Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Et kesti

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

uzun zamandir spor yapmıyosan bu olay cok normal,
biz de kac seneden sonra kosmaya kalkistik evcek
sonra ertesi gun yerimizden kalkamaz duruma geldik.
olay şu
yilmak yok yola devam

duzenli devam edersen zamanla hissetmezsin
bi de cok zorlama ilk gunlerde yavas yavas baslamani oneriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Başladık yaptık bi bokluk işte o acıyı azaltmak istiyorum da mümkün değil sanırım kas gevşetici ilaç içtim umarım etkisini gösterir..

Bu arada kaşındım ben harbi bugün sabahta böyleydim akşamüstü hafifledi sonra baskete falan gittm sonuç bu hayırlı olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:
bu ne abi bu bilindik bişi zaten topic açmak için neden göremedim ben

Kişisel
sorunlarımız, dertlerimiz, paylaşmak istediklerimiz... community feelin olayı

Bu da şuan ki sorunum bu 1
2.si'de ağrıyı azaltmak için böyle egzantrik şeyler çıkabilir diye açtım.Bende biliyorum böyle birşey olabilceğini bi anda yüklenince...

@dory valla içtim kas gevşetici etksiini göstersin diye bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
neden yapılmaz sıcak duş spordan sonra, efsane zevklidir ya! kendime gelirim sıcak duş yapınca

soğuk duş asla alamaioumr nefesim kesilio

Sıcak duş kas ağrısını daha cok arttırır. Bir de kasların yapılan egzersizden sonra gevşemesini engel olunması için sıcak duş ve kas gevşetici onerilmez sporcularda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizede söylemişleridi benzer birşeyi ama mesela şöyle 1-1.5 hafta dağda kaldıktan sonra hamama gitmek, mesela Kaçkarlardan sonra Rize yolundaki kaplıcamsı yer gibi. Yok böyle bir zevk (Çıkan kirinde haddi hesabı yok zaten, 8-9 dağ adamı (ve bayanı) girer, 8-9 normal insan çıkar şeklinde bir sonuç).

Bu noktada aslında spor yaptığın bir yer varsa, ordaki antrenöründe suçu var, o kadar spor yapmamış adama azar azar başlatmalıydı. Bu ağrı aslında sağlıklı bir durumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...