arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Acun program bittikten sonra arkadaşlarıyla bunun dalgasını geçmediyse dopum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hamdi de gaymıdır nedir 1.5 teklif edilirmi lan çağır eve ne teklif ediceksen orta et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bu salak bi programı izlemediğim için kendimle gurur duyuyorum.orçun güldü diye izledm bunu 7 dkka gitti hayatımdan gerçi.oh iyi olmuş katılırsan mal gibi yarışmalara böyle olur.milletin götü şey olsun dışarda 2 kuruş eve götürcem diye bunlar süslensin püslensin yalandan 2 rol yapsın 500milyar götürsün.Züe derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 acun cebınden cıkarım dırek odesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Killer said: bu salak bi programı izlemediğim için kendimle gurur duyuyorum.orçun güldü diye izledm bunu 7 dkka gitti hayatımdan gerçi.oh iyi olmuş katılırsan mal gibi yarışmalara böyle olur.milletin götü şey olsun dışarda 2 kuruş eve götürcem diye bunlar süslensin püslensin yalandan 2 rol yapsın 500milyar götürsün.Züe derler adama sen gatılamıyon deye gıskanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 lan o programa katılsam üstüne dalga geçerm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Şu kız birinizin akrabası veya tanıdığı olsaydı edepsiz yorumları nasıl karşılardınız çok merak ettim. Terbiyesiz kaynamış buralar. O edepsiz yorumları yazanlar aynı yorumları kendi anası , bacısı , tanıdıkları için kafalarında yankılandırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 elini tuttum, bacım aklıma geldi çektim elimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sfsdf yasasin ananiz baciniz olsaydi yorumu yapilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ana bacı falan değil de, forumtrye ramak kalmış yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Finkel said: elini tuttum, bacım aklıma geldi çektim elimi hakiki bi gülüş attım.sahte gülmedim horizon çok klişe yaklaştın olaya.çok genel.ya o senin anan olsaydı.yahu ırzına mı geçti insanlar.sadece kelime yapılıo burda. varmısın yokmusun a ztn çirkin kız cıkmıo yani.sadece bu kız için öyle denmio :).varmısın yokmusunu geçtim dünya üzerinde nefes alan her karşı cins için düşünülen söylenen şeyler bunlar. abartmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 "orçun beyin teklifi seks" "hamdi beyin son teklifinin 500tl fazlası yoksa arttıran hatunu kapatıcam otel odasına" "hamdi de gaymıdır nedir 1.5 teklif edilirmi lan çağır eve ne teklif ediceksen orta et" "kız çok güzelmiş. Mersinli kızdı galiba.Keşke 25 açan teyzeyi öperken arkadan çekseymiş kameralar" Klişe filan değil , burası adult +18 forumu değil , insanlar kişiler üzerine fantezi söylemlerde bulunsun. Bu yukarıda alıntı yaptığım yorumlar mı normal yorumlar ? Peki madem öyle bu yorumları aynen üstteki mesajda belirttiğim gibi kendi yakınların için düşün. Sonra konuş. Ben rahatsız oldum ve belirtiyorum. Rahatsız olmayan beni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ohaa yazık kıza :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 özür diliyorum kendisinden dilerse yemeğe götürmek isterim kendimi affettirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bacın o senin ne yemeği lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Hımm... Acı ama bu tip oyunlarda bir ihtimalde bu. Ama kabul etmek gerek, traji komik bir yanıda yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Cons said: özür diliyorum kendisinden dilerse yemeye götürmek isterim kendimi affettirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Red said: varmısın yokmusun a ztn çirkin kız cıkmıo yani.sadece bu kız için öyle denmio :).varmısın yokmusunu geçtim dünya üzerinde nefes alan her karşı cins için düşünülen söylenen şeyler bunlar. abartmayalım aklımda bi kaç şey var ama komik bişey bulamadım yazdığın şey doru olunca zor oluryor aslında en iy fikir hiç göz önüne iyice getirmememkti bunu mental not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 biz bu duruma cenabetlik diyoruz kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Cons said: özür diliyorum kendisinden dilerse yemeğe götürmek isterim kendimi affettirmek için. aşktan öte, seksten beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 milletin niye üzüldüğünü, daha doğrusu üzgün rolü yaptığını anlayamadım. O kadar da abartılmaz ki ya, bi amcam nası başardıysa gözlerini doldurdu. Heal kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 1-2 bu hatuna 1-2 bide benimki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Neden içimde bir his Acunun bu programa katılan pek çok kızı kütürdettiğini söylüyor NO OFFENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 acun istemiş vermemiş kız ondan böyle ayarlamışlar hahah!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar