Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forgotten Realms 3.5e Istanbul Oyuncu aranıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neverwinterdan baslayan bi oyuna basladık.Su an 4 oyuncumuz war.Oyuncular rol yapma bakımından oldukca tecrubeliler(ben haric).Dm imiz de gercekten iyidir.Oyun anadolu yakasında Ugur Mumcu civarında oynanıcak.Biraz uzak geliyo cogu kisiye o yuzden yol uzun diye ayrılmicak oyuncular arıyoruz.

isteyenler [email protected] dan MSN le veya e mail le bana ulasabilirler
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben de bir grup kurmayı düşünüyorum bu arada. Kocamustafapaşa'daki yeni evime yerleşiyorum bir haftaya kadar sanırım. İlgili varsa ulaşsın bana.
Mesaj tarihi:
Kaede said:
Maltepede oturuyorum, arabam var ama ben bile üşenirim uğur mumcyua gelmeye :p
o kadar uzak mı bize yaw? kartal ın üst tarafı olmuyo mu? gerçi oda arkadaşımda orda oturuyor. bize gelsene deyince "off uzak ya" diyordu :P

GERGE said:
Ben de bir grup kurmayı düşünüyorum bu arada. Kocamustafapaşa'daki yeni evime yerleşiyorum bir haftaya kadar sanırım. İlgili varsa ulaşsın bana.
sende taşına taşına yunanistan a gircen yakında :P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Üç yıl içinde Okmeydanı - Cihangir - Şişli - Kocamustafapaşa yolunu izledim. Bu sefer sağlam ama, tek başıma çıkıyorum, ev sahibi ile sorun olmazsa taşınmam sanırım uzun bir süre, en azından öyle umuyorum.
Mesaj tarihi:
Cumartesi iste oglene dogru fln oynanıcak(pazarda ayarlayabiliriz muhtemelen).Yerine gelince ben sadece bi kere gittim su anda arkadas online deil ama ben gittigimde kadıkoyden u21 otobusune binip son durakta(ugurmumcu duragı) inmistim.Ordan 5-10 dk mesafede bi sitenin iste dinlenme yeri gibi bi yer war.Rahatca oyun oynanabilcek bi ortam yani oyle gurultulu bi yer degil.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bende Küçükyalıda oturuyorum ama hep bir ilgim vardır bu konuya hiç oynamadım ve denemek isterim :) daha merkezi bir yerde buluşursanız katılmak isterim..
Mesaj tarihi:
world of darkness vampire falan oynamak isterseniz ve adam gerekirse ben aslinda katilabilirim. ilgilenirseniz pm leyin ilgilenmezseniz olur abi diye mesaj atın buraya da tipe bak istenmiür adamı olmak istemiyorum.
  • Yeni Oluştur...