Rakursi Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Arkadaşlar msn'den birini o kişiye belli etmeden blocklayıp silmenin bir yolu var mı?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Seni engellemiyorum msnimi kapatıyorum birdaha hiç açmayacağım senin için de. Msn'den engelleyenleri nasıl görebiliriz? bi arkadaş engellenmişte o görmek istiyor. ha yok beni engelleyemezler :p
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 belli olmuyor zaten? sade bi site var msn status die orda şifresini falan girip kontrol etmesi lazım dediğim gibi id ve şifre veriyorsunuz adamlara. güvenen yapsın :) kullanmadığım bir adresi denedim çalışıyor yalnız sistem.
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Birini blockladığımda sadece offline mı gözüküyorum ona? Başka bişey olmuyo mu?
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 valla bazı programlarla biri seni silince ogreniosun.ama kimin blockladıgını ögrenme olayı yok hala.
wiski Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 simdik birini blockladıgın zaman, blokladığımız sevdiceğimizin msn listesinde sürekli offline duruyoruz. Diyelim sinirimiz geçmedi ve bu sevdiceğimizi sildik. Sevdiceğimizin bundan haberi olmuyor taa ki msn messenger programınını ayarlarının yapıldığı kısımda gizlilik sekmesini ziyaret edene kadar. Bildiğim kadarıyla gizlilikte yer alan herhangi bir contact ın üzerinde sag tıkladığınızda Sil yazısı cıkıosa o kişi sizi silmiş demektir. Bu şekilde öğrenebiliosunuz sanırsam asfdsg
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 msn plus kurup tepedeki plus sekmesinden kişi listesini temizle dediğimizde de bizi silenleri ve bizim silipte karşı tarafın hala listesinde durduğumuz kişileri görebiliyoruz
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Program kullanmaksızın da sildiğini görebilir. Kişi listeni açıyorsun listen izin verdiklerinin üzerine gelip sağ tıklıyorsun. Eğer ki sağ tıklayınca açılan menüde sil sekmesi seçilebilir durumdaysa bunun anlamı karşıdaki kişi silmiş ya da listesine henüz girmemişsin demektir.
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 silersen sildigini anlar kolaylıkla(eger nası yapılacagını biliyosa) blocklarsan sadece tahmin edebilir blockladıgını.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Blocklayıp sildğine göre değerli değildir o kadar niye kasıyosun dicem başka bi sebep yoksa Bu arada o plus olayını söyleyen arkadaşa teşekkürler
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Engellendiğinizden şüpheleniyorsanız eskiden bir yöntemi vardı. Kişinin profil sayfasında hem profil resmi hem msn görünüm resmi varsa engelli değilsiniz. Ama sadece profil resmi varsa engellenmiş demeksiniz. Hala çalışıyormu bilmiyorum.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Peki blocklayıp sildiğimiz birini nasıl geri ekliyoruz her iki tarafta aynı şeyi yapmışsa zamanında ve bu durumdan pişman olmuşsa xD
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hayılısı olsun. aynı su da iki kere yıkanılmaz ama. dümdüz ekliyosun yine ekleniyor.
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 çok lamer bi yorum yaptım lan. allah cezamı verecek
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hotmail de kayitli kaliyo birbirinizi silseniz bile. Email göndermek icin listeye söyle bi göz atarsan bulursun diye biliyorum.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 fede said: hayılısı olsun. aynı su da iki kere yıkanılmaz ama. dümdüz ekliyosun yine ekleniyor. fede said: çok lamer bi yorum yaptım lan. allah cezamı verecek 0.o
AthleT Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Bir internet sitesi var. Oraya ID ve Pass. verirse kimin sildiğini, engellediğini görür.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Nessarien said: Program kullanmaksızın da sildiğini görebilir. Kişi listeni açıyorsun listen izin verdiklerinin üzerine gelip sağ tıklıyorsun. Eğer ki sağ tıklayınca açılan menüde sil sekmesi seçilebilir durumdaysa bunun anlamı karşıdaki kişi silmiş ya da listesine henüz girmemişsin demektir. ben şu sistemi anlamadım. e ilk silen nasıl siliyor?o sil sekmesi her zaman aktif değil mi yahu zaten.
Eralp Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Arkadaş yanlış söylemiş, kişi listesinden değil. Seçenekler altındaki gizlilik sekmesinden yapılıyor o olay.
World of Warcraft Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 En yeni msn sürümünde bizi engelleyenleri görmenin bir yolu var mi?
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 şurada yazılı mesajlardan fazlası yok
Öne çıkan mesajlar