Nomak Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Beyler bir arkadaşım mesaj attıda çözemedik problemi.Menulerin adları resimdeki gibi kutu içinde çıkıyor bunu nasıl düzelticeğiz ? Uğraşmış ama yapamamış bende bulamadım bilgisi olan hatırlayan varsa yardımcı olur mu :) Şöyle açıklıyoruz olayı tam olarak, wallpaper koyunca bu bu menu backgroundları çıkıyor ama basit arka plan regi kullandığımızda çıkmıyor :( Resim problemli bir türlü link ekleyemedim allah allah aşağıdan bakabilirsiniz. http://img230.imageshack.us/my.php?image=see.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/5194/see.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://www.entity.cc/icon-label-transparent.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 o linkin rusça olanı varmı adamın pc si rusçada heralde khagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bendede olmuştu, format ftw yaptıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 1. Bilgisayarım'a sağ tık > Özellikler. 2. Gelişmiş Tabı > Performans taki Ayarlar Butonuna bas. 3. En iyi Görünüm için Ayarla ya da alttaki listeden Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan'ı işaretle. Şimdi bütün bunları rusçaya çevir arkadaşına söyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ah sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mohi said: bendede olmuştu, format ftw yaptıydım yuh demek istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 azim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Yalnız bunun için bende çok uğraşmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Olmuyor beyler :S Problem neden kaynaklaniyor sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 DeMiRMaSKe said: 1. Bilgisayarım'a sağ tık > Özellikler. 2. Gelişmiş Tabı > Performans taki Ayarlar Butonuna bas. 3. En iyi Görünüm için Ayarla ya da alttaki listeden Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan'ı işaretle. Şimdi bütün bunları rusçaya çevir arkadaşına söyle :) bunu yaptın da olmadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Benim koydugum cozume goz atilirsa yapilan stepler ise yaramayinca ek olarak ne yapilmasi gerektigide anlatiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Baktik ama olmuyor active desktop problem yaratiyor olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 muhtemelen =/ zaten oda yaziyor, olmamasinin 4 nedeni olabilir adli baslikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar