xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 http://www.ieltsonline.com.au/ said: Hem bedava hem de gerçekten kaliteli. Lazım olursa diye vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ne oldugunuda yazsaydin tembeller icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 TOEFL'ın British versiyonu ya. Oldu mu ki :S bide böyle pratikler var örnekler var şeker bir sanal ortam ve testler var böyle sanırım son dönemlerin soruları olabilir. öptm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bu ielts'e giren varmı ? Toefl kadar zormudur fln bi kaç bişey sölese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ben bi kere girdim. 5.5 almıştım. sadece 2 hafta çalışma sonunda bu puanı almıştım ama. minimum 2 ay çalışın diyorlar. reading zor toefl'a göre. listening ve speaking te zaten kulak aşinalığı ve artık gelişmiş dil durumu :) öyle işte. toefl ın yanında kolay kalıyormuş bunuda öyle diyollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ben hiç çalışmadan 5 yıldız aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ben sadece son 1 ay çalıştım full çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bir arkadaşım mesela çok çalıştı 1 aldı adam. Önemli olan heyecan yapmamak arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Başka bir arkadaşım da stresten uyuyamamış, sabah kalkıp gidemedi sınava ona da 3 verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Fırat 100 aldı herkes 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yalan söyleme Xaenin sıra altlarında gizli gizli test çözdüğünü görmediğimizi sanma. Tembelim ama akıllıyım ayaklarına yatmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Zekiyim ama çalışmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bizim bi arkadaş ta suyunu cevap kağıdının yanına koymuş, sonra yanlışlıkla dökmüş. Sınavı iptal oldu çocuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Senin arkadaş da tam malmış canım o da ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 MMORPG topii sandım neymiş die girdim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mortis said: MMORPG topii sandım neymiş die girdim asd asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Nisan'da gireceğim ben IELTS'e. Aksana alışkanlığınız (sadece İngiliz değil, Hintli ve Çinliler dahi konuşabiliyor listening bölümünde) varsa toefl yerine bu sınava girebilirsiniz, toefl kadar işkence değil. Reading kısmı daha zor sadece. Speaking kısmı diğer kısımlardan 1 hafta sonra yapılıyor ve bir hocanın karşısında teke tek konuşuyorsunuz. Sınav ücreti 115 pound, çalışma kitabı alacaksanız Türkiye'de yok o yüzden erkenden sipariş verin ya da e-book şeklinde çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ielts e gecen ay girdim oturma izni icin.. 7.5 aldim overall.. soyle bi bilgi vereyim.. listening ve reading puanlri hep sabittir, fakat writing ve speaking degisebilir, oynayabilir.. o yuzden bir yere gitmeden once turkiyede bu sinava girmeniz daha iyi. genelde mesela hintliler, onlar bunlar gidiyo ulkesinde giriyo speakingden ozellikle 0.5 ila 1 puan fazla aliyolar kesin.. avustralyada bu sinav zor ve yerde yok 4-5 ay onceden aliyosunuz yerinizi. universite icin 6-6.5 gerekiyo masterlarda 6.5 falan.. cok alinmicak bi puan degil, writing e dikkat edin, speakingde sacmalamayin yeter.. speaking sorulari zordur dandiktir (bana mesela modern sanatlar muzeleri hakkinda ne dusundugumu sordular, sacmaladim biraz) o da iyi yi kotuden ayirmak icin zaten.. yalan soyleyin yeter ki duzgun konusun.. soylediklerinizin dogruluguna bakilmiyor. icerik cumle yapisi falan bakiliyor.. kolay gelsin simdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar