-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 dinleyen herkese çok teşekkürler. özellikle emre;40 adet şarkıyı bıkmayıp baştan sona dinlediğin için ayrıca teşekkür ediyorum. missy higgins-the wrong girl son şarkım. iyi sabahlar paticik^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Dinlesenize lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 beş harfli dinlenir mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 haahhahhsjg wjin isyanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ahahah radyonuza bes harfli gelse napardiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 PİÇÇİKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ooh bizim havalar dün de biber dolması koydun bi yere zaten o değil de penth allasen l33t l33t yunan club müzikleri çalma anlamı olsun şu konseptinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bu sarki leet degil kiziiiim ya cok karisik yunan muzikleri klasoru, hepsini de bilmiyorum ismen o yuzden bazi gecisler asiri tatsiz oluyo haha asil sirtaki ve rembetiko tarzi seviyorum ben iste de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 biz de o beklentiyle girdik radyoya abi hjdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bak mesaja bak beni bile leetleştirdi geçişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 PAZAR KEYFİ BAŞLIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yok bu değilmiş pazar keyfinin müziği hangisiydi ? Atv de pazar keyfi başlarken çalıodu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Benim de karşı kıyıdan ilgin bir müziğim var, nereden bulduğumu bile hatırlamıyorum. Update ederim birazdan hepiniz için. Antik yunan şarkısı diyor, gerçi 3000 yıl önce dinlenen müziği hala nerden biliyorlar orası muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 http://sharebee.com/2f4e3d18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 abi cekmeye calisiyorum da ne igrenc bi sitedir bu cekemedim bi turlu buldm sanirim bu arada adam gibi sarkilarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Çok güzel site ya. Megaupload'a sol tıklıyorsun megaupload sayfası açılıyor yeni tabda güzelce. Sağ tıklayıp yeni tabta aç deme. Ben burayı kendi kullanımım için megaupload'ı tercih ettiğimden kullanıyorum. Site Türkiye'de yasaklı, buraya upload edince hem benim sevdiğim megaupload için bir linkim oluyor, hem rapidshare için bir linkim oluyor. Yine de oradan rapid linkine alayım: http://rapidshare.com/files/208012639/01Eski_Yunan_muzigi.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Elektronük müzük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 EEEEVEEEAAAAAAAARRRRHHHHTT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 cistak cistak cigu cigu mu caliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 radyo değilmi bu arkadaşım sago niye calmıyo şikayet edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Track 01 oldukça uzun ve güzel bir parçaymış, ellerine sağlık Ezel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Hangi rahatsız insan dinliyor yayını 3 saattir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 teyzem halil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Saygılar Halil Yenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 "sağol evladım" diyor ve ekliyor, "gel bir makas alayım" gülüyor, devam ediyor: "oyy otur otur kıçım ağrıdı abevv." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar