Longshanks Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 /agree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu arada nefarian class call'a DK eklenmiş :) fark eden oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 napiomuş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 # Quote: "Death Knights, get over here!" # Effect: Casts Death Grip on the entire raid, pulling everyone inside his hitbox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 zuhaha scorpion. get over here ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 eski naxx grobbulus di$inda cok zordu oyle deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Abi benim en çok eğlendiğim ve kesinlikle atmosferi sıkı olan instance AQ'di Önce war effort vardı. Bütün server çalıştı çabaladı kapıları açmak için. Kapılar açılana kadar herkes deli gibi Nature resistance kastı maraudonda, dragonlarda kamp kurdu. Kapılar açıldı, dumur oldu herkes heryeri böcükler istila etti. Silithusta 6-7 saat aralıksız rep kastık. Ertesi gün girdik instance'a. Prophet Skeram - sıradan bosstu belki ama clone falan olayı güzeldi. Her guild kesmiştir ilk gecede Bug trio - Düz yapılınca kolaydı bayağı. Sıradan fight işte Sartura - Ehehe belki en eğlenceli fightlardan biriydi. Whirlwind'de tankların tauntu resistlenirdi patır kütür üzerine gelirdi. Ben o zamanlar mage oynuyodum can havliyle kaçardı herkes. İlk kestiğimiz zamanı hatırlıyorum. 2 kere ölmüştüm, corpse run yapıp yeniden katılıyorduk bossa, o zamanlar skeramın arkasında yoktu kapı falan. Huhuran - Bossu ilk görünce biraz dumur olmuştum ben. Prenses diyince insan tabi güzel birşey bekliyor. İlk denemelerde 20%den sonraki damage'i görünce oha biz bu boss hayatta kesilmez demiştim. Sanırım ilk dps race kavramı burada başladı. Bundan önce başka bir boss hatırlamıyorum. Rolling ignitelarla tanışmam da bu bossla oldu sanırım. Twins - Odaya giriş anı inanılmazdır zaten. Aynı anda 2 bossla savaşmak, blizzarddan yeniden bir ilk. Tanklar küfredip dururdu TF kullanamıyorlar diye hehe. Cthun - Sanırım gelmiş geçmiş en süper encounterdır buglarını saymazsan. Fazla söze gerek yok. Eğer ulduar'ın AQ'nun yarısı kadar güzel olacağını bilsem tekrar başlardım raidinge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Lütfen, en zor bossları atladın AQ'da. Pre-Twins thrash ve Pre-C'thun thrashleri. Guild dağıtır onlar guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Gangren said: Lütfen, en zor bossları atladın AQ'da. Pre-Twins thrash ve Pre-C'thun thrashleri. Guild dağıtır onlar guild. suan 5man full aq40 yapılabilio ve halen en zor yerlerden biri twin öncesindeki trash packler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hakkaten o trash neydi ama abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Pre twins trash normaldi yine bir nebze ama Pre C'thun trash çok feciydi ya. Princessle Twins kill'imiz arasında 1-2 vardı sanırım. Staff için quest itemı lootlamıştım ama alamıyorsun tabi ödülü. Twinsi kesmeden. Neyse kestik twinsi başladık trashi temizlemeye sanırım 1-1.5 saat sürmüştü bayağı bir wipela. Bir de kaç pack kaldığını da bilmiyorsun hasta olmuştuk. Aslında bug varmış propheti kesmen yeterliymiş prophetin arkasındaki duvara koşunca o quest veren nozdurmuların yanına çıkıyormuşsun, ben bunu bayağı bir geç öğrenmiştim kafayı duvarlara vur sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bütün raidi %1 HP'ye getiren olay zaten ilk o C'thun thrashinde ortaya çıktı sanırın.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 o bug`i yapanlara baya agir ceza verdiler yalniz. replerini falan da sifirlami$lardi sanirim itemlari aldiktan sonra. oyle bi $eyler. o thrashi(pre cthun) ilk defa yapip 3 saatten erken bitiren guildi tebrike derim yani :) fena le$ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Blizzard Vanilla wow realm açsa level cap 60 olsa herşeyi bırakır orada oynarım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yav acaba o farzedilen diğer paladin turalyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Wispy said: Pre twins trash normaldi yine bir nebze ama Pre C'thun trash çok feciydi ya. Princessle Twins kill'imiz arasında 1-2 vardı sanırım. Staff için quest itemı lootlamıştım ama alamıyorsun tabi ödülü. Twinsi kesmeden. Neyse kestik twinsi başladık trashi temizlemeye sanırım 1-1.5 saat sürmüştü bayağı bir wipela. Bir de kaç pack kaldığını da bilmiyorsun hasta olmuştuk. Aslında bug varmış propheti kesmen yeterliymiş prophetin arkasındaki duvara koşunca o quest veren nozdurmuların yanına çıkıyormuşsun, ben bunu bayağı bir geç öğrenmiştim kafayı duvarlara vur sonra.. bu bug ı kullanan guildi toptan banlamışlardı unuttum meshurdu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 o bug ı fixlemişler normalde ama başka yolunu bulduk bundan 1 ay önce. ama mechano hog gibi bi mount lazım onu yapmak için. yani seni kenara atıp indiren. hala içeri giriliyor yani duvardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 WoWun en son çıkacak patchinde titanlar gelip Dünyayı resetleyecekler çok fazla karambol oldu, bekçi tanrıları öldürüldü vs vs diye hepimiz lvl 1 olacağız o expansionda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Wispy said: Blizzard Vanilla wow realm açsa level cap 60 olsa herşeyi bırakır orada oynarım ya. aynen. leş dk'yı bırakır akarım warriorla ortamlara. edit:// ayrıca razorgore da inanılmaz eğlenceli bir boss'tu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Sparkcaster said: Wispy said: Pre twins trash normaldi yine bir nebze ama Pre C'thun trash çok feciydi ya. Princessle Twins kill'imiz arasında 1-2 vardı sanırım. Staff için quest itemı lootlamıştım ama alamıyorsun tabi ödülü. Twinsi kesmeden. Neyse kestik twinsi başladık trashi temizlemeye sanırım 1-1.5 saat sürmüştü bayağı bir wipela. Bir de kaç pack kaldığını da bilmiyorsun hasta olmuştuk. Aslında bug varmış propheti kesmen yeterliymiş prophetin arkasındaki duvara koşunca o quest veren nozdurmuların yanına çıkıyormuşsun, ben bunu bayağı bir geç öğrenmiştim kafayı duvarlara vur sonra.. bu bug ı kullanan guildi toptan banlamışlardı unuttum meshurdu baya bloodsworn. haftada 2 mc yapiyolardi bir de. fyrwenn burdaysa daha iyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 baska biseydi adı ya unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bloodsworn sonra Overrated oldu. Sonra biz (Destiny) dağılınca naxx çıktında onlara geçildi , sonrada banlandık zaten komple :D --- Shadowmon Us --- arada =P Nerden hatırlattın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hayda destinyden biri, chatluck tayfa degilsin umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ha evet overrated ken toplu ban yediniz sanırım aq yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Detiny'de 2 tane türk biliyorum vardı en başında, biri dwarf priest, padme dioduk hatta =P ismi aklıma gelmedi birde frywen , sonra faith'e geçti diye hatırlıyorum.. Ben bu arkadaşlar çıkmadan evvel girdim , Ragnaros , Sulfuron server first killerini beraber yapmıştık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar