cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahahahaha merak etmeyin 1 saate doner bizim haci wiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 dönmem olm çok kırdınız beni :p iptal ettirdim zaten accountumu moralimi bozdunuz df serverlarıda kapalı gidip forum ariim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 şimdi oyuna başlamanın tam zamanı mıdır ? yoksa biraz daha bekleyeyim mi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Çoktan başlaman lazımdı bence, eninde sonunda düzeltilicek dedik hatalar vaadedilenler gelicek dedik şimdi başlarsın ama birkaç hafta pvpde bariz gimp kalırsın bvaştan başlasan adam gibi charın vardı şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Weather olayi guzel oldu ya. Gece oldu yaklasik 1 saat once, cok guzel oldu etraf. Cok farkli bir atmosfer oldu. Alfar olmak varmis ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bende sonbaharda baslicam buyuk ihtimal. artik alfar olcaz dark tan dolayi beni clana aldircak zamaninda demisti. ama o zamana kadar limit gelebilir. canim hemen baslamak istiyo yav ama pek oyle oyniyamam yazin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Key satışı yine random 1-2 saat içinde mi satılıyor? Yoksa şimdi gidip alsam key başlıyor muyum hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Oo site pls. Gaza gelirsem bu hafta alıp deneyelim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 haftada 8-10 saat oynayarak zevk alabilmek (=kuşatma ot çöplere katılmak vs) mümkün mü yoksa casual oynayana pek yaramıyor mu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Skillerin cogunu kasmak eskiye gore daha kolay ama yine de pek casual friendly bir oyun oldugunu soyleyemem. Haftada 8 saat oynarsan her zaman insanlarla aranda bir skill gap olur, ama bu cogu zaman massive pvpde cok sorun yaratmiyor. Teke tek girersen problem yaratir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bingildak açıklamış :) Şu anda bazı guildler mesela haftada 8 saat oynayan adamları almıyor yada sıcak bakmıyor çünki aktif insan lazım malum her an siege vs bişiler olabiliyor :) Bazı guildlerde kimi görseler almaya çalışıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 günde 2-3 saat olsa ? :p skill based, siege vs duyunca baya heves ettim nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Oyunda belli sinirlara kadar skill farki nerdeyse hic fark etmiyor. Nedir bu skiller? Elemental magicleri 50.0 skillerinde gelen buyuler. Melee'ye gelen masteryler (75.0 geliyor). Bu cizgilere kadar, atiyorum 0 two handed sword ile 50 two handed sword skill arasinda 15'den 18'e yukselme kadar bir fark var. Oyunda fazla vakit gerektiren sey UO'da oldugu gibi item ihtiyacidir. Instanced olmadigi icin tamamen guvenli para kasabilme sansin yok. Kendin yapsan yine vakit aliyor. Bu yonden oyun cok vakit aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ben Yssamda patchden sonraki 2 gün yaklaşık 15 banded 6 scale 2 plate 1 full plate set lootladım ki bu sadece benim dikkatini çekerim genelde 10 kişi takılıyorduk herkes baya bir loot kaldırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bizim alliancedan 2 guild reroll yaptı onların yerine önceden konuştuğumuz başka bir clanı aldık aramıza ama serverda bir populasyon azlığı olucaktır bir süre tahminen fakat mainland de sorun yok şu anda bizim bölgeler baya pvp görüyor :) Yssamda durumlar nedir siz söyleyin , ben bir süredir uğramıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Cbay her zamanki sekilde kalabalik, pvp'e cikamiyorum bir suredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 valla ben de şöle internet probleminden rahat rahat akşam saati oynayamadım ama hani hafif bi azalma var gibi yine. Mesela bu saatlerde amerikalılar etrafta dolanırdı şu an çoğu online insan wallda afk =) artık akşam bakaırz ne durumda die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Yssamdaki 2 şehrimizi birden Shardholder kullanarak 30 dakka arayla siege ettiler Mehatil'i Deitas etmiş diğerini kim bilmiyorum şu anda , stajdan bilgi almak zor oluyor :P Bu saatte NA playerlarımız ayrıldıktan sonra pek bir adam olcağını sanmıyorum oyunda hayırlısı :) Edit: Caxtla adlı 2. şehrimizi VooDoo mudur ne öyle bir clan siegelemiş :P Bunlar alliancedır da hangisi bilmiyorum. Edit2: IRON adlı alliancemış :D İnanılcak gibi değil bukadar mı yürek olmaz 2 şehir 2 hamleti olan alliance 2 farklı şehre birden shardholder siege i açıyor aynı anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 1hamlet+1 şehir yssamda 100k olarak satışa çıkarmıştık ve bid e de açıktı hani daha aza da gidebilir misali şimdi bu adamlar satılmasın diye kasıyor anlaşılan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 iron temizlesin sizi YSSAMDAN! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 IRON THEM ALL! Bu arada beni cok sevindiren bir sey buldum. * Pve increases skill gain alot faster (seems like CONFIRMED) * herbgathering increases INT (confirmed) * clan farm/grove and stuff has like double resources (confirmed * Stat gain seems faster (@fishing, gathering, fighting. but not for afk swimming it seems) forumlarda patchden sonraki izlenimlere gore liste yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 evet evet sex yapınca da wisdom artio DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bu arada mortis, yarin oglen benim kiz arkadasim donuyor, sonunda yine oynamaya baslayabilicem, yarin aksama veya ertesi gune dwarf capitol'a gidip tittle questlerini yapalim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hayvan gibi paper yazmam gerkeio şu 2 gün ama arada girebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar