Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 adfdsfsdfasd şimdi aklıma geldi. tuvaletlerdeki o muslukların ne işe yaradığını lise 3 te öğrenmiştim. tabii sora "insanlar nası boklu kıçlarına ellerini sokup yıkıyolar ööeeeğğğğhhhkhkhkhh" sorusu aklımda belirmişti. duş yapmaya inanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 o muslukların lise 3 te ne işe yaradığını çözmek daha garip bu konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ha yane dusta kicini yikayinva boklu kic olmiyi ole mi? ya bi tobe tobe kufur ettircekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 iyi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 beyler trol ağına almadı di mi bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 e niye pedobear?/Griswold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 duş almak demişsinde eminim 4 günde bir zor duş alıyosundur. off hava soğuk kim duş alcak diye üşeniyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Onu lise3'teyse sen daha mbasyonu bilmiyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kesin kahvaltı etmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 4 günde bir duş mu. eet hatta restorana gidince direk kafamı masanın üstüne koyuyorum zeytin yağı diye kafama banıyolar ekmekleri. hatta haftada 1 dişimi fırçalıyorum fdsg 2 günde bir duş şart. eet hergün yapmaya üşeniyorum bazen de, 4 gün olmamış. elinize niye bok sürüyosunuz ki anlamıyorum nutella diil bu BOK. hoşunuza gidiyomu geyler sizi dsfggsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Eleştireceğine yol göster bu görgüsüz insanlara =( Sen ne kullanıyordun? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 AGYDUDASDGDHASDQUIGWD7QWDJOPQIUVIFYDIQWSAXAZAFWEIGYUDQAWDSADASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 auhauhauhuahauhuahahuhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ne pis bir topic bu. tbh, metrodayim firatcim, cik asasa dogru geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://img270.imageshack.us/img270/2778/ads305zoo6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 lise 3 mü ? ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 1. Her Sçıştan sonra duşa mı giriyorsun? 2. Dışarda bir yerde sçarsan ne yapıyorsun? 3. Diyelim ki sçtın sonra duşa girdin, g.tünü ellemeden nasıl yıkıyorsun? Lütfen soruları sırasıyla cevaplayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Benim bi arkadas var, adam tamamen cirilciplak olmadan sicamiyor. Kolyesini bile cikariyor o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Sevişir gibi. Evet benimde var öyle soyunan arkadaşlarım. Arkadaşlarımızı arkadaş yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 acaba lise 3 de nasil ogrendin birimi gosterdi yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Aile falan da ogretmemis demek ki. O musluk medeniyetimizin son cag ustu icadi lan. Daha bati devletleri falan bulamadi anca bidet falan fr'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Jadelith said: adfdsfsdfasd şimdi aklıma geldi. tuvaletlerdeki o muslukların ne işe yaradığını lise 3 te öğrenmiştim. tabii sora "insanlar nası boklu kıçlarına ellerini sokup yıkıyolar ööeeeğğğğhhhkhkhkhh" sorusu aklımda belirmişti. duş yapmaya inanmak lazım lise 3 e kadar arkadaşın oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Penthesilea said: Benim bi arkadas var, adam tamamen cirilciplak olmadan sicamiyor. Kolyesini bile cikariyor o derece. uhauhaa anın tadını çıkarıyor adam, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 alaturkada ben pantolonu çıkarıyorum,donuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar