D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 8-9 arasıydı sanırım hatırlamıorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dun saat 7pm de actilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 benim hatam var bi onceki mesajda 7pm gmt de acilmis .. saat 9 da yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 evet bizim saatimize göre 9 da, yarim saat açik tuttular dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu yasta saka gibi geliyo valla boyle nobet tutmak oyun icin :D hastalık iste naparsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 açılacak sanırım birazdan foruma yazı geldi.10 dakikaligina block yedim acilinca biri buraya yazarsa bilgileneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Tasos ayları karıstırdı February 5 yazmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 The service is not available. Please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 acıldı kilit direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 clandan bi arkadaş alabilmiş bide utanmadan yarın kayağa gidiyorum pazartesi görüşürüz diyor ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sold out! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 alabildin mi bodos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yok ya nerde continue to buy dedim bi sonraki pencere sold out 10. dakikada bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 millete satın almayın denemeden para vermeyin vs diye uyarı yapıyorlardı ama isteyende alamıyor :) gönlünüz ferah olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Dear ..., We're afraid that your credit transaction has failed. You have not been billed. For more information please contact your credit institution. We hope that this issue will soon be resolved and you try again by following this link: https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php We hope to see you in Darkfall soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o öyle saçmalıyor bizdede oldu birilerine sen oyuna girmeyi dene oyunu indirdiysen girdi bizimkiler o mail 3 kere geldi birine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abi yok benimki bildigin red edildi oyunada girilmiyo bekliyodum bole bisi simdi baska kart bulmaya calisiyorum disardan bulsam yarin kesin alirim herelde. Ilk tiklayanlardandim bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 haftaya pazartesiden sonra daha fazla satmaya başlıycaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu oyun tam olarak kac para cekiyodu ilk seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 adamlar parayla closed beta'ya devam ediyor ya ben böle bişi görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 valla ben aliyodum kartta problem oldu kart isini cozersem kesin alirim tekrar elim alisti bu satin alma isine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ben satın almacıyım işim bu ama halen oyunu satın alamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bugün de alamazsam oynamayacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 pazartesi için de bence onu pazartesiden itibaren satışların sayısı baya artıcakmış dediklerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 benim bugun almam lazim yoksa hafto sonu kafayi yerim :P bi suru kisiye sordum anca bitane visa buldum insallah calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar