dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Palladium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 öf sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 izlenmez tabii ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 aga emin olamadım şimdi adam gibi öğreniim seansları, farklı sitelerde farklı şeyler yazıyo o yüzden sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dün sadece 00.00 seansına yer bulabildim palladiumda. o seans bile nerdeyse full doluydu. gidicek olanlar baya önceden gitsin. ve kesinlike imaxteki degil real 3d versiyonuna gidin. onun dısında gercekten baya baya iyiymis film. cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 palladiumdaki zaten real3d diil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 evet öyle. fakat cidden kesin gitceksen alırım ya birazdan deme. ben 5 dakka once kendime begendigim koltukları ben alana kadar kaptırmıstım. 00.00seansı lan yuh artık dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ne berbat bi cümle kurdum ya. ama editlemicem, ders olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Oha hala mı o kadar dolu? Biz geçen hafta istinyepark'da 00.15'e bulmuştuk anca, o full çekiyordu da, ilk haftası olduğundan falandır diye düşündüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bu kadar saglam bi filmmiki bu ya böyle ciddi ciddi lotr un tahtını sallıcak kadar falan hale baksanıza 12 deki seanslar bile full çektiğine göre. napsam izlesemmi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 benden duymuş olma ama izlemeyenleri toplayıp ormana salıp sonra peşlerinden okla ava çıkıyolarmış abi. izle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sonra ornam kocaman olup avcıları olduruyomus dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 rahatsiz said: LOTR filan bu şekilde bi daha çekilsin. filmi izledikten sonra bu istegimi kesinlikle yeniliyorum. harika birsey olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 devamı gelir mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kesinlikle gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Loxias said: devamı gelir mi sizce? gelmeli yaaa gelmeliii onuda 8 kere izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 2 devam filmi planlıyormuş James Cameron hatta hikayeler hazırmış da senaryolarını yazmamış daha. Pandora dev bi gezegenin çevresinde dönen bir ay ve tek de değil belki öbür ayları gösterebilriz demiş Cameron yada Pandorada işte görmediğimiz mekanlarıda yapabiliriz demiş producerlarından biri filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Werewolf said: anadolu yakasında nerde izleyebiliriz bu 3d geyiğini http://www.mybilet.com/eventinfo.php?eventcity=18&eventdate=1261951200&eventid=7148 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 internette burda falan okuyup hassie lan abartıyorlar diye yanımda 2 tane ufaklıkla gittim. diyecegim şudur ki, sağlam filmmiş arkadaş (üstelik 3dsine bile degil düz olanına gittim". sırf 3d olanınıda izlemek için yılbasında istanbula gitmek niyetindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Loxias said: devamı gelir mi sizce? garanti geliyor. büyük ihtimalle 3leme olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 palladium a ulaşım biraz ters. natilus cinebonusda real 3d var gayette iyi cok da kalabalık deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dasaaa said: Loxias said: devamı gelir mi sizce? garanti geliyor. büyük ihtimalle 3leme olacak. zaten hikaye triology olarak yazilmisti yamulmuyorsam. daha gosterime girmeden "finansal basari saglarsa ucleme dusunuyorum" demisti cameron amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 finansalın allah ını kazanmıştır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 aynen öle. kendişsi 3.için henüz kesin bişi demedi ama 2.si kesin şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar