Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

gittim ve ağzım açık izledim. börtü böceğin 3D haline bakmaktan, o dünyanın ayrıntılarını izlemekten filme odaklanamadım resmen. zaten biraz klişeydi, daha doğrusu senaryoda sağdan soldan apartma unsurlar göze çarpıyodu. ama bunlar o görselliğin, detayların yanında insanı rahatsız etmiyo, bilhassa "hiç değilse senaryo basit" diyerek bir de ona kafa ve göz patlatmıyosunuz.

senaryosuyla oyunculuğu göz önünde bulundurulduğunda çok iyi bir film miydi? hayır. ama görülmelik bişey resmen. gidin, görün, yaşayın ve sinemanın daha gidecek çoook yolu olduğuna tanık olun =)
Sosyal ağlarda paylaş

bence oyunculuk iyiydi.. önceden bu kadar boş alanda, bu kadar tech gadget üstüne takılı iken, bu kadar doluymuşçasına oyunculuk diye bir şey yoktu gerçi.

ama iyiydi yani. adamlar gerçekten oradalarmış hissyatını o kadar iyi veriyorlardı ki burada da bir çok "abii keşke orada olsaydık" yorumu okumak mümkün.

bu sadece gezegenin 3d özelliklerinden değil elbette. genel bir inandırıcılık hakim sahnelerde.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

2 milyar dolardı hedef, bir arkadaş son rakamı verdi arka sayfalarda, 600+ milyon.

son rakam degil o, 10 gunde kazandigi para =)

said:
After 10 days of being released, Avatar has come to gross $212,711,184 in the United States and Canada and $410,864,537 in other territories with a worldwide total of $623,575,721.
Sosyal ağlarda paylaş

Videoyu koydum ama tam aciklamasini bilimiyorum. Adam sadece imza mi istiyor (sadece videoyu izleyince gorunen o) yoksa baska bir illetlik mi yapmis James abiyi kizdirmak icin? Eger tek yaptigi imza istemekse vallahi ayip etmis. Unlu adamin her gun basina gelen olay bunlar. Kicina yapisan hayranlarin hepsine mi kufrediyor acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi adamin amaci James Cameron'u kiskirtip kufrettirmek idiyse anlarim. Hatta videodan once veya arasinda (kesimlis gibi zaten arada) neler oldugunu bilmek imkansiz. Fakat orda kibarca imza isteyip kufru yediyse hakli derim medyayla paylasmakla.

Neyse topici raydan cikardim, kusura bakmayin. Sabah sabah isim gucum yokmus gibi gereksiz videolara akil yoruyorum hale bak...
Sosyal ağlarda paylaş

birazdan evden çıkacağım 15 seansı için, maalesef 3d sinema en yakın 400km filan ötede olduğundan mecbur 2d izleyeceğim. napalım artık kısmet, ist'e gelemedim. :/

ya zaten cameron amcamızın titanic'ten sonra yapımcılardan açık çeki olduğunu düşünüyorum. terminator 2, titanic filan bunlar hep çekildikleri zaman maliyet rekoru kırmış filmler. bununla tekrar kırdı adam. ama o parayı yatırıp da patlamadan katlayabilen bu istikrarda yönetmen yok gibi. kendisinin bile yeterli parası vardır herhalde gerekse finanse etmek için.

terminator'ün üstüne düşen telif haklarını ilk filmi çevirmek için 1$'a devreden bir adamın bu hale gelmesine de ayrıca şapka çıkarmak lazım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Burda Avatar'ın şimdiki hali ile James Cameron'un ilk yazdığı senaryo arasındaki farkları anlatmışlar bayağı bir.

Kısaca farklar

- Earth and its environmental problems are explored
- We see Josh Sully's Avatar being born
- It's revealed the Avatar program exists to train Na'vi to be an indigenous workforce for the Corporation, since it's so expensive to send human workers
- There are more humans, including a bioethics officer on the take, a video journalist, a head of the Avatar program and a second military dickwad
- There is an Avatar controller who is burnt out because his Avatar died with him in it. He committed Avatar suicide because he had fallen in love with a Na'vi girl who had been killed by the military
- The Avatars have a Na'vi guide named N'Deh, who is sleeping with Grace
- Grace survives the soul transfer
- Josh Sully gains the Na'vi trust by being a member of the community. He also excels in a major hunt
- Josh Sully shows his leadership not by taming a dragon but by leading a raid on Hell's Gate to rescue prisoners
- Josh Sully isn't the only Na'vi to ride a big dragon
- Pandora is a living entity and it sees the humans as a virus; it has been mobilizing the plants and animals to attack all along because it wanted to force the humans out
- There is no unobtainium beneath Hometree. The military just wants to wipe out the local Na'vi to send a message to all the tribes that they must be obeyed.
- Some of the humans and the Avatar controllers rise up in the final big battle
- Josh Sully tells the Earth that Pandora will give any humans that return a disease that will wipe out humanity

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi geldim, çok güzel olmuş film ama evet 3d izlemek lazım. konu klasik ama anlatım süper, konunun özgün olup anlatımın kötülüğü nedeniyle zayıf kalan filme yeğdir. sonlara doğru da duygulandım cenk sahnelerinde, hem epic olmuş hem his var savaş filmi gibi.

pilota üzüldüm en çok, kızcağız pisi pisine gitti.

albay quake 3'ten çıkıp gelmiş sarge gibi bu arada, duke nukem'e de benzettim habire halterdi alien nefretiydi filan.

Sosyal ağlarda paylaş

albay

"sadece ben mi halter kaldırdıktan sonra konuşma sahnesini duke nukem forever fragmanına benzettim" diye düşünürken aynısını imdb forumunda yazmış birileri eheh

adamı cgi ile biraz gençlerştirseler acayip oynar duke nukem'i.

mortis zaten oradan verilmiş direkt isim ahah
Sosyal ağlarda paylaş

cameron söylemiş, eğer sorunlar halledilebilirse olası devam filmlerinde başka gezegenlerdeki insan kolonileri anlatılabilirmiş. Pandora dışına çıkılıp yeni gezegenler yaratılacak ki pandora gibi olursa hepsi harika olur

edit: heh aynı anda yazmışım, başını sildim mi soruna cevap oluyor zaten editledim sadas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...