sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Click to reach to a world that you have never been able to imagine before. kafayı yerseniz sorumlu değilim,ben kötü durumdayım çünkü.
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 of süper. seneler önce bir belgeselde seyretmiştim, şimdi yeniden karşıma çıkınca pek sevindim. +rep veriyorum konuya. franklin babaya da girişimci acur acayip ruhu için tam 100.000 internet veriyorum. yaşasın.
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 alet cok enteresan, icinde biseyler donuyo filan, cok guzel, benjamin bildigin deli, admin buldugu alete bak.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bu şarkımızdaa benjamin için gelsin eminim yukardan biyerden bizi izliyor hehehe niye hep ben benjamin oluyorum yaa eaheoaüeüehğ ehpğeühğeeh fğgğgğfüf
Mertk Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 acaba yazılanların etkisinden mi bilinmez 2. dinleyişimde bazı sesler arkadan geleyomuş hissi verdi... korkuyorum :S
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ciddi ciddi korkup açmayan oldu mu:D ses süpermiş yalnız hasta kaldım yahu. dinlyiorum psikopat gibi.
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Denizin altındaki birşeylerin şarkı söyleyişi gibi ses çıkarıyor. Beğendim de böyle bir uğultu hissediyorum şu anda, biraz yüksek sesle dinlememden olsa gerek.
Eralp Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 İçim bi garip oldu ya. Korkuyorum şu an mesela. Bu arada son linkte klavyedeki notalara basınca monitörümde çizgiler oluşuyo :D .
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bizim bi arkadaş tuvaletteyken dinleyeyim demiş ve 3 dk. sonra evdekiler korkunç bi çığlık duymuş kapıyı açtıklarında arkadaş ağzından kanlar saçılmış bir şekilde yerde yatıyormuş fakat ölmemiş çok büyük beyin hasarı oluşmuş 3 hafta konuşmakta zorlandı hala matematik işlemleri yapmakta çok zorlanıyor işbu yazıda noktalama işareti kullanılmamış olup çok ciddi olunmuştur.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 penisimi gül sosis gibi doğradım. dörde böldüm. sanırım deliriyorum
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bu stars müziği muhteşem. İnanılmaz. Çok sevdim ya harika bir şey bu :)
SkyberG Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sebebsiz Kavga felan etmeye başlamış millet etkileri doğru galiba :D her sölelene inanmayın gayet 10 kere dinleyim bişi olmaz
Volfied Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ulan bildigin parmagini yalayip sarap kadehinin etrafinda gezdirmekten bulmus iste degiisk boyuttaki cam kadehleri ic ice koymus makina donduruyo bi hizda, baskina gore ses cikartiyolar. kucukkene Fantasia hic mi izlemediniz ayrica, en super muziktir dance of the sugar plum fairy :)
Krmz Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 konuyu "ya şöyle bir alet varmış da zamanında cok masraflı ve harif gereksiz oldugu için kullanılmamış, zamanla unutulmuş, çokta hoş sesi var" tarzı bir şekilde o kadar bilgiyi vermeden açsan mesela millet geyigin dibine vuramıcak uıshdf, böyle de bir gerçek var evet. o deilde, gerçekten güzel ama sesi
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Krmz said: böyle de bir gerçek var İnsanlar gerçeğe değil, gerçek gibi görünen şeye inanırmış.
Öne çıkan mesajlar