Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bu Zippo nun aynısını arıyorum 100 ytl ye kadar verebilirim çok araştırdım istanbulda yok 1 tane buldum oda çok abartılı 230 ytl ye satıyo. Elinde olan yada nerede satıldıgını bilen varsa öm. atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 güzel gözüküyo baya.Çok seviyorum zippoları ama kesin kaybederim olan verdiğim paraya olur. Türkiye'de bulamassan ebay'i kurcala biraz bir iki arkadaşım daha önce çakmak getirtti ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oy çok iyiymiş. ama 100ytlden çok daha fazladır fiyatı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 zippo dediğin sade olur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 190 liraya bulurum sana 100 liraya sen buna bi kaç kez dokunursun anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 adamınbiri said: 190 liraya bulurum sana 100 liraya sen buna bi kaç kez dokunursun anca. Haklısın Sanırım 150 Den Aşağı Bulamam Bunu Çok Aradımda Tribal Ve Kabartmalı Zippo 150 TL den Aşağı Yok :/ Buda 170 TL 120 TL ye falan Bulabilirsem Bundan Alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Çok İyiler Ya Bazıları Fazla Abartılı Ama Güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Altı üstü çakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Skyfire said: Altı üstü çakmak of evet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 estetik anlayışı abi, sanat bi nevi bana göre.. altısı yedisi yok bu işin. bu felsefeyle yola çıkarsak... -altı üstü resim. -altı üstü araba. -altı üstü ev.. gibi gidersin. ayrıca çakmak çok güzelmiş. 3 zippom var böyle bazen güzel bişey gördüm mü gaza gelip alasım geliyor. dayanamayıp alıyorum. bunu görsem alırdım kesin.. hatta alırım ben bunu. hatta.. lan gaz oldum yine. çikiyorum bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 OogahBoogah said: Skyfire said: Altı üstü çakmak of evet ya Zevk meselesi bu işler. Sigara içiyor olsam Zippo'dan başka çakmak kullanmam mesela, bu modellerden değilse de beğendiğim şeyler var. Uzun dönemde kullan-at çakmaklardan pek de farkı olmaz ayrıca maliyetinin, dikkatli kullanılacağı için. Her paketle yeni çakmak alacak kadar boş yaşayan adamlar bile var sonuçta. Bir üstteki mesaj quote edilmez, o da dip not olsun. Düz Zippo'lar bile zaten 50-60$+KDV'den satılıyordu, dolar fırlayınca oldular 100-110. Tribal modelleri 120'ye aramak biraz ucuzcu ve umutsuz bir arayış gibi geldi yani. Şöyle bir 150'yi göze al bence, madem bu kadar sevdiğin bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 zippo gayet güzel bişi normal bi çakmak kullandığında üstüne düşmüyosun sürekli bi yerde unutuyosun kaybediyosun felan sonra çakmak arıyosun ama zippoda öyle değil dikkat ediyosun çakmaksız kalmıyosun sigara yakacağın zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 MeSh said: -altı üstü resim. -altı üstü araba. -altı üstü ev.. gibi gidersin. aynen öle gidiyorum :) gayette mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ne mutlu sana o zaman :).. daha iyi bi yaşam standartı düşlemeyen pek insan yok şu devirde... ya da zaten çok zenginsin maddiyatın böyle bokunu çıkardın artık zevk vermiyor falan da olabilir mi? heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 maddiyatin zevk vermemesi kadar guzel bisey olabilirmi bi dusun bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 tribal zippo aranıyor. maddiyata önem vermeyen insanlar değil sanırım şimdilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 MeSh said: ne mutlu sana o zaman :).. daha iyi bi yaşam standartı düşlemeyen pek insan yok şu devirde... ya da zaten çok zenginsin maddiyatın böyle bokunu çıkardın artık zevk vermiyor falan da olabilir mi? heh ben düşünmüyorum abi, deniz kenarında olayım karnım tok olsun yeter düşüncesindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 OogahBoogah said: maddiyatin zevk vermemesi kadar guzel bisey olabilirmi bi dusun bakalim onun için ne mutlu dedim zaten, dediğimde aşağılayıcı veya alaycı bi tavır-tutum yoktu. gerçekten öyle yazdım. zor bişey çünkü maddiyatı kenara koymak. koyduysa da helal olsun.. ben koyamadım daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 şahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 MeSh said: onun için ne mutlu dedim zaten, dediğimde aşağılayıcı veya alaycı bi tavır-tutum yoktu. gerçekten öyle yazdım. zor bişey çünkü maddiyatı kenara koymak. koyduysa da helal olsun.. ben koyamadım daha :) kenera koymayı geçtim hiç bi$eye vaktim kalmıyor ki bu aralar.detaylara inemiyorum.ondan kasamıyorum mutlu olmayan basit $eylerle yetinmek zorundayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kermit said: zippo gayet güzel bişi normal bi çakmak kullandığında üstüne düşmüyosun sürekli bi yerde unutuyosun kaybediyosun felan sonra çakmak arıyosun ama zippoda öyle değil dikkat ediyosun çakmaksız kalmıyosun sigara yakacağın zaman. bu mu yani zipponun olayı. ben cricketi de unutmuyorum. cricketlerimin değeri çok büyük bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 fede said: kermit said: zippo gayet güzel bişi normal bi çakmak kullandığında üstüne düşmüyosun sürekli bi yerde unutuyosun kaybediyosun felan sonra çakmak arıyosun ama zippoda öyle değil dikkat ediyosun çakmaksız kalmıyosun sigara yakacağın zaman. Siir gibi olmus, yuzde 10 icinde bu kadar kasilmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Julifton Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Zippo olmasa hayat daha güzel olabilirdi =) Nasıl mı? Mesela bu modellere bakıp "ULAN şunların güzelliğine bak" demezdim sabah sabah. İçim gitmezdi böyle Argh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 12600 japon yeni yazıo orda o da 211 tl fln edio yaniii 100e o iş yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Julifton Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Zippo olmasa hayat daha güzel olabilirdi =) Nasıl mı? Mesela bu modellere bakıp "ULAN şunların güzelliğine bak" demezdim sabah sabah. İçim gitmezdi böyle Argh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 12600 japon yeni yazıo orda o da 211 tl fln edio yaniii 100e o iş yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar