moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Developer(s) Raven Software Publisher(s) Activision Engine Unreal Engine 3 Platform(s) Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3 Release date(s) 2009 http://insingularity.com/ http://www.youtube.com/watch?v=UX3oiOihpuM&hl=tr sci fi fps. hevesle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hmm çok halflife tan, cod4ten çalma olaylar gördüm... ama yapımcı raven olunca "çaldı" demek biraz zor oluyor haliylen.çıkmışını görmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 said: Raven Software tarafından geliştirilen; zamanı manipule edebildiğimiz eldivenlerimizle 1950'ler ve günümüz arasında yolculuğa çıkacağımız Singularity için çıkış tarihi haziran ayı olarak gösterildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 said: Heretic, HeXen, Soldier of Fortune gibi isimleri oyun tarihine altın harflerle kazınmış oyunların yaratıcısı Raven Software'in iki yıldır üzerinde çalıştığı bilim kurgu temalı FPS oyunu Singularity'nin çıkış tarihi, dün yayınlanan güzel bir videoyla açıklandı. Buna göre; daha önce yayıncı Activision tarafından sonbaharda çıkacağı duyurulan Singularity ile buluşma tarihimiz 29 Haziran. Soğuk Savaş'ın ilk yıllarında, Katorga 12 isimli gizemli bir adada yürütülen gizli bir Sovyet Rusya deneyinin kontrolden çıkmasının ardından yaşanan enteresan olayları konu edinecek Singularity, Unreal 3 motorunun tüm nimetlerinden faydalanacak. Singularity'nin asıl ilgi çekici yanı ise; oyun mekaniklerinin, zamanı kontrol edebileceğimiz gizemli bir aletin etrafında şekillenecek olması. Bu, Saber Interactive'in TimeShift'iyle Raven'ın bir önceki oyunu Wolfenstein arasında bir özellikmiş gibi dursa da Singularity'de zamanı kontrol etme gücü çok enteresan şekillerde karşımıza çıkacak. Yeri geldiğinde yerle bir olmuş bir binayı zamanı geri alarak eski haline getirirken, yeri geldiğinde de bir kilidi açmak için onu zamanda hızlıca ileri alarak paslanmasını sağlayacağız. Hatta karşımıza çıkan bir düşmanı ortada sadece kemik ve toz kalana kadar yaşlandırmamız veya zamanı geri alarak bir plasentaya çevirmemiz bile mümkün. Kulağa oldukça hoş gelse de "Singularity ile zamana tam anlamıyla hükmedeceğiz" demek için henüz erken. Bütün bunlar bir kenara kafalardaki asıl soru işareti, Singularity'nin bu sıradışı oyun dinamiklerini derin ve sürükleyici bir hikayeyle buluşturup buluşturamayacağı. Videolardan anladığımız kadarıyla verilmek istenen bir takım mesajlarla dolu derin bir hikaye örgüsü bizleri bekliyor gibi; yine de bu sorunun yanıtını almak için Haziran sonunu beklememiz gerekiyor. http://www.youtube.com/watch?v=kNVXwcNtiII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 güzel bir oyuna benziyor. çıksa da oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Singularity ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vkk4jK_qVkI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 malum yerlere düşmüş. grafikler kötü oyun süper deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 steamda fln yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Evet oyun şuan malum yerlerde mevcut peki oynayan varmı? Grafik önemli değil oynanabilirlik iyi olduktan sonra oynarız her zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oyun mükemmel. raven yapmış yine. grafiklerde bence yeterli. hikaye, oynanış, aksiyon, bulmacalar çok iyi. sıkılmadan 6 saatte bitirdim. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 6 saatte bitiyor mu yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 6 saatmi? İyimiş easy mode + trainer falanmı yaptın yoksa oyun bir kapıdan girip diğerinden çıkınca bitiyormu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Fazla hızlı gitmişin incelenmesi gereken notlar ve güzel sound tapeler var.Ben sevdim oyunu hala bakış açıma yenik düşüyorum.HL 1 seneryo sezdim sanki :D old dog olmak böyle bir pis duygu işte :P Tavsiye oynayın her türlü güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 normalde oynadım notları inceledim teypleri dinledim 6 saati biraz geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 splinter celle de 5 saat demislerdi oynama suresine realisticte oynayinca 20saat surmustur bu da oyle surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Yorumlarda nvdia 9800 gt felan kullananların makinesini kastırıyor aşırı derecede fullda oynamaya kasarlarsa dio varmı aslın oyunu alanlarda ne kart var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 8600gt ile 1440x900 de full oynadım. fps 40 dan aşşa düşmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kuruyorum şimdi, bende 8800gt var yazarım sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 8800gt full herşey, 1650xbilmemkaç çözünürlükte hiç kasmıyor, çok güzel oyun acaip atmosferi var kesin edinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 gerçekten çok başarılı oyun.. müzikler, atmosfer, konusu fln epey başarılı.. tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 oyun normal modda herşeyle iletişime girerek 7 saatte bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Birşey soracam kime ö.m atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Burdan sor burdan sor yok öyle ayrı gayrı kulaktan kulağa konuşmak falan. Edit: Serial falan gerekiyosa bana pm atabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Tamam saol ben hallettim gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar