Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün sadece 00.00 seansına yer bulabildim palladiumda. o seans bile nerdeyse full doluydu. gidicek olanlar baya önceden gitsin. ve kesinlike imaxteki degil real 3d versiyonuna gidin.

onun dısında gercekten baya baya iyiymis film. cok begendim.
Mesaj tarihi:
evet öyle. fakat cidden kesin gitceksen alırım ya birazdan deme. ben 5 dakka once kendime begendigim koltukları ben alana kadar kaptırmıstım. 00.00seansı lan yuh artık dedim.
Mesaj tarihi:
2 devam filmi planlıyormuş James Cameron hatta hikayeler hazırmış da senaryolarını yazmamış daha. Pandora dev bi gezegenin çevresinde dönen bir ay ve tek de değil belki öbür ayları gösterebilriz demiş Cameron yada Pandorada işte görmediğimiz mekanlarıda yapabiliriz demiş producerlarından biri filmin.
Mesaj tarihi:
internette burda falan okuyup hassie lan abartıyorlar diye yanımda 2 tane ufaklıkla gittim.

diyecegim şudur ki, sağlam filmmiş arkadaş (üstelik 3dsine bile degil düz olanına gittim". sırf 3d olanınıda izlemek için yılbasında istanbula gitmek niyetindeyim.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Loxias said:

devamı gelir mi sizce?

garanti geliyor. büyük ihtimalle 3leme olacak.

zaten hikaye triology olarak yazilmisti yamulmuyorsam. daha gosterime girmeden "finansal basari saglarsa ucleme dusunuyorum" demisti cameron amca
  • Yeni Oluştur...