Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell neredeyim hizmeti

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Neredeyim (ben el alışkanlığı nerdeyim yazdım oldu gerçi) yazıp 7777 ye gönderirseniz nerede olduğunuzun ve size en yakın karakol - hastane tarzı yerlerin bilgisi geliyor. Enlem Boylam bile gönderdi ama sokak adı olarak bir 100-200 metre ıskaladı beni turkcell :)

4 köntor / 2 sms ücretli.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
insanları asosyal yapmak için çıkarılmış, global bir nane. bulamadığım heryeri gider taksi durağına sorarım. hatta siMİTçiye sorarım. onlar daha iyi bilir

abi amaç insanlar dağda o çocukcağız gibi donarak ölmesin, nerede ne var bilsinler. turkcellin bir nevi kendi pisliğini temizleme çabası aslında. olurda bir işe yarar diye koydum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu zaten tüm gsm firmalarında olabilecek birşey. Yanlış hatırlamıyorsam yerinizi size en yakın olan yani hattınızın o bölgede bağlandığı baz istasyonuna göre belirliyor.

Baz istasyonunu merkez alıp belli bir yarıçapta bulunduğunuz bölgeyi tarif edebilir. Ama tam tamına nerede olduğunuzu söyleyemez tabi gps gibi.

Mesela wireless net özelliği olan telefonlarda googlemap'in mobile versiyonunu kurduğunuzda nerdeyim seçeneği var. Orada yerinizi haritada gösteriyor. Aslında baz istasyonunun yerini gösteriyor :).
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Bu zaten tüm gsm firmalarında olabilecek birşey. Yanlış hatırlamıyorsam yerinizi size en yakın olan yani hattınızın o bölgede bağlandığı baz istasyonuna göre belirliyor.

Baz istasyonunu merkez alıp belli bir yarıçapta bulunduğunuz bölgeyi tarif edebilir. Ama tam tamına nerede olduğunuzu söyleyemez tabi gps gibi.

Mesela wireless net özelliği olan telefonlarda googlemap'in mobile versiyonunu kurduğunuzda nerdeyim seçeneği var. Orada yerinizi haritada gösteriyor. Aslında baz istasyonunun yerini gösteriyor :).

valla aveanın kimnerede'sinden kendime bakınca bırak sokağı sokağın neresinde olduğumu bile gösteriyor =d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...