Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 senaryo ile ilgili az çok bilgi sahibi olmak için son derece güzel trailerdı daha ne bekliyordunuz ki sonuçta bi trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Avatar state e geciyodu 01:34 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=iYBRFJ9RArc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 of çizgi film olanı diye topike bakmıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 daha izleyemedim anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 olm su yukardakini izledim ahuahuahah allahim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Apple'in sitesinden traileri da izledim de pek birsey yok gibi yahu. Yani bildigimiz IMAX filmleri gibi olacaga benziyor. Sanirim Beowulf ve Ice Age 3'ten sonra cevrilen ilk uuzn metrajli animasyon ve gercek film olacak. Digerleri tek animasyondu cunku. Onun disinda aman aman dedirtecek fazla birsey yok trailer da, gerci ucan adalarin onunden gecerken bulutlarin hareketleri dikkatimi cekmedi degil. Bakalim cikinca gorucez ne kadar cigir acicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Film zaten senaryosuyla nam salmadi. Cekim teknikleriyle cok övüldü. Bi zahmet basinda oturdugumuz o bilgisayardan izledigimiz trailerla cakamayalim olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/12321851.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 "Hürriyet.com yorum" said: Star Trek'i izleyin, oradaki yüzlerin, bizim Dünyayı Kurtaran Adam filmindeki yüzlerden ne farkı var? İkisi de aynı. Bir Farkla; Biri Amerikalıların. Adamlar, (HAŞA) neredeyse ilahi kudrete dahi karşı geliyor filmlerinde. Star Trek ile Dünyayı kurtaran adamı bir tutmak. Priceless... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben daha çok son cümleye takıldım. bilim kurgu filmleriyle çok fazla arası olmayan biri, yapılan makyajları ya da bilgisayar efektlerini önemsemeyebilir. ama son cümle beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 "İbrahim KURT" said: Bu hiç şaşırtıcı değil başka gezegenlerdeki insa yapısında binlerce insan var , inanmayan gelsin bizim Of bölgesini dolaşsın görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Şimdi o Avatar day gösteriminden geldim. Sakın değerlendirmeyin filmi o 2 dakikalık fragmanla. Sinemada 3 boyutlu olarak seyretmek ayrı bir şeymiş. Bir kere en başta o 3D derinlik hissi fln şu ana adar ki en iyisiydi ve hiçte göz flnda yormuyordu. Hani öbür filmlerden çok daha iyi kullanılmıştı. Pandora ormanları, değişik değişik yaratıklar, Na'vi ler hepsi ayrı bir güzel görünüyor ve asla CGI gibi durmuyor. Hani bundan iyisini bulamk zor efekt anlamında. Yannız böyle ellerinde oklar fln Na'vi ler bazı sahneler Night Elf lere benziyorlar. Hele böle yavaş çekimde havada bi ok atma sahnesi var direk night elf :D 5-6 sahne gösterdiler. Başta James Cameron çıktı dedi sahnelerin hepsi ilk yarıdan öle çok büyük spoiler vermeyeceğiz film ile alakalı. Gösterilen Sahneler İlk başta dünyalı askerlerin arasında bir komutanı dinledik. Askerlere Pandora'dan ve Na'vi lerden bahsediyordu. Daha sonra Jake'in nasıl Avatar bedenine transfer olduğunu gördük. İlk defa uyandı böyle baya sevindi fln hatta trailer da da vardı bu sahneler. Ondan sonra 3 avatar ormanda gergadanımsı bir yaratıkla karşılaştılar. O yaratık kaçtı yerine saldırgan bir şey geldi. (Buda fragmanda vardı) Jake onla kapıştı biraz daha. Ondan sonrada en sonunda gerçek bir Na'vi gördük. Dişi Na'vi geldi Jake'i köpek gibi yaratıklardan kurtardı. Ondan sonra baya bi atladı heralde çünkü Jake'de öbür Na'vi ler gibi giyinmişti. Fragmanda da bindikleri uçan yaratıklardan eğitmeye çalıştı. Baya uğraştıktan sonra başardı. En sonunda böyle fragmandaki sahneler geçti ve bitti. Na'vi ler baya tribal takılıyorlar. Kızıl derili gibiler bide kendi dilleri fln var. İngilizce de konuşmuyorlardı. Altyazılarıda hem böle 3D filmin önünde hemde Avatar yazısı fontu ile yazmışlardı hoş duruyordu baya ^^ Bir gösterim daha olsa bir daha girerdim. Cidden çok mükemmel bir şey olacak. Hiç de overrated değilmiş bnce. Gerçektende böyle PC ekranından fragman seyretmek ile sineamda 3D görmek arasında dağlar kadar fark varmış. 18 Aralık gelse bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 nerde izledin ve sinema kalitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Sinkhole dediydi dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 haberlerde verdi.ama tam o sırada iftar falan derken çok uzaktan gördüm fragmanı.güzel birşeye benziyordu ama tam anlayamadım.bide animasyonmuş bu kim diodu değil die :).yada yanlıs mı gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bu film Türkiye'deki sinemalarda izlenmez. P2P'den indirilen TS kalitesi gibi bizim sinemalar. Blu-Ray'i çıktığı zaman gidip alsak gene olmaz, 1080p ötesinde teknolojiler varmış. E peki nerde izliycez bu bilmi biz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 istinye imaxda izleyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 http://www.totalfilm.com/news/new-avatar-trailer-is-here yeni trailer yayınlanmış sanırım, enteresana benziyor konu daha bakımından daha çıklayıcı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Trailer-addict te international trailer düşmüş. Yarınada sinemalarda gösterilen çıkacakmış galiba. http://www.traileraddict.com/trailer/avatar/international-trailer Bu seferki trailer çok daha açıklayıcı olmuş konu bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 pek devrim yaratıcak bir filme benzemiyor, tabi Cameron faktörü var belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 evet konu belli oldu adamlar o gezegene gidip o crystalleri isterler, ama bütün kaynakların olduğu yerde bu mavi ırkın yerleşim yeri vardır. Avatar yaratarak ana karakteri mavi yaratık şeklinde içlerine sızdırırlar. Adam ilk başta insanlar için çalışırken kıza aşık olur onlardan biri gibi hisseder ve arada kalır. vs huehue daha klasik bi konu olamazdı ama tabi görüntüler dünya vs güzel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 18 aralık'ta cıkıcakmış sinema'da izlenecek animasyon böyle olmalı işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Antalyadada izlenmez ki bu film yahu, İstanbul'da hakkını vererek izleticek yer var mı ki ciddi ciddi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 animasyon degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar