denlair Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 continue order linkine basılır veeeeeee sold out yazısı gorulur.... usunmedim klonometre tuttum olay 6 dakika 34 saniye icinde oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php a giriyosun log in oluyosun. Bilgilerinin oldugu bolum cikiyo karsina direk zate oraya girip sag altta kirmizi bi tus var order now gibi bisi tam hatirlamiyorum neydi. kredi karti bilgilerin falan girdiysen problem yok girmediysen onlarida girip verify a tiklayip okeye basiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 abi komedi ya, 70'lerdeki yağ, aygaz kuyrukları gibi bu ne lan ahuahahha ben total war kuyruğuna giriyom, hasan sen de DFye gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 eger site cokmediyse durum icler acısı, herhalde 100 tane order fln satısa cıkarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 said: Sales open Until sold out which shouldn't take too long by the traffic we're seeing. Again, please don't abuse the system with multiple tabs and windows open, or spam the refresh. We had to add a security measure in place that will give you a 10 minute block if you do. If used properly, the system should work better for everyone. Thank you, The Darkfall Team Update: Had to bring it down for a few minutes, be back up shortly 22.14 de update edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ne darkfall mus arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 En güzel yanıda adamların pek umrunda olmaması ha bugün almış ha yarın bu bekleyenlerin %90 ı elbet alacak modundalar her hafta açıcaz satışı diyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 valla bir hafta daha beklemem herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://i233.photobucket.com/albums/ee141/Darkwishcypher/TasQA.jpg eeuhe demin admin i gördüm oyunda :D SS'de mouse üstünde değilmiş heralde tüh kaçırmıyım diye hızlı basmışım printscreen e :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bırak account sayfasını forum bile acilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Satış sayfasını kapamışlardı en son ama açıcaz demişler sanırım halen açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ah ah yalan oldu yine umutlandiydim alir oynariz simdi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 valla şu an açık satışlar almaya çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 oha artik bolede bi sans olmaz yangin alarmi caliyo :D arada bilgisayar goctu tam profile acildi continue order dedim kapandi alet ust uste geliyolar Bina yaniyo ben burda darkfall siparisi veriyom keh keh daha dogrusu vermeye calsiiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 CVV yi girdim confirm dedim hayırlısı loading kasıyo şu anda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Temporarily sold out!! lol ancak girebildim acc a ve bu cikti karsima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Şakamı ya en son basamaktaydım confirm ediyordu tam biticek çat satış bitti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 abi ben 42 euro darkfal istiyomusunuz buy dedim bekledim bekledim timedout dedi Cok guzelll profile geri atti temrorarily sold out yaziyo simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://www.reallifecomics.com/comics/2009/20090303_2177.png Euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Nese bu ay bi sonraki sayfayi gorduk gelecek ayda oyunu aliriz artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 buy now a tıkladıktan sonra herhangi biseyi confirm ediyor muyuz darkwish? daha önce account aldıgın icin soruyorum yoksa transaction completed tarzı bi yazımı cıkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 buy now dan sonra başka bir site çıkıyo ordan buy diyorsun sonra başka bir sayfa geliyor orda CVV yazıp confirm diyorsun ondan sonra succesfuly sayfasına yolluyo ben arkadasa almaya calıstım en son adımda bitmişti oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhabu Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Off off yarin tekrar ayni saatte saticaz diyolar. Simdi yarin bastan ayni stress. Ayni eziyet... Hepsini gectim erken baslamazlar insallah; 8:20 gmt de dersten cikiyom. 9 da evdeyim desek yok yok bana yok darkfall :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 çok tatli bişey yakaladik (oyuna giremeyen talihsizler olarak) :) http://www.mogulus.com/dogsdarkfall linkinde adamin teki oyunda ne yapiyorsa canli izliyoruz ve chat yerinde yorum yapiyoruz. hadi aslanim kes şunu filan tarzinda :) işyerinde ağzimi tuta tuta gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar