ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 merak eden olursa diye yazayım bursada karfur afm ve korupark cinetech te 3d var sadece karfurda altyazılı koruparkta altyazı / dublaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 6 tl de 3d gözlük için alıyolar. Üstelik çıkışta gözlükler toplanıyo. İstinyepark'ta yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 oha eskiden yoktu oyle bisey? gozlukler bedavaydi yani. ahuahua geri topladigin biseye 6ytl almak cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 i didn't sign up for this shit Michelle Rodriguez bunu diyince acayip güldüm ama, marshall geldi aklıma. james cameron himym izlese bu klişeye düşmezdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Klişe falan ama, filmden önceki Yahşi Batı fragmanında da dendiği gibi, adam yapmış, süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hahah bu konuda katılıyorum. bu görüntü kalitesinde teletubbies verseler bile izlenir gerçi de film olarak ta süperdi. bi senaryo fazla klişeydi işte tek -1 ordan düşse, 9/10 diyorum. kesinlikle gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Imax'le 3D arasında ne fark var bu film için, yani demek istediğim IMAX sahneleri var mı? Yoksa sadece ekran boyutu farkı mı söz konusu? İstinyepark'a kadar gitmeye üşeniyorum açıkçası, değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 BaaL said: Film 10 numara 5 yildiz bu gercek. Cidden inanilmazdi. Ama; İzlemeden acma Filmin girisindeki jake in: param yok. Ekonomi cok kotu ondan omurilik yaptiramiyorum , geyigi cok kotuydu ulan. James camerona yakismamis. gezegenler arasi geziyosun ne adam ne ekonomisi. Bir de warcraft dunyasindan cok esinlenilmis ? Tree of life konsepti, elflerim dogayla iliskisi , o ucan mountlar, epic mount , gokden gelen pis adamlarin saldirisi vs. Sunlar olmasa 10 verirdim 9 verdim imdb de. adam senaryoyu yazdığında warcraft yoktu.. yazdıktan sonra çıktı oyun (serinin birinci oyunu) senaryo 93-94yazımı. adam yazıyor, diyor ki "bunu şimdi yapacak teknoloji yok. yapmaya kalksam dekorlar 1milyar $ tutar!" warcraft1 94'te çıkıyor. üzerine yeniden çalışması da wow'dan önce. 1997-99 daha sonra 2005'te amcam "lan bu teknoloji bi kaç sene içerisinde benim film çekebileceğim kuvama gelir herhal" diye project 880 olarak girişiyor işin teknoloji yönüne. özetle "abi wow gibi ama" lafı hüsnü kuruntudan ibarettir. ancak george lucas sw serisini yazarkene elbette bizimkilerden esinlenmiştir. bkz obi wan http://image.guardian.co.uk/sys-images/Film/Pix/pictures/2007/03/07/obi-wan460.jpg http://forum.paticik.com/thumbnails/b42/2e2/33d/4ae/698/68b/d7f/058/bd9/487/15_450xNULL.jpg nur yüzlü nur.. İStinyePark'ta sadece 15verdik.. 6tl falan bişi istenmedi hiç. izledik babalar gibi geldik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 napae said: 6 tl de 3d gözlük için alıyolar. Üstelik çıkışta gözlükler toplanıyo. İstinyepark'ta yani. oops sorry, 4 gözlüğe 6tl almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 istinye'de perde önü kalmış hepte real3d olarak capacity'e gidelim diyoruz bakalım aynı 3D etkisini yaşatsında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 of ya, bodrum'da malum 3d neyim yok ve ist'e de şu ara gidecek hiç halim yok. napayım 2d gideceğim sanırım. :( ama yorumlar beni neşelendirdi doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bu arada avatar2, 48veya 72fps, 2K ve 3d olacak orası şimdiden kesin.. daha bile fazlasını bekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Biz Maraş'ta 1d izledik, aşağı yukarı şöyle bir şeydi; http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/76/Lineline.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 dasaaa said: senaryo 93-94 yazımı. adam yazıyor, diyor ki "bunu şimdi yapacak teknoloji yok. yapmaya kalksam dekorlar 1milyar $ tutar!" warcraft1 94'te çıkıyor. var mı buna dair bi yazı referans bişey nette bi yerde merak ettim. warcraft da 1 gecede yazılmamıştır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ehuhu adam WC'den esinlenecek adam değil, kalibreleri farklı bi kere.. kaynak olarak en kolay wiki'de yazıyor http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar_(2009_film) ya da washington post'ta http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/12/19/AR2009121901456.html daha tonla kaynakta var. ama ben teeeeeee titanik sonrasında adamın "lan cgi grafikli aktörleri olan bişiler yapıcaz biz" dediğini hatırlıyorum. bundan sonra da 2005'ten beri aktif olarak üzerinde çalıştığı battle angel'ı çekicek misal.. bunuda çekmeyi tee 90lardan istiyor ama cameron amcam.. üç beş site gezin adamın vizyonunun öküzlüğünü göreceksiniz zaten.. ama ben en çok şuna güldüm. said: Science Advisers are Annoying: I have just enough of a science background to get me in trouble. When I’m writing, I’m thinking: What can cause a mountain to float? Well, if it was made out of an almost-pure room-temperature superconductor material, and it was in a powerful magnetic field, it would self-levitate. This has actually been demonstrated on a very small scale with very strong magnetic fields. Then my scientists said, “You’ll need magnetic fields that are so powerful that they would rip the hemoglobin out of your blood.” So I said, “Well, we’re not showing that, so we may just have to diverge a little bit from what’s possible in the physical universe to tell our story.” my scientists nedir allah aşkına.. biraz bakındım da.. real3d'de seyretmek aslında daha mantıklıymış.. en büyük real3d ekran istanbulda neredeyse bi kere de ona gideyim.. ve evet.. bu 72fps imiş!!! (real3d 144fps tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 real3d kanyonda vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Film biteli 3 saat oldu hala toparlanamadım. Cidden atmosfer çok iyi yaratılmış, film zaten başlı başına bir görsel şölen.. Konusu da çok itilip kakılmış, evet biraz klişelik sezilse de gayet güzeldi bence.. Bu evrende geçecek potansiyel film ve oyunları dört gözle bekliyorum.. ps:Bizde de gözlükleri aldılar. Bu kadar çingenelik yaptıklarına göre gözlükler pahalı olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 oyunu çıktı bile=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 real 3d ile sakın izlemeyin. görüntü resmen çamur gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 gerçekten çok sevdim filmi.. çok başarılı.. hll olsun adamlar yapmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 direk son samurayı hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 parvus said: real 3d ile sakın izlemeyin. görüntü resmen çamur gibi oluyor. nası ya. niye çamr gibi oluyor. yarın gitmeyi düşünüyordum kanyona. varmı orda izleyen başka ? harbi kötümü ? istinye parkta gideyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Aluriel said: parvus said: real 3d ile sakın izlemeyin. görüntü resmen çamur gibi oluyor. nası ya. niye çamr gibi oluyor. yarın gitmeyi düşünüyordum kanyona. varmı orda izleyen başka ? harbi kötümü ? istinye parkta gideyim bari. sürekli bir bulanıklık var. real 3d dışındakileri bilmiyorum. öyle ki başım ağrıdı işin sonunda. benim gözlerimde biraz bozukluk var ama gözlerinde hiç bozukluk olmayan arkadaş da bu bulanıklık halini doğruladı. şöyle net, cam gibi film bekledim o kadar 3 boyutlu filme para verdikten sonra ama. 3 boyut olayındansa net bir film izlemeyi tercih ederdim şahsen. film bir de 3 saat sürüyor ve akşamdan kalma gibi baş ağrısı yaptı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 yemişim o zaman kanyonu. istinye park yolları taştan. atlar minibüse giderim negzel. gerçi iyi yer yoktur orda da kesin yarınki seanslarda. pazartesi gideyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar