Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 senaryonun basitligi filmdeki yeni seyleri azaltip izleyicinin dikkatini dagitmamak icin de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Resmi olarak The Return of the King'i de geride bıraktı Avatar ve tüm zamanların en çok kazanan ikinci filmi olarak tarihe geçti. Böylelikle tüm zamanların en çok kazanan filmleri şu şekilde oluyor :) (imdb'den hacı) 1. Titanic (1997) $1,835,300,000 2. Avatar (2009) $1,135,245,852 3. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) $1,129,219,252 4. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) $1,060,332,628 5. The Dark Knight (2008) $1,001,921,825 6. Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) $968,657,891 7. Pirates of the Caribbean: At World's End (2007) $958,404,152 8. Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) $937,000,866 9. Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) $933,956,980 10. Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999) $922,379,000 Adam 2 filmle 3 milyar doları geçiyor, helal babs, müslüman olursa bizi de görür mü acep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Kendi filminden etkilenip te din değiştiricekse müslüman değil şamanist olur bence. Biz Türkler eskiden sapına kadar şamanistmişiz ağbi sonra asimile olmuşuz dersek görebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Adam Kur'an dan hacı koymuş hikayeye abi, olursa müslüman olur http://www.yazete.com/Avatarin-konusu-Kurani-Kerimden-mi--_33925.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yazıyı biliyorum da saçmalık derecesinde alakasız. na'vi ler de sapına kadar şamanist. dinlerinde bile doğanın kendisine tapıyolar, atalarının ruhlarına inanıyolar filan... ha bi de; said: O kuşlarda kuşları aşan bir şey var. Bir ayrı güç. amca dinozor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 helal cameron amca, 12 yıl sonra bir döndün, gene rekor kırdın ki artık filmlerin sinemaya varmadan korsanı çıkan bir devirde yaşıyoruz. 2000 sonrasında rekor kırmak artık zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 abi sam, kafan mi guzel =) ilk 10'daki 8 film 2000 sonrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ve en yükseği 2000 öncesi filmin beline yetişiyor ancak. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 e iyi de titanic tek basına zirvede zaten. ilk 10'un altına bak yine 2000 sonrası filmler görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hepsi de çoluk çocuk filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ShadowFury said: yazıyı biliyorum da saçmalık derecesinde alakasız. na'vi ler de sapına kadar şamanist. dinlerinde bile doğanın kendisine tapıyolar, atalarının ruhlarına inanıyolar filan... ha bi de; said: O kuşlarda kuşları aşan bir şey var. Bir ayrı güç. amca dinozor onlar. hehe biliyorum ya dalga geçiyorum asdfsda ama biz kalbimizde müslüman olarak görmek istiyoruz, ismini bile hazırladık işte gelsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 cemil kamuran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 reyou said: yalniz hasilati titanic i gecicek fln diyolarda, yanlis bi dgerlendirme 0 o zaman 100 tane sinama salonu varsa simdi 200 tane var. bunu hasilat / koltuk sayisi olarak hesaplamalari lazim. zamaninda rain man 8 salonda 800.000 kisi yapmisti turkiyede yanlis hatirlamiyosam. filmi karistiriyo olabilirim gerci. demek istedigim salon farki cok az etki eder izleyiciye, fazla salon sadece filmin sinemada ne kadar gosterimde kalacagina etki ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ayrıca şu var, Titanic 1.5 senede 1.8 milyar dolar yaptı, Avatar çıkalı 3 hafta olacak bu rakama geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 avatarı izledim arkadaşlar. tamamen komser şekspirden çalmışlar konuyu. katil uşak çıkmıyor ama.. katil fotokopici çıkıyor. nasıl hiç tahmin etmemiştiniz bunu di mi! evet ve ben de şaşırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Görsel olarak baya iyiydi ama daha çok üstüme uçuşan materyal bekliyordum. 3-D olarak yeterince doyurmadı beni. Gerçekçiydi tabi derinlik falan görülmemiş derecede güzel ama aksiyon filmi birader kafamıza bişeyler uçsaydı dodge yapmaya çalışsaydık falan daha iyi olurmuş sanki. Bi de isim uydurmaya kassalarmış. Hani senaryo arak da isim bul bari di mi? unobtanium ne lan? Unobtainable bi element var adı da unobtanium olsun hihihi... Pandora da çok özgün bir isim olmuş gerçekten.. Bunlar gerdi beni.. Ama süper filmdi her şeye rağmen. Rep bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 avatar perde arkası stereoskopik 3d olayı üzerinde en çok duruldu ama yüz hareketlerinden gerçek zamanlı cgi renderlayıp sahneye oturtmaya kadar pekçok önemli yenilik var. adama şapka çıkartmamak elde değil, cgi olaylarında en ciddi sorunlardan bazılarına çözüm bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=16349&count=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 nileppezdel said: Görsel olarak baya iyiydi ama daha çok üstüme uçuşan materyal bekliyordum. 3-D olarak yeterince doyurmadı beni. Gerçekçiydi tabi derinlik falan görülmemiş derecede güzel ama aksiyon filmi birader kafamıza bişeyler uçsaydı dodge yapmaya çalışsaydık falan daha iyi olurmuş sanki. Bi de isim uydurmaya kassalarmış. Hani senaryo arak da isim bul bari di mi? unobtanium ne lan? Unobtainable bi element var adı da unobtanium olsun hihihi... Pandora da çok özgün bir isim olmuş gerçekten.. Bunlar gerdi beni.. Ama süper filmdi her şeye rağmen. Rep bastım sen tatilyadan hevesini alamamışsın :).sallanan koltuklar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ahah :D yok abi ne bileyim yani 3-D gazı o kadar verildi ki illa üstüme uçan bişeyler istedim sanırım. :) Yine de süperdi görselliği, ona laf edemem yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 güzeldi beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Rewendor said: Esinlenme ya da klişe kullanımıyla bir senaryonun tüm gelişimiyle ve olay örgüsünün tamamıyla başından sonuna kadar araklanması arasındaki farkı zaten defalarca anlattım. Daha fazla tekrarlamam karşımdakilere hakaret olur, aptalsınız anlamıyorsunuz farkı göremiyosunuz demek olur, ki amacım bu değil. Çoğu kişinin de dediğimi anladığı halde inadına inkar ettiğinin farkındayım. O yüzden tekrarlamayacağım, insanlar demagojiyi seviyor, dahası sevdikleri filme toz kondurulmasına tahammül edemiyorlar, böyle ucuz numaralara, basitliklere kanmış olmayı kendilerine yediremiyorlar o yüzden reddediyorlar inatla. Tartışmaya gerek yok daha fazla :) İstediğiniz şekilde değiştiriyorum yorumumu yeter ki tartışma kapansın. Aynen öyle Rew, iyi etmişsin yorumunu değiştirmekle. Yoksa gözünü karartmış, objektiflikten yoksun fanboylar tarafından "süper film, beğenmeyen de marjinal olmaya çalışan dangalaklardır işte" gibi bir yaftayı yer oturursun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 gerçeği gören muhteşem insanlar diyelim.. fanboy ne ki.. rew hak yoluna girecek avatarın izniyle.. district9'da yaptığı hatayı da çevirecek diye umuyoruz.. ya seve seve ya söve söve! bizim beğendiğimizi beğenmeyeni trolleyerek yola sokma timi gururla sundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 güzeldi renkler falan çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 güzeldi baya dun gece 00-03 arası. baya bi beyendim özellikle 3d teknoloji olayını. filmde klasikler arasına girecektir büyük ihtimal fakat keşke biraz daha o dunyanın evrenin dibine girselermiş keşke. anlatsaymış cameron amca bi ton bişey o evren hakkında bişey lore kassaymış ta 2 3 film daha çekseymiş ardından. herşey oluverdi bitti gibi geldi hemen. izledikçe izleyesim geldi ama hep kısa geçti olayları. ne biliyim askerin o evrene alışmasını derinlemesine işliyip uzun bi evreye yayabılırdı. gibi gibi böyle bir ton olay geldi aklıma. detay istedim çok. yinede iyi tabi bize bırakıp sen kur demiş olabılır ama ben yine o anlatsın istedim 3d den dolayı olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar