Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forgotten Realms 3.5e Istanbul Oyuncu aranıyor.


cyberlord

Öne çıkan mesajlar

Neverwinterdan baslayan bi oyuna basladık.Su an 4 oyuncumuz war.Oyuncular rol yapma bakımından oldukca tecrubeliler(ben haric).Dm imiz de gercekten iyidir.Oyun anadolu yakasında Ugur Mumcu civarında oynanıcak.Biraz uzak geliyo cogu kisiye o yuzden yol uzun diye ayrılmicak oyuncular arıyoruz.

isteyenler [email protected] dan MSN le veya e mail le bana ulasabilirler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Maltepede oturuyorum, arabam var ama ben bile üşenirim uğur mumcyua gelmeye :p
o kadar uzak mı bize yaw? kartal ın üst tarafı olmuyo mu? gerçi oda arkadaşımda orda oturuyor. bize gelsene deyince "off uzak ya" diyordu :P

GERGE said:
Ben de bir grup kurmayı düşünüyorum bu arada. Kocamustafapaşa'daki yeni evime yerleşiyorum bir haftaya kadar sanırım. İlgili varsa ulaşsın bana.
sende taşına taşına yunanistan a gircen yakında :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Üç yıl içinde Okmeydanı - Cihangir - Şişli - Kocamustafapaşa yolunu izledim. Bu sefer sağlam ama, tek başıma çıkıyorum, ev sahibi ile sorun olmazsa taşınmam sanırım uzun bir süre, en azından öyle umuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cumartesi iste oglene dogru fln oynanıcak(pazarda ayarlayabiliriz muhtemelen).Yerine gelince ben sadece bi kere gittim su anda arkadas online deil ama ben gittigimde kadıkoyden u21 otobusune binip son durakta(ugurmumcu duragı) inmistim.Ordan 5-10 dk mesafede bi sitenin iste dinlenme yeri gibi bi yer war.Rahatca oyun oynanabilcek bi ortam yani oyle gurultulu bi yer degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...