Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Neredeyim (ben el alışkanlığı nerdeyim yazdım oldu gerçi) yazıp 7777 ye gönderirseniz nerede olduğunuzun ve size en yakın karakol - hastane tarzı yerlerin bilgisi geliyor. Enlem Boylam bile gönderdi ama sokak adı olarak bir 100-200 metre ıskaladı beni turkcell :) 4 köntor / 2 sms ücretli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bende geçen hafta falan yollamıştım reklamı gelince ve NERDEYIM yazın diyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Turkcelle neymiş benim nerde oldugumdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 OHA TAKIP EDILIYORUZ FWDLAYIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 insanları asosyal yapmak için çıkarılmış, global bir nane. bulamadığım heryeri gider taksi durağına sorarım. hatta siMİTçiye sorarım. onlar daha iyi bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bLackcha0s said: Turkcelle neymiş benim nerde oldugumdan ? Turkcell senin 3 hafta önce kanyon'da hangi mağazayı gezdiğini bile bilebiliyor abi, sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 fede said: insanları asosyal yapmak için çıkarılmış, global bir nane. bulamadığım heryeri gider taksi durağına sorarım. hatta siMİTçiye sorarım. onlar daha iyi bilir abi amaç insanlar dağda o çocukcağız gibi donarak ölmesin, nerede ne var bilsinler. turkcellin bir nevi kendi pisliğini temizleme çabası aslında. olurda bir işe yarar diye koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 fede said: hatta siMİTçiye sorarım. onlar daha iyi bilir oha hiç böyle düşünmemiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bi de olayın şöyle bir yönü var. NEREDE? diye bi uygulama gelebilir bunun ardından. vardır belki de. ondan sonra "hayatım nerdesin" işte evdeyim "bok evdesin" *ÇAT* gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 aveada var o nerede? sistemi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bu zaten tüm gsm firmalarında olabilecek birşey. Yanlış hatırlamıyorsam yerinizi size en yakın olan yani hattınızın o bölgede bağlandığı baz istasyonuna göre belirliyor. Baz istasyonunu merkez alıp belli bir yarıçapta bulunduğunuz bölgeyi tarif edebilir. Ama tam tamına nerede olduğunuzu söyleyemez tabi gps gibi. Mesela wireless net özelliği olan telefonlarda googlemap'in mobile versiyonunu kurduğunuzda nerdeyim seçeneği var. Orada yerinizi haritada gösteriyor. Aslında baz istasyonunun yerini gösteriyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 McDonalds da 2 menü alıyosun gençtürkselli olunca arkadan direk reklam geliyo.Hamburgerleri yedin şimdide kalorileri yakma zamanı bimmne spor salonu falan filan diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Horizon said: Bu zaten tüm gsm firmalarında olabilecek birşey. Yanlış hatırlamıyorsam yerinizi size en yakın olan yani hattınızın o bölgede bağlandığı baz istasyonuna göre belirliyor. Baz istasyonunu merkez alıp belli bir yarıçapta bulunduğunuz bölgeyi tarif edebilir. Ama tam tamına nerede olduğunuzu söyleyemez tabi gps gibi. Mesela wireless net özelliği olan telefonlarda googlemap'in mobile versiyonunu kurduğunuzda nerdeyim seçeneği var. Orada yerinizi haritada gösteriyor. Aslında baz istasyonunun yerini gösteriyor :). valla aveanın kimnerede'sinden kendime bakınca bırak sokağı sokağın neresinde olduğumu bile gösteriyor =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 baz istasyonu ile arandaki mesafe ve yönüde ölçüyorsa olur diyeceğim ama , okadarını yapabildiklerini pek sanmıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 valla gösteriyor, otobüsteki arkadaşımın yerini bile 100 metre geriden falan da olsa gösteriyor yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ilginç, çalışıyor harbiden eheh carmen sandiego'nun kabusu olur ama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Snefru said: McDonalds da 2 menü alıyosun gençtürkselli olunca arkadan direk reklam geliyo.Hamburgerleri yedin şimdide kalorileri yakma zamanı bimmne spor salonu falan filan diye :) iyimiş bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar