Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn'den birini belli etmeden blocklayıp silmek?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seni engellemiyorum msnimi kapatıyorum birdaha hiç açmayacağım senin için de.

Msn'den engelleyenleri nasıl görebiliriz? bi arkadaş engellenmişte o görmek istiyor. ha yok beni engelleyemezler :p
Mesaj tarihi:
belli olmuyor zaten?

sade bi site var msn status die orda şifresini falan girip kontrol etmesi lazım

dediğim gibi id ve şifre veriyorsunuz adamlara. güvenen yapsın :)

kullanmadığım bir adresi denedim çalışıyor yalnız sistem.
Mesaj tarihi:
simdik birini blockladıgın zaman, blokladığımız sevdiceğimizin msn listesinde sürekli offline duruyoruz. Diyelim sinirimiz geçmedi ve bu sevdiceğimizi sildik. Sevdiceğimizin bundan haberi olmuyor taa ki msn messenger programınını ayarlarının yapıldığı kısımda gizlilik sekmesini ziyaret edene kadar. Bildiğim kadarıyla gizlilikte yer alan herhangi bir contact ın üzerinde sag tıkladığınızda Sil yazısı cıkıosa o kişi sizi silmiş demektir. Bu şekilde öğrenebiliosunuz sanırsam asfdsg
Mesaj tarihi:
msn plus kurup tepedeki plus sekmesinden kişi listesini temizle dediğimizde de bizi silenleri ve bizim silipte karşı tarafın hala listesinde durduğumuz kişileri görebiliyoruz
Mesaj tarihi:
Program kullanmaksızın da sildiğini görebilir. Kişi listeni açıyorsun listen izin verdiklerinin üzerine gelip sağ tıklıyorsun. Eğer ki sağ tıklayınca açılan menüde sil sekmesi seçilebilir durumdaysa bunun anlamı karşıdaki kişi silmiş ya da listesine henüz girmemişsin demektir.
Mesaj tarihi:
Engellendiğinizden şüpheleniyorsanız eskiden bir yöntemi vardı. Kişinin profil sayfasında hem profil resmi hem msn görünüm resmi varsa engelli değilsiniz. Ama sadece profil resmi varsa engellenmiş demeksiniz. Hala çalışıyormu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Nessarien said:
Program kullanmaksızın da sildiğini görebilir. Kişi listeni açıyorsun listen izin verdiklerinin üzerine gelip sağ tıklıyorsun. Eğer ki sağ tıklayınca açılan menüde sil sekmesi seçilebilir durumdaysa bunun anlamı karşıdaki kişi silmiş ya da listesine henüz girmemişsin demektir.

ben şu sistemi anlamadım.
e ilk silen nasıl siliyor?o sil sekmesi her zaman aktif değil mi yahu zaten.
  • 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...