Finkel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Penthesilea said: Benim bi arkadas var, adam tamamen cirilciplak olmadan sicamiyor. Kolyesini bile cikariyor o derece. benimde öyle bi olayım var kolye falan değilde çorap vesaire giysi üstümde bulunduramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 tişört falan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 çıkıyo abi bide bulunduğum ortamda ses, insan(toplu alandaki tualetler) olmaması gerekio. Konsantre olma meselesi heuhae:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 abi ben en temizi musluğu köklüyorum 10 saniye falan bekliyorum zaten gerekli temizliğin çoğu yapılmış oluyor üstüne de bol tuvalet kağıdıyla siliyorum mis. kimse kusura bakmasın ben boklu kıçıma elimi süremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Arma said: 3. Diyelim ki sçtın sonra duşa girdin, g.tünü ellemeden nasıl yıkıyorsun? suyu sonuna kadar açıp tazzikle yıkıyordur ama böyle bişey yapan adama gay derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Penthesilea said: Benim bi arkadas var, adam tamamen cirilciplak olmadan sicamiyor. Kolyesini bile cikariyor o derece. zorlanma dereceme göre bende soyunuyorum abi :S kötü bişey değilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sipeyskeyk said: abi ben en temizi musluğu köklüyorum 10 saniye falan bekliyorum zaten gerekli temizliğin çoğu yapılmış oluyor üstüne de bol tuvalet kağıdıyla siliyorum mis. kimse kusura bakmasın ben boklu kıçıma elimi süremem. musluk kullancaksam bende böle yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Masquerade said: Penthesilea said: Benim bi arkadas var, adam tamamen cirilciplak olmadan sicamiyor. Kolyesini bile cikariyor o derece. uhauhaa anın tadını çıkarıyor adam, takdir ettim. o ne lan sevisir gibi sdklgjaldhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 çok boktan muhabbetler yapıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Su ve peçete, niye elini kullanıcaksın yani :S ayrıca kermit said: o muslukların lise 3 te ne işe yaradığını çözmek daha garip bu konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 boka sardı forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Penthesilea said: Benim bi arkadas var, adam tamamen cirilciplak olmadan sicamiyor. Kolyesini bile cikariyor o derece. nerden biliosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Arma said: 1. Her Sçıştan sonra duşa mı giriyorsun? 2. Dışarda bir yerde sçarsan ne yapıyorsun? 3. Diyelim ki sçtın sonra duşa girdin, g.tünü ellemeden nasıl yıkıyorsun? Lütfen soruları sırasıyla cevaplayınız. 1) yo 2) dışarda sıçmam 3) elliyorum tabi, ama elimde ya sabun oluyo ya da duş jeli. ayrıca kağıtla silindikten sonra bişi kalmıyo zaten. arada dağlar kadar fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sipeyskeyk said: abi ben en temizi musluğu köklüyorum 10 saniye falan bekliyorum zaten gerekli temizliğin çoğu yapılmış oluyor üstüne de bol tuvalet kağıdıyla siliyorum mis. kimse kusura bakmasın ben boklu kıçıma elimi süremem. annemlerin evinde bi alet var, basıyosun kıçının altına giriyo musluk, sıcak su veriyo tazdikli onu yapıyodum mesela çok rahatlatıcı bişi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Finkel said: lise 3 e kadar arkadaşın oldumu? benim oldu da senin olmamış galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://img85.imageshack.us/img85/5047/apo5ce.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Sly-One said: Aile falan da ogretmemis demek ki. O musluk medeniyetimizin son cag ustu icadi lan. Daha bati devletleri falan bulamadi anca bidet falan fr'lar. aile de kullanmıyo diye biliyorum. duşa inanıyoruz biz. moderniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Jadelith said: 2) dışarda sıçmam off 3 gün tuttugumu bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Jadelith said: Sly-One said: Aile falan da ogretmemis demek ki. O musluk medeniyetimizin son cag ustu icadi lan. Daha bati devletleri falan bulamadi anca bidet falan fr'lar. aile de kullanmıyo diye biliyorum. duşa inanıyoruz biz. moderniz. göt yıkamakla modernlik arasındaki bağlantıyı kurdu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 pis herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Bi arkadaş ıslak mendillerden kullanıyodu. Ama önce tualet kağıdı sonra su daha başarılı bi temizlik sağlıyor sonrada elini yıkıyosun bitiyor. hem zaten kağıtla silince bişey kalmıyo diye kendin sölemişsin e o zaman bi zahmet yıkıyıverde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 modernlik falan değil bariz pislik bu be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kermit said: Jadelith said: Sly-One said: Aile falan da ogretmemis demek ki. O musluk medeniyetimizin son cag ustu icadi lan. Daha bati devletleri falan bulamadi anca bidet falan fr'lar. aile de kullanmıyo diye biliyorum. duşa inanıyoruz biz. moderniz. göt yıkamakla modernlik arasındaki bağlantıyı kurdu arkadaş. ahuahuahuzah bariz pis bişi nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://tbn1.google.com/images?q=tbn:vMhB-SKu67k1JM:http://readwritenow.files.wordpress.com/2008/05/toilet-in-japan.jpg modern olun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 jadelith resim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar