Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

gitmedim, gitmicem, sanırım pek de bir şey kaybetmedim, hı?

var oldugunun farklında olmadıgın seyin yoklugunu hissetmezsin :)
3D git giit gggiiiiittttt ...

oyle bir cığır actıki Star wars ve LotR u 3D remake yapma kararı alıyolar/yada aldılar, Mihenk taşı dönüm noktası :)

ha senaryo super degil vsvs kim takar ? gayet keyifli bir film ...
Mesaj tarihi:
Filmin görselliği ve sunumu mükemmel. Kurgu klasik aç gözlülük ama sunum muhteşem olunca çok güzel oluyor. Benim gözümde bu film gerçekten yeni bir dönem açtı
Mesaj tarihi:
Convi said:

Dostum 10 yıl videoculuk yaptım vizyon takip ettim. Usual Suspect ayarında bir sürü film sayabilirim sana, Quentin Tarantino imzalı. Usual Suspects oyunculuk ile oscar aldı Kevin Spacey in muhteşem oyunculuğu ile ( Kurgu da olağanüstü ) esaretin bedeli içinde aynısını söyleyebilirim. Oturup bir gece kafan güzelken 3-4 arkadaş kafayı yorup reservoir dogs, usual suspects, pulp fiction, fight club, forest gump gibi filmlerin senaryolarına benzer şeyler çıkartabilirsin. İşte burada KURGU ve senaryo devreye giriyor. Bence avatarı izle tekrar

videoculuk dedigin sey ne? sen gercekten bu filmin senaryo ve kurgusuna en iyi diyosan sinemadan zerre anlamıyosun demektir.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Evet 49 sayfa filmin ne kadar gereksiz olduğunu konuştuk bizde.

1. filme gereksiz dediğimi nereden çıkarttın?
2. filme giden bir kesim "yaa sadece 3D özelliği var başka bir şeyi yok", "konusu klişe", "ABD'nin Irak göndermesi de baydı artık", "5000 kere kullanıldı bu senaryo" diyerek, filme gitmeyerek bir şey kaybedilmeyeceğini savunuyor.
Bir kesim ise "Olsun abi, sinema tarihinde çığır açacak bu konu falan boşver sen görseller için git", "bence müthiş" gibi yorumlar yapıyor.
3. Acaba abartılıyor mu? diye düşünüyor işte o zaman insan, o yüzden gitmeme yönündeki tercihimi değiştirmeli miyim acaba diye sordum

That's all folks!
Mesaj tarihi:
"gitmediğim için pek bir şey kaybetmedim heralde demişsin", "gereksiz" i bu yorumun için kullandım. Buraya baz alarak 49 sayfada, film çıktıktan sonra yapılan yorumlarda, 2-3 kişi filmi beğenmedi, kalan herkes a.k.a "folks", gitmeyen eşektir dedi. Gel sende sürümüze katıl.
Mesaj tarihi:
Yahu senin dediğin lafları diyen insanların hepsi filmi izlemişte konuşuyorlar.Onlar da kendilerinden önce yazanları okudular ama gittiler.Niye ? Çünkü film süper.
Mesaj tarihi:
said:
hey

seks hakkında herkes aynı şeyleri söylüyor. hem elde etmek için kasmamız lazım. bir de kaç yıldır yapıyor insanoğlu seks.. 200,000 yıl mı? ben de önceden yapmıştım.. şimdi düşünüyorum da bu sefer sevişmeme gerek yok bence. evet evet. bundan sonra genetik olarak kadınlarda yeni bir organ üretilene kadar sevişmeyeceğim...

gibi bi yorum olmuş.. saçma bayağı.

film güzel. gidin.
Mesaj tarihi:
Sinema sadece güzel konu ve verilen mesaj mıdır ya? Gidin şarabınızı içe içe fransız sanat filmleri izleyin o zaman.

Sinema aynı zamanda bir şovdur, eğlence aracıdır ve avatar da inanılmaz görselliğiyle bunu sağlıyor. Gitmezsen bişey kaybedersin yani. Sırf böyle bir 3D deneyimini yaşamış olmak için o 3 saati feda et hayatından. Genel kültür olmuş olur. Böyle özel yöntemle çekilmiş bir film de var izledim diyebilirsin
Mesaj tarihi:
Valla ben bir ara gaza gelip En Taro Pandora! diye bağıracak gibi oldum. Kafalarında telepatik aparatlı savaşçı, spiritüel mavi yarmalar felaket Protoss çağrışımı yaptı.
Mesaj tarihi:
yarın 3d ye gideyim diyorum. samsuna gelmiş afm ile xpand.

orjinal mi dublajmı gidelim ??

bide aşağıdaki koltuklardan hangisi iyi olur.

http://www.mybilet.com/selectseat.php?venueid=518&venuedate=1263679200&eventid=7174&showtimeid=71079&serverid=328§ionid=1531
  • Yeni Oluştur...