Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Eveeet,askerlik geldi çattı,perşembe günü Mamak/Ankara da acemi birliğine başlayacağım,aranızda beni sevenlerde oldu sevmeyenlerde.Fazla uzatmıyıcam.Kalın sağlıcakla,0ne. Bu arada xunn kendi topiğime F5 spamladım,güzeldi.Yeni fakelerle gelmem ama.Neyse yine dramaya çevirmeden kalın sağlıcakla. *Preparing to spamming F5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 mrb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hayırlı teskereler. vay lan herkes askere gidiyo, biz hala mal mal dolanıyoz ortalıkta. ben de gitsem mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 napcan gidip yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Franceskooo said: Bu arada xunn kendi topiğime F5 spamladım,güzeldi.Yeni fakelerle gelmem ama.Neyse yine dramaya çevirmeden kalın sağlıcakla. lol ukte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Burda ağladığın gibi ağlarsan orda da bitmez o askerlik yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hayırlı teskereler, one banlandı mı bir de fake açmanın mantığı normal accountu belli etmemektir yani bu topic bana hiç mantık hitap etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 evet banlandı, kural olarak eğer banlanan kişinin ikinci bir hesabı varsa, banlanan hesap sonsuza kadar banlanır vs. hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 to'dan sonra -ing gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bana da gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 dory said: to'dan sonra -ing gelmez geliyo ki bazen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 dory said: to'dan sonra -ing gelmez Sen kime İngilizce öğrettiğini sanıyorsun? http://img212.imageshack.us/img212/2225/wtfpa7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ahah couz yine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hayırlı teskereler,sayılı gün çabuk geçermiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ahahah adam sadece giderken topic acıyo ahahha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gelincede açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 adamınbiri said: ahahah adam sadece giderken topic acıyo ahahha:D Yep,ayrıca açtığım fake falan değil,sadece bunun sifreyi unutmustum o yüzden yeni bi tane açmıştım,ama kullanmadıgım e-maili hatırladım sonrada buldum işte,neyse yarın gidicem 1-2 torpil sayesinde ordada kalıcağımı ümid ediyorum,arada girer yazarım anıları falan. -to dan sonra -ing gelmez diyen arkadaş karışmasın,belki yeni bi dil üretmeye çalışıyom, /hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Doktor bu ne; http://forum.paticik.com/read.php?20,3839442,3841651#msg-3841642 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Sana gereken cevabı Kanuni vermiş zaten ihihihih: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kanuni+nin+francesko+ya+cevabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Orçun arkadaşımızı da anıyoruz bu vesileyle; http://forum.paticik.com/read.php?20,3839442,page=9#msg-3841547 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Werewolf said: Sana gereken cevabı Kanuni vermiş zaten ihihihih: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kanuni+nin+francesko+ya+cevabi benim nickde fazladan 2 oo var,demekki bana dememiş, Ayrıca sayın Asteroth'a itafen; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Merhabalar, topiğin hiçbir şekilde iyi bir sonunu görmediğimden, sizleri çok sevdiğimden ayrıca, kimse ceza almadan kapatıyorum. birebir tartışmalara girmeyelim, başkasının hesabını kullanmayalım. sizi seven modunuz, dinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar