Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Beyler ağustostan beri ilk defa son 2 gündür spor yapıyorum ve her tarafım ağrıyo var mıdır bi çözümü napayım ya ölcem şmdi dedeler gibi oldum oturduğum yerden kalkamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 küveti kas gevşetici ile doldur içinde yat 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 küvet yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 1-2 gün daha dede modunda gezersin. Uzun süre egzersiz yapmayıp birden yüklendiğinde egzersizden sonra 5-10 dakikalık hafif tempo bir koşu yapmayı ihmal etme. Bilim dilinde laktik asit birikimi Halk dilinde hamlamak :) Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 uzun zamandir spor yapmıyosan bu olay cok normal, biz de kac seneden sonra kosmaya kalkistik evcek sonra ertesi gun yerimizden kalkamaz duruma geldik. olay şu yilmak yok yola devam duzenli devam edersen zamanla hissetmezsin bi de cok zorlama ilk gunlerde yavas yavas baslamani oneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bu ne abi bu bilindik bişi zaten topic açmak için neden göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Başladık yaptık bi bokluk işte o acıyı azaltmak istiyorum da mümkün değil sanırım kas gevşetici ilaç içtim umarım etkisini gösterir.. Bu arada kaşındım ben harbi bugün sabahta böyleydim akşamüstü hafifledi sonra baskete falan gittm sonuç bu hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 2dk muhalafet olmayin allasen. poster babpslar. kas gevsetici işe yarar bi de boyle agri kesici vur 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 çok tatlı bi ağrıdır o ben bayılırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 cok garip zevklerin varmi moartits arkaaşım. ben aksine nefret ederim elim ayagim cekildi resmen bacaklarim iptal oldu 3km kostuk, can veriyodum ertesi gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 kitana said: bu ne abi bu bilindik bişi zaten topic açmak için neden göremedim ben Kişisel sorunlarımız, dertlerimiz, paylaşmak istediklerimiz... community feelin olayı Bu da şuan ki sorunum bu 1 2.si'de ağrıyı azaltmak için böyle egzantrik şeyler çıkabilir diye açtım.Bende biliyorum böyle birşey olabilceğini bi anda yüklenince... @dory valla içtim kas gevşetici etksiini göstersin diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 o kas gevşetici üzerine 2 bira çak bak neler oluyor :P sakın sıcak duş falan yapmada. uefa tarafından yasaklanmış bişidir spor sonrası sıcak duş aman diyeyim. (: alışırsa kaslar çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Vingthor said: o kas gevşetici üzerine 2 bira çak bak neler oluyor :P sakın sıcak duş falan yapmada. uefa tarafından yasaklanmış bişidir spor sonrası sıcak duş aman diyeyim. (: alışırsa kaslar çok feci Çok geç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bir daha yapma o zaman 1 kereden bişi olmazda. kaslar alışmasın sıcak suya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Hmm tamam saol bak başlıktan öğrenebilceğim birşeyler çıkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 neden yapılmaz sıcak duş spordan sonra, efsane zevklidir ya! kendime gelirim sıcak duş yapınca soğuk duş asla alamaioumr nefesim kesilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 nefesini ben kesicem bebek. neyse konumuza dönersek ılık suyla almak mantıklı duşu. sıcak suyla açılmaya alıştımı kas sonradan sıcak duş almadıkça adam gibi açılamıyor falan. kas yorgunluğu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 teşekkürler bilgi için çünkü normalde sıcak duşu sevmem hep ılık yıkanırdım bugün böyle yorgunluğun etkisi su bayaa sıcakken yıkandım.Neyse napıyoruz bi daha ılık yıkanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 abi ben hergün yüzüyorum ve ordaki du$larda hep sıcaktır.çok sıcak olmasada sıcak yani.olimpik havuz orası bide.bi sürü milli atlette var kimseye bi bok oldugu yok.yada herhangi birinin $ikayeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben senelerce yuzdum, hep soguk dus almamizi onerdiler bize aliskanlik oldu simdi hala oyle devam ediyorum soguk dediysek de taş gibi soguk degil kis gunu ölürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 o zaman gel ege havuzuna bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mortis said: çok tatlı bi ağrıdır o ben bayılırım ^^ valla ben de severim böyle, mıgır mıgır cüğül cüğül güzel bir ağrı. yat böyle inceden ağrısın oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mortis said: neden yapılmaz sıcak duş spordan sonra, efsane zevklidir ya! kendime gelirim sıcak duş yapınca soğuk duş asla alamaioumr nefesim kesilio Sıcak duş kas ağrısını daha cok arttırır. Bir de kasların yapılan egzersizden sonra gevşemesini engel olunması için sıcak duş ve kas gevşetici onerilmez sporcularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bizede söylemişleridi benzer birşeyi ama mesela şöyle 1-1.5 hafta dağda kaldıktan sonra hamama gitmek, mesela Kaçkarlardan sonra Rize yolundaki kaplıcamsı yer gibi. Yok böyle bir zevk (Çıkan kirinde haddi hesabı yok zaten, 8-9 dağ adamı (ve bayanı) girer, 8-9 normal insan çıkar şeklinde bir sonuç). Bu noktada aslında spor yaptığın bir yer varsa, ordaki antrenöründe suçu var, o kadar spor yapmamış adama azar azar başlatmalıydı. Bu ağrı aslında sağlıklı bir durumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kasların ağrımayacaksa spor yapmanın ne gereği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar