Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doldurmalı anket : Paticik yaş ortalaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yane 22'ye kadar tek tek soruluyorda ondan sonra herkez aynı moruklukta mı kabul ediliyor. Cıh cıh cıh eseflke kınadım yane...

İnsan şu şekilde bir gruplama filan yapar
-14
15-18
19-23
24-30
31-[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
paticik yaş ortalaması yerlerde valla :)[hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Heh sanırım 22+lar için sizden geçmiş artık demek istemiş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
harbiden de öyle ha 22+ olunca moruklar olayına girios ha...

yakında gömerler bunlar bizi lan :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
said:
elma, 18 Mayıs 2004 13:58 tarihinde demiş ki:
01.01.1989

Şaka mı bu haha.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P?
- Kylie Minogue?
- Ağzına sçarım haberin var dimi?
Mesaj tarihi:
17'ler eziyor hahah.
Yankee go home =P.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P?
- Kylie Minogue?
Mesaj tarihi:
bence bilerek +22 denip geçiştirilmiş, ağırlıklı çıksın onlar ki "paticik kullanıcıları bebe" imajı yıkılsın bazı nifak tohumcularının yarattığı.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
Paticik teen ağırlıklı bir yer bu bir gerçek hehe.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P?
- Kylie Minogue?

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 18 Mayıs 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 18 Mayıs 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
said:
elma, 18 Mayıs 2004 13:58 tarihinde demiş ki:
01.01.1989

Şaka mı bu haha.

şaka değil sahici. şöle ola ki;

benn 2 kasım 88 doğumluyum. babam da kasım doğumluymus. onun zamanında ekim sonrası doğanları bi sene gec okula alıyolarmış. öle bi olay olmuş. bu yüzden babam beni 1 ocak yazdırmış. kağıt üzerinde 89 görünüyom ama 88 liyim gercekte.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
  • Yeni Oluştur...