Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tribal Zippo

Diablo_Angel

Öne çıkan mesajlar

estetik anlayışı abi, sanat bi nevi bana göre.. altısı yedisi yok bu işin. bu felsefeyle yola çıkarsak...

-altı üstü resim.

-altı üstü araba.

-altı üstü ev.. gibi gidersin.

ayrıca çakmak çok güzelmiş. 3 zippom var böyle bazen güzel bişey gördüm mü gaza gelip alasım geliyor. dayanamayıp alıyorum. bunu görsem alırdım kesin.. hatta alırım ben bunu. hatta.. lan gaz oldum yine. çikiyorum bye.
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
Skyfire said:
Altı üstü çakmak

of evet ya

Zevk meselesi bu işler. Sigara içiyor olsam Zippo'dan başka çakmak kullanmam mesela, bu modellerden değilse de beğendiğim şeyler var. Uzun dönemde kullan-at çakmaklardan pek de farkı olmaz ayrıca maliyetinin, dikkatli kullanılacağı için. Her paketle yeni çakmak alacak kadar boş yaşayan adamlar bile var sonuçta. Bir üstteki mesaj quote edilmez, o da dip not olsun.

Düz Zippo'lar bile zaten 50-60$+KDV'den satılıyordu, dolar fırlayınca oldular 100-110. Tribal modelleri 120'ye aramak biraz ucuzcu ve umutsuz bir arayış gibi geldi yani. Şöyle bir 150'yi göze al bence, madem bu kadar sevdiğin bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
MeSh said:
ne mutlu sana o zaman :).. daha iyi bi yaşam standartı düşlemeyen pek insan yok şu devirde... ya da zaten çok zenginsin maddiyatın böyle bokunu çıkardın artık zevk vermiyor falan da olabilir mi? heh

ben düşünmüyorum abi, deniz kenarında olayım karnım tok olsun yeter düşüncesindeyim
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
maddiyatin zevk vermemesi kadar guzel bisey olabilirmi bi dusun bakalim

onun için ne mutlu dedim zaten, dediğimde aşağılayıcı veya alaycı bi tavır-tutum yoktu. gerçekten öyle yazdım. zor bişey çünkü maddiyatı kenara koymak. koyduysa da helal olsun.. ben koyamadım daha :)
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:

onun için ne mutlu dedim zaten, dediğimde aşağılayıcı veya alaycı bi tavır-tutum yoktu. gerçekten öyle yazdım. zor bişey çünkü maddiyatı kenara koymak. koyduysa da helal olsun.. ben koyamadım daha :)

kenera koymayı geçtim hiç bi$eye vaktim kalmıyor ki bu aralar.detaylara inemiyorum.ondan kasamıyorum mutlu olmayan basit $eylerle yetinmek zorundayım :D
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
zippo gayet güzel bişi
normal bi çakmak kullandığında üstüne düşmüyosun
sürekli bi yerde unutuyosun kaybediyosun felan
sonra çakmak arıyosun
ama zippoda öyle değil
dikkat ediyosun
çakmaksız kalmıyosun sigara yakacağın zaman.

bu mu yani zipponun olayı. ben cricketi de unutmuyorum. cricketlerimin değeri çok büyük bende
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
kermit said:
zippo gayet güzel bişi
normal bi çakmak kullandığında üstüne düşmüyosun
sürekli bi yerde unutuyosun kaybediyosun felan
sonra çakmak arıyosun
ama zippoda öyle değil
dikkat ediyosun
çakmaksız kalmıyosun sigara yakacağın zaman.

Siir gibi olmus, yuzde 10 icinde bu kadar kasilmazki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...