superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yuh siteye bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Guzel olmus bence, cok ahim sahim degil ama decent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi bence site süper olmuş niye diyecekseniz,sade ve düzenli,ayrıca sağ taraftaki poll a bittim demekki dev oyuncuların sesine kulak vermesini öğrendi sonunda heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Conquest tıklıycağına herkes pvp tıklıyor delirtmeyin leyn NA clanlar ayrılınca EU clanlar şehirleri korumak için sabah akşam adam nerden bulucak Window of Opportunity istiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 http://darkfallonline.com/index.html Bişi yazıcaktımda argo kaçar... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi beni biliyosun,hemen taraf değişirim:p farketmez yani benim için,yada türk clanı kuralım niheueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Artık Paypal ile ödeme yapılabilecek buda birçok yeni oyuncu geliyor demek malum EU oyuncularının büyük çoğunluğu kredi kartı kullanamıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 server dc oldu site forum v.s ama geri geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Could not connect : Too many connections bu nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aşırı yoğunluktan dolayı,server çöktü gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 http://www.eu1.darkfallonline.com/news/ Açık görünüyor server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bende sabahtan beri oyundayim, server hic kapanmadi*. Dedigim uyariyi siteyi acmaya calisirken verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi bi 10 dk felan gitti serverlar ,siteye bile bağlanamadım hatta forum v.s aynı hatayı clientte bende aldım demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Tasos said: As you may have noticed, there's a new Darkfall website up and the message boards also have an updated look. The website is still under heavy construction so please excuse any placeholders, outdated information, and browser incompatibilities. These will be addressed throughout the day and over the weekend. We'll be adding a lot of content to the site and we'll keep it updated. We've also activated new payment options. You can now use PayPal, Carte Bleue and JCB. We will introduce even more payment options in the near future. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 serverlar bu gece kapanacak heralde muhabbeti geçiyor trade kanalda:D,bende çıktım az aoc da fatality çekiyim gariban playerlere:p,tabii afk yim maden kasıyorum tam çıkmadım semi afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ben taşınıorum bu aralar iptal oldum yarın yerleşioruz yeni eve. Telefon ve adsl naklini de bugun verdim iptal oldu direk hat 5 dakka sonra net yok evde. Pazartesi bağlanacakmış. O zamana kadar yalanım yani pazartesi tekrar devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 patch notelar açıklandı hayırlı olsun //mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 abi internetin kesilince pati acc'ında kesilmiyo biliyosun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Çok sağlam bir bug buldum fixlenene kadar pvp ye çıkmayın derim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sen şimdi bu kardeşlerinle paylaşmassın bende ihbar ederim gm ye dermişim ahahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Official foruma düşmüş ben bu sabah farkettim. Yay kullanırken oku düşmana gönderirken düşman tam oku yemeden eğer yüksek seviye bir staff alırsan eline mesela Corpsecall(dmg modifier ı 1.0, r50 bowun dmg modifier ı 0.75 ama r0 la bile bu bug oluyo)dmg modifier olarak elinde yayı değil staff ı görüyor ve yüksek dmg yapıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 muhaauaha Allah cızırtını vermesin bari 50-100 kekoyu doğrasaydın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 PvP yaparken dmg yüksek gibi gözüktü sonra 3-4 test atışı yaptım anladım olayı :P Official foruma yazmış biri yakında fixlerler heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hocam bir daha bu foruma girmiyorum,dinsiz imansız ahlaksız 3 tane köpekle laf yarıştırıp stres olacağıma,hiç girmem daha iyi herkese iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yaa gitme lütfen söz 5 vakit namaz kılıcam bundan sonra =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar