olmayacak bir şekilde öne geçiyor ama hakem son derece nizami golü vermiyor. GS o kadar şanslı ki öne geçtiği deplasman maçı 1-1 berabere bitiyor. Ha bir de, bunların yanında Hamburg üç (sayıyla 3) adet gol pozisyonundan yararlanamamış bala bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Olicin dışarı vurdugu top, Güvene çarpıp üst direkten dönen top ve Tracohwski midir nedir şutu? Hatırımda kalanlar bunlar benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Evet 3 derken bunları kastettim ben, bi tane de çok sert bi şut var karşı karşıya Sanctis'in kurtardığı ama artık kalecinin birebirde kurtarmasını da şans olarak değerlendirmeyecek kadar insaflıdırlar diye düşündüm. Daha doğrusu Trochovski mi ne onunkini de saymadım bi tane de ceza sahasında kimsenin dokunamadığı top vardı onu saydım, o şutu da kaleci tuttu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 o mehmet güvenin kurtardığı topun önceside faul değildi bence de neyse. sabriyi bile savunur hale geldim bu hakem yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Rew boşuna dil döküyorsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mehmet Güven demişken, bi tane daha taca giden şut çekti bu adam bu maç. Her maç bi taca şut çekiyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 rewendor, sakatlıkmıs vs imis aglamayin abicim, kadronu ona gore kuracaksin o zaman. ona gore transfer yapacaksın. her takımın oyuncuları sakatlanıyor. sakatlıkların sansla ne alakası var? resmen bir dokun bin ah isit modundasınız. benim takımım 10 kişi kalsa, rakıp takım sayısız gol pozisyonu kacırsa,deplasmanda 1-1 berabere kalsak SANSLIYDIK derim, diyebilirim. eurosportta verdi daha 15 dakka once, umıtın ufak teması var gıbı gozukuyor, yoksada bisi diyemem. sabrinin pozisyonuna, faul deildi diyebilecek kadar gozunuz kararmıs. nato mermer, nato kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 e sen de ümitin golü faul diyon? ve cidden zegna şu son cümlenle gereksiz geriyorsun ortamı. gereği yok. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar