fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ama yarınki derse gitmezsem kalıyorum. o yüzden gerildim ve uyuyamıyorum. önümüzdeki beş saat boyunca underground 2 de deli gibi araba sürecem galiba. aklıma daha kolay vakit geçirtçek bişey gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yat uyu bence uykun varsa uyursun bişi olmaz şimdi onun başında mal gibi sızarsan hepten kalırsın o dersten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sızma olmaz da. sabah kalkamama durumu olabilir. hatta %70 olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 uyumadan deli gibi su iç. sonra yat. illa bir çişe kalkacaksın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 mesaneye bakar o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 mesaneye gör iç bro o zaman. senin mesanede ne vardır bee. maşşşallaah tosunuma (yine ağzımı kırcan dimi benim hep böyle oluyor yieaaa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 abi saat kur , olmadı birine söyle.olmadı sabah biri seni arasın yani dert mi allasen kalkamam .kaçta dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 forumda efsane olmuş flash oyun topiclerini araştır, sar, sabaha kadar kasarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 olmaz bisi biz buralardayiz, uyu sen uyandiririz biz. uyan diye topic acarim uyanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 uyudu kaldi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 arayın uyandırın adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 kimin uykusu yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 razzRaziel said: forumda efsane olmuş flash oyun topiclerini araştır, sar, sabaha kadar kasarsın dün gece chronolu bişey oynadım rahat 2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 uyku kötü bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 pazartesi sabahı için uyumiyim da erkenden ders kaydını yaptırmaya gidiim hazır rektörlükte kimse yokken diye oturdum Sons of Hodir reputationı kastım. 8de rektörlük açılcaktı, 7de uyuyakalmışım. Bundan sonra "uyumiyim da" ile başlayan planlarımı bir sonraki güne erteliyorum, uyuyorum mutlu oluyorum. evet şu an felaket uykum var. gecenin yıldızı Gluth'a ve kite yapamayan hunter ile shamana teşekkürlerimi borç biliyorum. Ayrıca beni kiter healer yapan raid leaderla da bizzat görüşçem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 mage bulun abi bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 screwy said: mesaneye bakar o.. meseneye de bakabilir silceğsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar