Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 şimdi yaptığım makarna sosuna koydu nane hoş bir eklenti oldu gerçekten de tat arttırıcı gibi sdf ama zaten süper yemek yapıyorum o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ema bize gelde pişirsene şu ekşili köfteden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 off eline saglık karnım açıktı gece gece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bence sunum daha iyi olabilirdi, masa biraz basit kaldı, o yüzden 4 veriyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Anneme yaptırıyorum şimdi tarifinden haha, tarifi okuduktan sonraki yorumu, uzatmış da uzatmış oldu. Bakalım ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 annelere yazıyor olsam malzemeleri sayıp "köfteleri yuvarlayın, ona bulayıp suya atın. kalan malzemeleri sırasıyla suya atıp her şey pişince terbiyesini yapın. bif taşım daha kaynatıp nanesini ekleyin" diye bağlardım. anneler anlar o kadardan :) +rep siz anlayın, yapın diye yazıyorum, annenizi yoruyorsunuz yine. tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 anneye diyosan ekşili köfte yap demen kafi fazlasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 spaceeksilikofte dedim kendi kendime, sonra guldum. paylasmak istedim. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bunun havuçsuzu daha güzel oluyor bence ama çok güzel bi yemek. artık yapmak istersem nerede arayacağım belli oldu :D teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ema apla ellerine sağlık sayende uzun zamandır yemediğim bi yemeği yedim :) yapılışı gayet kolay geldi millet düşünmeden deneyin :) ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 biraz önce yaptım süper oldu sadece suyunu biraz fazla kaçırdım galba ama çok güzel yaw ekşili ekşili. böylece hayatımda ilk kez de yemek yapmış oldum (makarna hariç) çok mutluyum teşekkürler emaleth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 afiyetler olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yenilerini bekliyoruz! : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 up ayol! süper yazmışım zamanında, yeniler de faydalansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ben senin pürünü halen yapıyom abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Emeğin ödenmez. Annemin en sevdiğim yemeğidir. Kadıncağız gelip gidemiyor her zaman, ben yaparım artık. Süpersin muazzamsın çok hipersin ema :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Emaleth said: up ayol! süper yazmışım zamanında, yeniler de faydalansın. ben bunu yapmıştım topikten baka baka ama bişi yazmamışım şimdi yazayım. valla mükemmel olmuştu yiyen bayılmıştı. dedim ne kolaymış yemek yapmak. hep sayende. yalnız sonra çok güzel olunca götüm kalkmıştı, dur bi de izmir köfte yapayım diye gaza gelip bi tarife bakmıştım yazılı. yapmıştım ve iğrenç olmuştu. sonra anlamıştım ki böyle fotoğraflarla tane tane anlatan bir abla lazımmış. teşekkür ediyorum tekrar. bu arada 5 sene olmuş yapalı. hala övünüyorum o ekşili köfteyle ya fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Tam iftara bir saat kalmışken ağzımdan Salya aktı okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 İyiymiş bu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 mason yemeği beyler bu. tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Emaleth said: up ayol! süper yazmışım zamanında, yeniler de faydalansın. Gerçekten topicten kalite akıyor. 5 sene önce yazılmış, fotolar hala duruyor falan. En kısa sürede denenmeli. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 canım nasıl çekti bilio musun of abov diyorum. bi de emanın eli görmüşüz. "tamamen olağanüstü bir thread" NY Times. "tek kelimeyle çok sevdim" La gazetta della sport. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar