Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bende bir sürü kart var sadece o alma ekranına gelmek istiyorum. siz hangi linki kullanıyorsunuz subscription olan yerden mi alıyorsunuz yoksa boyle gizlice buy tusu falan varmı? ben kredi kartını falan girdim zaten anasayfadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 açıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 var mı alabilen ses verin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yok alamadım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 başladımı acc alımı foruma bile yazmadılar ama bazıları ben aldım diye yazmış sanırım trollüyorlar forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 açıldı bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bu ne ya yavşak orospu çocukları 2 dakikalık account alımımı olur sinirlendim bak silerim oyunu daha da oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 1k+ acc satıyorlar şu anda günde ama tam rakamı bilmiyoruz dakikasıyla alakası yok ne kadar hızlı satılırsa okadar sürüyor. Yeni konan blocklama olayından dolayı artık çok hızlı satılıyor :( Pazartesiden itibaren çok daha fazla sayılarda satıcaz dediler bekliyoruz biz hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 rezalet, 25 account fln satıyolar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 abi 1k+ fln deil kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ne 1k sı ya 2 dakikamı sürdü bin tane hesabın alınması toplasan 100 tane satmışlardır pazarteside 150 tane satarlar 15 saniye daha uzun sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kendinizi mi kandırıonuz günde 1k acc satıolar die 10 tane satıoalrsa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Developerların dediği her gün 4 haneli rakamlarda satıldığı oyunun ben onların yalancısıyım. Bizim clandan sadece 30 kişi olduğunu düşünürsek ve oyunu almaya çalışan yaklaşık 290k kişi olduğunu düşünürsek ha bide satış saatinin her gün aynı olduğunu düşünürsek evet haklısınız 2 dk çok kısa dimi :( ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 2dk da senin tuttuğun süre bu arada ben rahat bi 5-6 dk sold out görmedimki ben geç girdim siteye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 tasos= cem uzan inanmayın arkadasım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 demek ki sen şanslısın ben order sayfasını bile açamadım.bu adamlar iki eliyle bir oyunu doğrultamaz daha hesap satmayı beceremiyorlar ileride oyunu stabil tutacaklarına nasıl güvenecek insan.ben vazgeçtim almaktan çünkü baydılar ve ne kadar düzensiz oldukları ortaya çıktı. bu oyundan bi nane olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 oyunu satın alma geyigi saat kaçta açılıyo bizim saatimizle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bugün toplam 7 tane hesap satıldı pazarteside 10 tane satılacakmış sanşlıysan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 official forumdan said: Dont answer this thread, i wont check it anyway. Tasos and all you other greek nuubs should know that today, year 2009 if you release an mmo in both NA and EU at the same time about 100-200k ppl will buy the game just out of curiousity cause it´s something new... Letting abouth 15k ppl buy the game in 11 days aint ok even if it is made in a basement somewhere..... This is for real the worst release I´ve ever seen so far. Dont care if there is bugs, dont care if there is a lot of maintanaince the first few weeks. But i can´t even buy the fucking game... Lick my shiny balls Tasos and company and fuck off... Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 agreed /signed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bizim saatimizle 8:50de başlayacaksın refresh e 9 gibi açılıyor ve o 7 10 da kim demişse tebrik ettim beyninden sorunlu biri sanırım dün 3 acc aldık clan olarak heralde orderların %50 si bize geldi yani? lolz der geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 gerizekalı arkadaşım oradaki şakayı anlayamayacak kadar minik bir beyin seviyesinemi sahipsin sana bir guild arkadaşlarına iki allah allah ya adama zorla laf söyletirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 saol darkwish, indiriyorum oyunu şimdi rapidden, üyelikte açtım yarın sabah satın almaya çalışacam :) önerin varsa benim gibi bi nooba, yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 haftasonu satıs yok, pazartesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar