Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 dasaaa said: ve ezine peynirinin süper olmasını sağlayan gece gece inekleri korkutan bu anzaklardır.. korkan inekler o korkuyla altlarına süterler.. bu süt normal sütten daha kıvamlı ve elbette laktoz oranı düşüktür. bu sütlerden yapılan peynirler pek bi harika olur. bu korkutma olayını veteriner bi arkadaşım görmüş ve peynirci bi dostum da onayladı.. evek peki erzincan tulum peyniri'nin en iyi peynir olmasını neye borçluyuz? orda anzaklar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Eğer 6.sayfaya ulaşırsak afrika da 3 çocuk kurtulacak abd de 2 çocuk ölücek. 8 sayfa yaparsak 2009 da tüm dileklerin gerçekleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bLackcha0s said: benim amcamın oğlu İstanbul da Dolmabahçe de yapıyordu askerliğini.Delirdi.Dolmalar kovalıyormuş.Bu lavuk gibi daha deliren onun saydığı 2 toplamda 322 asker varmış. layyynnn!!11!!! monitöre sümkürdüm gülecem diye off yaa, biraz saygı arkadaşım biraz saygı pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://img.skysports.com/08/02/218x298/Toshack_632578.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 benjamin'e +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Merciles said: yazıdan bahsetmiyorum... yazıyı okuduktan sonra soruşturdum ve konuştum kendisiyle.. hala hokkabazlık yapın.. hala hokkabazlık yapın diyorsun da topic boyunca konuştuğun ile ilgili birşey göremedim ki ben. yazıyı okuduğun yer neresi? kendisiyle nasıl konuştun? 12 yaşındaki birisi olduğundan şüpheleniyorum iyice. böyle saçma ruhlu cinli konuları o yaştaki çocuklar çok sever çünkü. hayır gerçek olsa birşey demiycem de, açık açık gerçek dışı şeyler yazıyorsun sonra insanları hokkabazlıkla suçluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Benjamin değil o, Hayalet Anzac görmüş yengem, kafayı yedi zavallım verdiler teskeresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paticik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 En kıral fake account yakışır bu konuya dediler, koştum geldim. Benim bir kuzende kırlarda kedi kovalarken birden soyu tükenmiş anadolu kaplanını görmüş. Meğerki bunların soyu tükenmemiş, içgüdüleri ve kedisi olan herkesin çok iyi bileceği cingözlükleri o kadar gelişmişmiş ki Amerika bunlara çip takmış, Türkiye üzerinde casusluk aracı olarak kullanıyormuş. Ama içlerinden biri vatansever Türk kedisi olarak beyin yıkmadan kurtulup kuzenime durumu çaktırmaya çalışmış. Aradan bir sürü South Parkımsı olay geçmiş, son duyduğumda kedinin Venüs'teki dişi kedilerle oynadığını öğrendim. Free Parsuzyx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Benim kuzen hakkaride kasmış dede gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bLackcha0s said: benim amcamın oğlu İstanbul da Dolmabahçe de yapıyordu askerliğini.Delirdi.Dolmalar kovalıyormuş.Bu lavuk gibi daha deliren onun saydığı 2 toplamda 322 asker varmış. ahahah bu nedir abi ya xD ahahahah bunu mail olarak atsan kesin inanan çıkar var ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://eclairefare.files.wordpress.com/2007/07/x-files.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://img528.imageshack.us/img528/3342/14nr9ga.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bLackcha0s said: benim amcamın oğlu İstanbul da Dolmabahçe de yapıyordu askerliğini.Delirdi.Dolmalar kovalıyormuş.Bu lavuk gibi daha deliren onun saydığı 2 toplamda 322 asker varmış. ahahaha of, iyi güldüm^^ Ben de canakkalede olmus buna benzer bişey duymustum da, güya o civarda bi yolda gec saatte araba kullanırsan, arabana şehitlerin hayaleti biniyomus, dikiz aynasından sana kaş göz yapıyomuş filan. lol, bi gidin yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 AHAHAHAHAHAHHA çok fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 iş atıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gece açma diye yapıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ŞEHİTLERİMİZLE NASIL DALGA GEÇERSİN LAN?!?!?!?!!!?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Werewolf said: ŞEHİTLERİMİZLE NASIL DALGA GEÇERSİN LAN?!?!?!?!!!?!! Richard Nixon wants you for Çanakkale army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ben orda yaptim askerligimi yok oyle birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bLackcha0s said: Benim kuzen hakkaride kasmış dede gördü. haha, sesli güldüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 iyi bitirdim tartismayi ya.. Bak herkes bir kanit ariyormus megerse ama ben daha askerlik fln yapmadim ne yazikki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gellidus said: iyi bitirdim tartismayi ya.. Bak herkes bir kanit ariyormus megerse ama ben daha askerlik fln yapmadim ne yazikki :) abi niye söyledin of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Werwolf diye yazılıyo hacı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 P_A_L_A_D_I_N_2000 diye yaziliyor aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar