ShaokanTR Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 malesef reklam yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 saadet zinciri v2009, birsey uretmeden hayat boyu para kazanma dusuncesi. _bence_ sakinilmasi gereken bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShaokanTR Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 üretilen birşey var aslında, ama arka planda kalıyo. Bu sisteme üye olduğunuzda bir websiteniz oluyo ve websitesi kurmak biraz yaratıcılık ister. Ayrıca sistem pazarlamaya yönelik. Günlük hayattaki pazarlamadan tek farkı, pazarladığımız ürünü belki de hiç karşılaşmayacağımız insanlara pazarlamamız. Yüz yüze konuşmak yerine chat yoluyla pazarlama yapılıyo bu sistemde. Zaten bence öncelik geçirdiğimiz boş vakti değerlendirmek ondan sonra da ek gelir kazanmak. Bu işi yaparken hiç bir şekilde günlük işlerimize mani olmuyo. Tabii arkadaşımın düşüncesine saygım var, bu da benim düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bu işte bir bit yeniği var ama anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 boş zamanlarımda reklam tıklamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShaokanTR Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ilk başta bana da öyle gelmişti, sonuçta şimdiye kadar okuduğum ve araştırdığım bütün sistemlerde ya olayın bir sahtekarlık üzerine kurulmuş olması ya da paralırını alamamaları doğrultusunda yapılmış eleştirilerle karşılaşıyodum. Fakat bu sistemde firma en iyi reklamın tavsiye olacağını bildiği için, pazarlama işini üyelerine yaptırıyo, böylece üyeler yeni üyeler çekiyo ve %kazancın 60 ını kendine, %40 ını da üyeleriyle paylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 om lere cevap ver bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShaokanTR Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 pardon görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 aloe vera mı satıcaz netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShaokanTR Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 onu da yapabilirsin, benim giriştiğim domain satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 HEY HEY HEY HEY HEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://img.sabah.com.tr/2008/12/16/gny/im/6F93880C74896542A7497382r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 SHOP&EARN > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 dünyanın en kötü pastası galiba ordaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShaokanTR Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 konuyu dağıtmasak? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Çekmedi işte arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 davetiye id in ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ShaokanTR said: konuyu dağıtmasak? =) reklam yasak bildiğim kadarıylan, sitenin adresini yazmamışın tamam ama. yani özele çekecem isteyeni diyosun sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShaokanTR Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 davetiye id si değil de ben sana sitemi verebilirim, ordan bağlanabilrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sen kaç para kazancan şimdi bu işten :) bu tarz işlere karşıyım.şimdi bütün forumlara açtın bunu.yapan olcak yapmiyan olucak.oturdugun yerden para kazanmak diye birşey yok :).olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 arkadaş aynı nick ile başka bir forumda aynı içeriği kullanarak başlık açmış. reklam kokuyor ortalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Alllaaaaahhhhhhh.... Titan tey tey de tey tey... Ulan merak ediyorum bu herifler nasıl herkesin aklında kaldı? Tabii o titanbaşı denen herif unutulacak gibi bir herif değil ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ShaokanTR said: Ilk başta bana da öyle gelmişti, sonuçta şimdiye kadar okuduğum ve araştırdığım bütün sistemlerde ya olayın bir sahtekarlık üzerine kurulmuş olması ya da paralırını alamamaları doğrultusunda yapılmış eleştirilerle karşılaşıyodum. Fakat bu sistemde firma en iyi reklamın tavsiye olacağını bildiği için, pazarlama işini üyelerine yaptırıyo, böylece üyeler yeni üyeler çekiyo ve %kazancın 60 ını kendine, %40 ını da üyeleriyle paylaşıyor. Dedem Patricia Teyze'ye 40 bin dolar kaptırdı ve bu parayı Etiyopya'daki off shore bankalardan birine yatırdılar. Alamadık bi daha artık aynı numarayı yemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 boku çıktı saadet zincirlerinin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 petunia değil miydi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar