BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 3 yıl önce bugun 6. anahtarı arıodun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 3 yıl 1095 gün 18 saat ... yapar... ortalama süresi 45 dakika olan bir derste bile birşeyler ögrenebiliyorsun sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sezen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 PassivE_KesH said: 3 yıl 1095 gün 18 saat ... yapar... ortalama süresi 45 dakika olan bir derste bile birşeyler ögrenebiliyorsun sanırım? ayar vermeye çalışmışın ama sıçmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 phase diyorum ben. (evet italik konuşuyorum) ama üye bile deilim burdan biri link verince bişi göremiyorum. istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 phase boot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 BloodyBeast said: PassivE_KesH said: 3 yıl 1095 gün 18 saat ... yapar... ortalama süresi 45 dakika olan bir derste bile birşeyler ögrenebiliyorsun sanırım? ayar vermeye çalışmışın ama sıçmışın uzun cümleleri anlayamıyorsan bu benim problemim değil kusura bakma ayrıca 32 kere banlanıp geri gelen bir insanlada muhattap olacak değilim bu saatten sonra ? adres ver fsadas bildiğin kıro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 passive'in verdiği ayarlar olmadı ki zaten, ben de pek önemseyip açıklama yapmadım o yüzden. bi kere ben insanlara türkçeyi güzel kullanamıyorlar demem gerekiyordu senin o şeyleri benim kafama kakman için, ama ben öyle demiyordum ki, feysbuk'u kısaltıyolar feys oluo garibime gidiyor diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Black sanırım sen coca-cola alırken kola kısaltmasınıda kullanmıyorsundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 abi bak belirttim kötü bişi diil ama bana garip gelio işte böle feys demek. ne bilim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 tamam ben de uğraşmıyorum o zaman. he passive haklısın özür dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Abi haklısın sinir bozarda o kadar sitem etme :) .Herkes hayatında illaki kısaltma kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 noldu yaw annamadım bloody? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Skyfire said: Abi haklısın sinir bozarda o kadar sitem etme :) .Herkes hayatında illaki kısaltma kullanıyor kardeşim garbıçda 2 geyik çeviremicez mi yahu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Black-ice said: kardeşim garbıçda 2 geyik çeviremicez mi yahu:D Haha vallahi haklısın.Kusura bakma 4 sene mühendislik okumaktan sonra insan her$eyi ciddiye alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 mimarlıkta ilk senem ben de hiçbirşey ciddi olmasın istiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hayır belki benimkide geyikti :D neden direk atar yaptınız asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ben direk türkçesini sölüom daha güzel fays deil... facebok türkçe okundugu gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konu bi an gerildi sonra yine yumuşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 black ben mc donalds a mek diyenlerdenim problem olur mu senin için hacı ? bak sanada black dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 feyyzzzzimmdeeeeeeaaaaa büqüüüeeeaan coooqqqee fenaaaaaaaa ortaamzlarrr varrRrr =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 anlamadim derdini ama dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 haklisin ben de cogunu anlamiyorum bunu kendim sacmaladim diye anladim yani aslinda yazdiğimi okuyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 birileri ekşi sözlük accsi ile giriyo patiye yapmayın arkadaşım bunu "facebook'a feys mi denirmiş" gibi topicler açsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 nealakasi var. (sert sordum, nokda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar