cyberlord Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Neverwinterdan baslayan bi oyuna basladık.Su an 4 oyuncumuz war.Oyuncular rol yapma bakımından oldukca tecrubeliler(ben haric).Dm imiz de gercekten iyidir.Oyun anadolu yakasında Ugur Mumcu civarında oynanıcak.Biraz uzak geliyo cogu kisiye o yuzden yol uzun diye ayrılmicak oyuncular arıyoruz. isteyenler [email protected] dan MSN le veya e mail le bana ulasabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 O dediğiniz yerin neresi olduğunu anlat, gelebilirim belki. 3.5e oynamadım daha önce ama oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Oyun günleriniz ve saatleriniz genelde ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Maltepede oturuyorum, arabam var ama ben bile üşenirim uğur mumcyua gelmeye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ben de bir grup kurmayı düşünüyorum bu arada. Kocamustafapaşa'daki yeni evime yerleşiyorum bir haftaya kadar sanırım. İlgili varsa ulaşsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Kaede said: Maltepede oturuyorum, arabam var ama ben bile üşenirim uğur mumcyua gelmeye :p o kadar uzak mı bize yaw? kartal ın üst tarafı olmuyo mu? gerçi oda arkadaşımda orda oturuyor. bize gelsene deyince "off uzak ya" diyordu :P GERGE said: Ben de bir grup kurmayı düşünüyorum bu arada. Kocamustafapaşa'daki yeni evime yerleşiyorum bir haftaya kadar sanırım. İlgili varsa ulaşsın bana. sende taşına taşına yunanistan a gircen yakında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yahu Bostancı-Kadıköy-Beşiktaş gibi bir yerde oturup adam arayan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Üç yıl içinde Okmeydanı - Cihangir - Şişli - Kocamustafapaşa yolunu izledim. Bu sefer sağlam ama, tek başıma çıkıyorum, ev sahibi ile sorun olmazsa taşınmam sanırım uzun bir süre, en azından öyle umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bende düşünüyorum bu aralar, gayrettepe/beşiktaş tarafında varmı oyuncu arayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Cumartesi iste oglene dogru fln oynanıcak(pazarda ayarlayabiliriz muhtemelen).Yerine gelince ben sadece bi kere gittim su anda arkadas online deil ama ben gittigimde kadıkoyden u21 otobusune binip son durakta(ugurmumcu duragı) inmistim.Ordan 5-10 dk mesafede bi sitenin iste dinlenme yeri gibi bi yer war.Rahatca oyun oynanabilcek bi ortam yani oyle gurultulu bi yer degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Arkadaşlar bende Küçükyalıda oturuyorum ama hep bir ilgim vardır bu konuya hiç oynamadım ve denemek isterim :) daha merkezi bir yerde buluşursanız katılmak isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 world of darkness vampire falan oynamak isterseniz ve adam gerekirse ben aslinda katilabilirim. ilgilenirseniz pm leyin ilgilenmezseniz olur abi diye mesaj atın buraya da tipe bak istenmiür adamı olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ben hiç oynamadım frp ama merakım var :) olur abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ulan bizim sirketin ustu aslinda da (yakaciktayim) gelsme nasil doncem oyun sonrasi babam gidince arabayla eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar