Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çanakkale/Ezine' de yusuflatan gizemli olay..

Merciles

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:
ve ezine peynirinin süper olmasını sağlayan gece gece inekleri korkutan bu anzaklardır..

korkan inekler o korkuyla altlarına süterler.. bu süt normal sütten daha kıvamlı ve elbette laktoz oranı düşüktür. bu sütlerden yapılan peynirler pek bi harika olur.

bu korkutma olayını veteriner bi arkadaşım görmüş ve peynirci bi dostum da onayladı..

evek

peki erzincan tulum peyniri'nin en iyi peynir olmasını neye borçluyuz?
orda anzaklar yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
benim amcamın oğlu İstanbul da Dolmabahçe de yapıyordu askerliğini.Delirdi.Dolmalar kovalıyormuş.Bu lavuk gibi daha deliren onun saydığı 2 toplamda 322 asker varmış.

layyynnn!!11!!!
monitöre sümkürdüm gülecem diye off yaa, biraz saygı arkadaşım biraz saygı pls...
Sosyal ağlarda paylaş

Merciles said:
yazıdan bahsetmiyorum... yazıyı okuduktan sonra soruşturdum ve konuştum kendisiyle.. hala hokkabazlık yapın..

hala hokkabazlık yapın diyorsun da topic boyunca konuştuğun ile ilgili birşey göremedim ki ben.

yazıyı okuduğun yer neresi?
kendisiyle nasıl konuştun?

12 yaşındaki birisi olduğundan şüpheleniyorum iyice.
böyle saçma ruhlu cinli konuları o yaştaki çocuklar çok sever çünkü.

hayır gerçek olsa birşey demiycem de, açık açık gerçek dışı şeyler yazıyorsun sonra insanları hokkabazlıkla suçluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

En kıral fake account yakışır bu konuya dediler, koştum geldim.

Benim bir kuzende kırlarda kedi kovalarken birden soyu tükenmiş anadolu kaplanını görmüş. Meğerki bunların soyu tükenmemiş, içgüdüleri ve kedisi olan herkesin çok iyi bileceği cingözlükleri o kadar gelişmişmiş ki Amerika bunlara çip takmış, Türkiye üzerinde casusluk aracı olarak kullanıyormuş. Ama içlerinden biri vatansever Türk kedisi olarak beyin yıkmadan kurtulup kuzenime durumu çaktırmaya çalışmış. Aradan bir sürü South Parkımsı olay geçmiş, son duyduğumda kedinin Venüs'teki dişi kedilerle oynadığını öğrendim.

Free Parsuzyx!
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
benim amcamın oğlu İstanbul da Dolmabahçe de yapıyordu askerliğini.Delirdi.Dolmalar kovalıyormuş.Bu lavuk gibi daha deliren onun saydığı 2 toplamda 322 asker varmış.

ahahaha of, iyi güldüm^^

Ben de canakkalede olmus buna benzer bişey duymustum da, güya o civarda bi yolda gec saatte araba kullanırsan, arabana şehitlerin hayaleti biniyomus, dikiz aynasından sana kaş göz yapıyomuş filan. lol, bi gidin yea.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...