chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bulgaristan/Sofia'da öğrenciyim, Acaba Türk Konsolosluğunda oy kullanabilirmiyim? Genel seçimlerde kullanabiliyorum ancak yerel seçimlerde kullanabileceğimden tam olarak emin değilim. Sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kullanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kullanıp napacan, akp heryerde alacak hemen hemen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 olsun bir oy bir oydur. kemale sözüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 eğer oy vermek birşeyi değiştirseydi, bize oy kullandırtmazlardı -Yıldız Tilbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sandıklar sınırda oluyor bildiğiim kadarıyla. konsoloslukta kullanılmıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 disarda kullanilmiyor oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yerel seçimlerde yok öyle bişi diye biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ne yerel, ne genel, yok oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 niye bağırıyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 abi istanbul'un belediye başkanından bulgaristan'da yaşayan türk'e ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Valla kullanilsa bile gitmem acikcasi. Burada konsolosluk yok, en yakin konsolosluga ucak buradan 300 dolara falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Yurt dışında ikamet edenler için o hak benim bildiğim; e yurt dışında ikamet ediyorsan yerel seçimle alakan olamayacağına göre böyle bir hak zaten olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 insanlar niye oy kullanır bi anlasam kullanıcam da, kimse mantıklı bir açıklama getiremedi henüz. adam bide bulgaristandaymış nası oy vericem diyo heh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Jadelith said: insanlar niye oy kullanır bi anlasam kullanıcam da, kimse mantıklı bir açıklama getiremedi henüz. adam bide bulgaristandaymış nası oy vericem diyo heh :p neden oy kullanıyoruz Yönetim biçimimiz temsili demokrasidir. Temsili demokrasilerde, halk, yönetime anayasada belirtilen süre zarflarında oy kullanarak katılır. Bu şekilde yine anayasada belirtilen süre boyunca halk yasama ve yürütme erkini temsilcilerine verir. Nasıl ki savunma hakkınızı bir avukata verirsiniz ve davanızın gidişatını onun eline bırakırsınız aynı şekilde kullandığınız oylarla da yürütme ve yasama hakimiyetlerinizi bu temsilcilere verirsiniz. İki seçim zamanı arasındaki siyasi, iktisadi vb. konularda avukatlığınızı bu temsilcilere verirsiniz! senin için anlamsız olabilir, belki çoğu kişi için, çöpten çıkan oy pusulaları yada iktidarın kendisini temsil etmediğini düşünse bile bu devlette söz hakkı istiyorsan gidip boşta olsa oyunu atacaksın. ayrıcana benm ikametim istanbulda, ben aynı zamanda Bulgaristan vatandaşıyım ve Bulgaristan seçimlerinde Türkiye'de hatta Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oy attığımızı hatırlıyorum. Buradan yola çıkarak emin olmamakla birlikte sormak istedim sadece. 29 Martta İstanbul'da olmaya çalişacağım artık o zaman. Kemal'e sözüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Jadelith said: insanlar niye oy kullanır bi anlasam kullanıcam da, kimse mantıklı bir açıklama getiremedi henüz. adam bide bulgaristandaymış nası oy vericem diyo heh :p hani sen trafik sorununu çözdürüyodun ne oldu o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sinir kapisinda kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 oy kullananların devlette söz hakkı mı oluyo :p bide avukat metaforu olmamış, avukat politika yapmak zorunda kalmaz. oy vermek, her bilet alana ikramiyenin eşit kısmını veren bir piyango oynamak gibi bişi. 5 milyonluk ödülü 30 milyon kişi paylaşınca 20 kuruş elde ediyosun sadece : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sg-1 said: hani sen trafik sorununu çözdürüyodun ne oldu o iş? ? kime çözdürüyodum? istanbulda belediyenin çözebileceği en önemli iş (uzakara) dedim, ama çözdürdüğümü filan nerden çıkardın anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar