Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 face ne lan of saçını havaya diken gömlek + kot giyen kirli sakallı, güneş gözlüklü tipler diyodur kesin face diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 işte buna katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 face, facebookun kisasi, nasil galatasarata gs veya cimbom, fenerbahceye fener, televizyona tv, sevkete mahmut diyosak, facebooka face demek neden garip olsun, fb bile diyebiliriz, ama fenerle karisir o zaman. neden karakter analizi yapildigini anlamis degilim, kaliplastirmayin olaylari, INDIR O ELI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sen de mi face diyosun yoksa. ne o abi kırk yıllık arkadaşın mehmete, kıral der gibi facebook'a face demeler falan. artizliğin lüzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 fabo diyelim? çok mu gay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ben muhittin deme kararı aldım şu andan itibaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 mıhittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 5 yil oldu galiba facebooka uye olali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 mcdonaldsa da mek diyolar burger king e burg diyolar. gibi. pazarlama başarısı söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 üye oldum böle gökten bakan fotolarımı sergiledim 3 hafta hevesimi aldım kapatttım yemeğe gidiyorum bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 aquila said: 5 yil oldu galiba facebooka uye olali. ha facebook kankan oldu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 son aldığım duyumlara göre facebook'a üye olmak 4 sene önce, üye olmamak da 6 ay önce karizma katan şeyler listesinden çıkarılmış. sedefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 peki 6 aydan önce üye olmayanlar o zaman topladıkları karizma puanlarını hala kullanabiliyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hayır ama hiç üye olmayanlara nazaran biraz daha puanları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 fede said: son aldığım duyumlara göre facebook'a üye olmak 4 sene önce, üye olmamak da 6 ay önce karizma katan şeyler listesinden çıkarılmış. sedefe (tu)>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ARKADAŞLAR FACEBOOK PARALI OLUYORMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 anlamadım. hiç üye olmayanların en çok puanı olması gerekmiyor mu sonuçta onlar hiç üye değildiler. onlar facebooka bugün üye olmayan insanların ataları, facebooku kampüs içi iletişim aracı olarak çıktığında ilk reddeden harvardlı insanlar şüphesiz ki kazandıkları karizma puanlarını sonsuza kadar koruyacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 BIZ SENI HARVARDLARA FACEBOOKLARDA TAKIL DIYE MI GONDERDIK LAN BENIM ESSEK OGLUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 offensive baba mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 maalesef bu puan kazanma olayına harvırdlıları dahil edemiyoruz, çünkü kendileri olayın çekirdeğinde yer almaktadırlar. olay harvardın dışına çıktığında, mevzunun büyüklüğünü görememiş, bu ne lan harvırdlı tanışma sitesine ne diye üye olayım diyen, big picture ı kaçıran insanlara eksi puan bile yazılabilir. yukarda bahsettiğim şey ise 6 ay öncesine kadar, facebook baydı diyip bırakan insanlar ki bunlar ilklerden sayılabilir. çünkü privacy hede hödö olayı çok yoktu o zaman. belki de vardı. ordaki 6 aya takılmayın yani. 1 sene de olabilir. neyse işte. o zaman bırakmak bi trend değildi. ama şimdi privacysi var boku püsürü bi sürü şeyi var. bıraktım diye karizma yapmak pek olmuyo. anlatabildim mi? bence hayır ama siz bi deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eşşek, meşşek, harvarda falan tamam da kaç puanım var yani şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 taam ona göre kullanayım ozaman artık sağda solda benim facebookum yok demiycem...DOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 3 kaldı sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar