Rakursi Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ahah çok eğlendim Anlatma gücüne bayıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Sevgili Guzin Abla, ben 17 yasinda guzel bir kizim. Bir suredir chatta tanistigim Hakan ile konusuyoruz. Hakan cok iyi cocuk. Hatta beni ailesi ile bile tanismaya cagirdi. Ama evde kimse yoktu, “simdi gelirler birer kola icelim” dedi. Kolalarimizi icerken Hakan birden uyudu kaldi. Guzin Abla, acaba sevdigim cocuk hasta mi? Colaya karsi alerjisimi var? Cola ona dokunuyomu? Cevap: Kizim, annen seni kadir gecesi doğurmuş… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Masticore said: Sevgili Guzin Abla, ben 17 yasinda guzel bir kizim. Bir suredir chatta tanistigim Hakan ile konusuyoruz. Hakan cok iyi cocuk. Hatta beni ailesi ile bile tanismaya cagirdi. Ama evde kimse yoktu, “simdi gelirler birer kola icelim” dedi. Kolalarimizi icerken Hakan birden uyudu kaldi. Guzin Abla, acaba sevdigim cocuk hasta mi? Colaya karsi alerjisimi var? Cola ona dokunuyomu? Cevap: Kizim, annen seni kadir gecesi doğurmuş… ahahaha süpermiş.. demekki bnde buna benzer bigünde doğdum herhalde.. aslında olaya şöle bakmak gerek. sonuçta kız arkadaşım yüzünden durup durup duruken karşıya geçtik. birşey olsaydı zaten ona ödettirirdim :D ben ehliyeti kaptırmakla kalırdım şaka bi yana. aslında o allahın sevdigi kuluymuş ya da o kadir gecesi ve benzeri bigünde dığmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ooo sürtünerek dans güzeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Red said: ben alkollu oldugumda yada bi şekildek afam güzel oldugunda arabayı normal halimden 100 kat daha dikkatli kullanıyorum :).normalken kaza yaparım alkolluyken yapmam :) direksiyona oturudum an kafam açılıo alkol malkol yokoluyo aynen bende bunu dicektim. Eğer aşırı doz bi alkol kullanmadıysam normalde kullandığımdan daha temkinli oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Olayı heyecanla okudum, iyi sıyırmışsın valla :)-D dikkat et. Gay'e birşey olmaz diyip kız yüzünden seni çekmeside süper olmuş :D Masticore said: Sevgili Guzin Abla, ben 17 yasinda guzel bir kizim. Bir suredir chatta tanistigim Hakan ile konusuyoruz. Hakan cok iyi cocuk. Hatta beni ailesi ile bile tanismaya cagirdi. Ama evde kimse yoktu, “simdi gelirler birer kola icelim” dedi. Kolalarimizi icerken Hakan birden uyudu kaldi. Guzin Abla, acaba sevdigim cocuk hasta mi? Colaya karsi alerjisimi var? Cola ona dokunuyomu? Cevap: Kizim, annen seni kadir gecesi doğurmuş… ahahaha süpermiş bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 zuhauah onelan epic direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Masticore said: Sevgili Guzin Abla, ben 17 yasinda guzel bir kizim. Bir suredir chatta tanistigim Hakan ile konusuyoruz. Hakan cok iyi cocuk. Hatta beni ailesi ile bile tanismaya cagirdi. Ama evde kimse yoktu, “simdi gelirler birer kola icelim” dedi. Kolalarimizi icerken Hakan birden uyudu kaldi. Guzin Abla, acaba sevdigim cocuk hasta mi? Colaya karsi alerjisimi var? Cola ona dokunuyomu? Cevap: Kizim, annen seni kadir gecesi doğurmuş… ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mohi said: ehliyetten olmanız sorun değil de, alkollü sürecem diye milleti canından etmeyin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu alkol testi konusunda benim kadar yasamis az insan vardir, haliyle istanbuldayken her gece disarda oldugum icin arada kacamayip yakalaniyoruz, bir de bilmedigin yerlerde kullaninca da malum arada kaynayabiliyor, neyse soyle baslim lafa iki kere ilkinde 48 ikinci de 49 ufledigim oldu ve 2 bardak vodka varken ilkinde ustune de 2.5 saat gecmisken, ikinci de de 1 bardak vodka ve usutne 1 saat gecmisken ama ikinci de polis aleti gostermedi ona pek inanmadim 49 dedine... bence o aletleri bir sekilde nasil bilmiyorum ama onlar da kontrol edebiliyorlar gibi geliyor bana nerde durup nerde durmiycana bir sekilde... bir de benim arkadasin bir efsanesi vardir, adam bir siseye yakin raki yaninda 1-2 birayla uflemis ve 0 cikmistir, o da ayri bir sehir efsanesi ama gercek yani, herhalde alet bozuktu ya da bu adam duzgun uflemedi =) bir de mumkunse icmiyceniz bi gece, pazar gecesi ya da pazartesi tavsiyem olur, cikin aracinizla nerelerde cevirme var bakin kontrol edin, ictiginiz gunler alternatif yollar kullanirsiniz boylece, hep onlar kontrol edicek degil ya biraz da siz onlari kontrol edin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 gittim geldim şurda haha süper hikaye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Spiegel said: bu alkol testi konusunda benim kadar yasamis az insan vardir, haliyle istanbuldayken her gece disarda oldugum icin arada kacamayip yakalaniyoruz, bir de bilmedigin yerlerde kullaninca da malum arada kaynayabiliyor, neyse soyle baslim lafa iki kere ilkinde 48 ikinci de 49 ufledigim oldu ve 2 bardak vodka varken ilkinde ustune de 2.5 saat gecmisken, ikinci de de 1 bardak vodka ve usutne 1 saat gecmisken ama ikinci de polis aleti gostermedi ona pek inanmadim 49 dedine... bence o aletleri bir sekilde nasil bilmiyorum ama onlar da kontrol edebiliyorlar gibi geliyor bana nerde durup nerde durmiycana bir sekilde... bir de benim arkadasin bir efsanesi vardir, adam bir siseye yakin raki yaninda 1-2 birayla uflemis ve 0 cikmistir, o da ayri bir sehir efsanesi ama gercek yani, herhalde alet bozuktu ya da bu adam duzgun uflemedi =) bir de mumkunse icmiyceniz bi gece, pazar gecesi ya da pazartesi tavsiyem olur, cikin aracinizla nerelerde cevirme var bakin kontrol edin, ictiginiz gunler alternatif yollar kullanirsiniz boylece, hep onlar kontrol edicek degil ya biraz da siz onlari kontrol edin =) 1- aletler kontrol edilemiyor ve rüşvetle de kurtaramıyorsun. eğer polis güncel aleti kullanıyorsa, çünkü o aletlerin hepsi merkezde tek tek inceleniyor. ve 51 üstü kim varsa, hepsinin ehliyeti vs kayıtlı evrakları o masada olması lazım. 2- arkadaşın yalan söylemiştir, düzgün üflemeyince makina zaten çalışmıyor. 1 şişeye yakın rakı içip, 0 çıkması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 şöyle bir şey olaiblir ama. bana üfletmeden önce ne içtigimi ne kadar içtigimi ne zman içtigimi sordu. bana 50 çıkmicagına inanıosan üfle dedi. dedikten sonra 51 çıkarsa ehliyetimi alacagın ceza yazacagını fln söledi. makineye müdahale edeceklerini bende sanmıyorum... hala aklımda o gece hiç çıkmıo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 unac said: Red said: ben alkollu oldugumda yada bi şekildek afam güzel oldugunda arabayı normal halimden 100 kat daha dikkatli kullanıyorum :).normalken kaza yaparım alkolluyken yapmam :) direksiyona oturudum an kafam açılıo alkol malkol yokoluyo aynen bende bunu dicektim. Eğer aşırı doz bi alkol kullanmadıysam normalde kullandığımdan daha temkinli oluyorum Temkinli olmak başka şey, alkol aldığın zaman tepki süren uzuyor, olay o. İnsanlar alkol alıp gaza geliyor, daha cesur oluyor diye yasak değil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 az önce eve girdim. gene bu mekana benzer bir yerden geliyoruz. başıma gelenleri tekrar yaşamamak için bu sefer ağzımı sadece çalkaladım =) ama bu seferde değil polis cevirmesi yolsa bir tane ekip arabası denk gelmedi =) içsem kesin çevireceklerdi =) olsun bu bana büyük ders olacağı için artık hiç bir zaman araba kullandıgımı bildigim içim bir iki yudumdan fazla içmicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Hikayeyi okumadım, ama o yeşil kazulet smiley'i gündeme tekrar getirmek gibi bir niyetin var gibi geldi bana. Yapma öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 2 70lik bira ile 26 ufledim 3 30lukla 0 ufledim (2 saat gecmisti) cok endiseliyseniz son ickinizden en az 15 dakka sonra cikin yola ve cikmadna tualette azinizi calkalayin onu gectim icmeyin benim siniri 1 litre biradir fazlasini icmiyorum araba kullancaksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bünyeden bünyeye farkediyor bone, gençleri 6 aylığa düşürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 üflemeden önce ağzınıza buz atın. o alet sıcaklıkla çalışan bi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar