behran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 siteye giirin ve anketi doldurun ve merak edilen sonuç ortaya çıksın....... ANKET BURADA Aha Sonuçlarda burda [Bu mesaj behran tarafından 17 September 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ANKET BURADA [Bu mesaj behran tarafından 17 September 2003 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 edit yrine quote ehehe[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Infernal_Reborn, 17 September 2003 19:44 tarihinde demiş ki: edit yrine quote ehehe[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden ahahaha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 şimdi millet sıkıcak yaşını[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 doldurmasiz anket nasil oluyo merak ettim[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: Draven, 17 September 2003 19:53 tarihinde demiş ki: doldurmasiz anket nasil oluyo merak ettim[hline]If we die, we all die together. lol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 doldurmasızı şöyle oluyo.forumda açılan ve yaşını foruma postlayarak yaptıkları anket[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 upp[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Yane 22'ye kadar tek tek soruluyorda ondan sonra herkez aynı moruklukta mı kabul ediliyor. Cıh cıh cıh eseflke kınadım yane... İnsan şu şekilde bir gruplama filan yapar -14 15-18 19-23 24-30 31-[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 22+lar yürüyün be kim tutar bizi[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 anket ancak 8 tane falan a izin veriyodu napiiim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Niye 22 yaş ve yukarısını dışladın anlamadım. Seni 22 yaş ve üstü paticik üyeleri adına kınıyor ve oylamaya girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 guzel bi anket bence ama az kisi katilmis bana kalirsa aslinda paticik boyle bisi duzenlese iyi olur.[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: Absolut, 18 September 2003 17:52 tarihinde demiş ki: 22+lar yürüyün be kim tutar bizi[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Yürücez yürümesine ama sayimiz az be ya :p[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bu gidişle herkes 22+ olur ya çok genel olmuş o kanımca.[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 paticik yaş ortalaması yerlerde valla :)[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 01.01.1989[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Heh sanırım 22+lar için sizden geçmiş artık demek istemiş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 harbiden de öyle ha 22+ olunca moruklar olayına girios ha... yakında gömerler bunlar bizi lan :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: elma, 18 Mayıs 2004 13:58 tarihinde demiş ki: 01.01.1989 Şaka mı bu haha.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P? - Kylie Minogue? - Ağzına sçarım haberin var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 17'ler eziyor hahah. Yankee go home =P.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P? - Kylie Minogue? - Ağzına sçarım haberin var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bence bilerek +22 denip geçiştirilmiş, ağırlıklı çıksın onlar ki "paticik kullanıcıları bebe" imajı yıkılsın bazı nifak tohumcularının yarattığı.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paticik teen ağırlıklı bir yer bu bir gerçek hehe.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P? - Kylie Minogue? - Ağzına sçarım haberin var dimi? [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 18 Mayıs 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Alexi_Septimus, 18 Mayıs 2004 16:36 tarihinde demiş ki: said: elma, 18 Mayıs 2004 13:58 tarihinde demiş ki: 01.01.1989 Şaka mı bu haha. şaka değil sahici. şöle ola ki; benn 2 kasım 88 doğumluyum. babam da kasım doğumluymus. onun zamanında ekim sonrası doğanları bi sene gec okula alıyolarmış. öle bi olay olmuş. bu yüzden babam beni 1 ocak yazdırmış. kağıt üzerinde 89 görünüyom ama 88 liyim gercekte.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar