vimpir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Power Leveling var, gold satarlar, parasiyla arkadas neden yok:D benimle iyi gecinicek bana uyum saglicak ben online oldugum zamanlar online olucak cok daralirsam sohbet edicez v.s:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hozceri said: Dworgian said: @rewe: bende mesela lvl capledigimde tad aldım oyundan. bir süre tek kalmak zorunda kaldım, bu kadar tiksindiğimi (hele ki oynadığım karakteri ve özelliklerii bilmioken, "napıcam ulan ben" modundayken) hatırlamıorum. sonra arkadaşlarım oldu yardım ettiler lvl cap e vardım ve işte o an "vay be harbi zevkliymiş" dedim. yani "zevk alma" değişkendir o adamda lvl capte eglenicek belki? tbc de oyuna baslamıs adama pretbc anlatmayın bilmez o her tarafta elite moblar oldugunu tbcde tek basına yaptıgı q lerin pretbcde 3-4 kişi ile anca yapıldıgını anlamaz cunku >:D< dip not: dwor dun 2 inci yumurtada oraclesden dragon dustu bizim gm de su senin timelost binek gecerken bulmus o vardı ondada çatla :P tbc öncesi başladım, 60 yaptım, 1 tier1 aldım bc geldi bi kere :D ayrıca bizim warrior bluboy time lost a chargelamış ama bi mage kapmış püfff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bi ally olarak For da horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hozceri said: senin sorunun yanslı serverda yanlıs factionda char acman bl de acıp gidicektin dwora yarıdm edicekti sana kendide dedi yardım ederim diye ama su kesin 2 yardım eder sonra ignorelardı bana (:P)o kadar yardım et dedim tınlamadı sen paso "cloth yolla" die harraslıodun be alla alla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 vimpir eğer RP realminde oynamak istersen (çok rp dönmüyo tabi sadece ismi öyle bi de yol ortasında pvp zorunlu değil) eski realmlerden Argent Dawn'da Horde guildi olarak varız. Casual guildiz. Öyle raidingmiş falan arada çok gaza gelmedikçe girişmiyoruz, oyunla çok fazla ilgilenmiyoruz, sıkıldıkça dungeoning falan yapıyoruz ama geyik ve yardımlaşma iyidir. Tabii normal realmlerden rp realme geçiş yoktu galiba direkt olarak yeni karakter falan kasman gerekebilir sıfırdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Rewendor said: vimpir eğer RP realminde oynamak istersen (çok rp dönmüyo tabi sadece ismi öyle bi de yol ortasında pvp zorunlu değil) eski realmlerden Argent Dawn'da Horde guildi olarak varız. Casual guildiz. Öyle raidingmiş falan arada çok gaza gelmedikçe girişmiyoruz, oyunla çok fazla ilgilenmiyoruz, sıkıldıkça dungeoning falan yapıyoruz ama geyik ve yardımlaşma iyidir. Tabii normal realmlerden rp realme geçiş yoktu galiba direkt olarak yeni karakter falan kasman gerekebilir sıfırdan.Cinsiyetimi degistiririm genede kasmam bastan anam agladi oyuna girerken bakiyorum tam 9,5 gun olmus level 64 birdaha yapabilirmiyim bilmiyorum hem bakmayin bukadar sorduguma oyunda hic caktirmadan yardiran tiplerden birisiyim(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mohi said: horde her zaman yönetir, bir ara değişiklik olsun diye dwarf hunter kasayım dedim lvl50ye kadar zor dayandım o gayik ortama şimdi sizsiniz gay desem ben küfür mü etmiş oluorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Valla onu bölüm yöneticisine sormak lazım. Bence böyle tatlı atışmalar kişiselliğe varmadıkça ya da suyu çıkmadıkça oyunun da bölümün de tuzu biberi. Yanlız oyundaki en ince ve eğlenceli senaryo (1-40 arası falan işte), yine en güzel emote'lar Human'larda, bunu kabul ederim Horde da olsam. Ama sadece orada kalıyor Alliance'in farkı. Zaten sadece "Gnome" diye bir race olması bile alliance için -50 puan (10 üstünden :P). Geri kalan herşeyde de Horde. Hatta Blizzard'ın Horde'a kıyak geçtiğini (lore, yapı falan olarak) düşünüyorum bazen. Ha bir de, Horde dediğin de delikanlı be kardeşim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Rewendor said: Valla onu bölüm yöneticisine sormak lazım. Bence böyle tatlı atışmalar kişiselliğe varmadıkça ya da suyu çıkmadıkça oyunun da bölümün de tuzu biberi. Yanlız oyundaki en ince ve eğlenceli senaryo (1-40 arası falan işte), yine en güzel emote'lar Human'larda, bunu kabul ederim Horde da olsam. Ama sadece orada kalıyor Alliance'in farkı. Zaten sadece "Gnome" diye bir race olması bile alliance için -50 puan (10 üstünden :P). Geri kalan herşeyde de Horde. Hatta Blizzard'ın Horde'a kıyak geçtiğini (lore, yapı falan olarak) düşünüyorum bazen. Ha bir de, Horde dediğin de delikanlı be kardeşim :P gnomelar şirin bi kere :( binekleri deli edio o ayrı lol bide hordelarda bi ırk var female i bile male inden daha male. bide hala alliance a laf ediosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 oha 8 sayfa nasıl oldu bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 gel gel katıl köşesinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Dworgian said: Mohi said: horde her zaman yönetir, bir ara değişiklik olsun diye dwarf hunter kasayım dedim lvl50ye kadar zor dayandım o gayik ortama şimdi sizsiniz gay desem ben küfür mü etmiş oluorum :) evet:X laa sen bizo o delukanlu orklara nasul ibine nasul dop ahanda bööle deluksunuz olm dersun şeklinde üstüne bile atılabiliriz yani. zaten ordaki "gayik" kelimesinde bir harf hatası var farkındaysan yani "geyik" yazcaktım biraz elim kaymış aşağılara:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Buyse said: oha 8 sayfa nasıl oldu bu topicSoyle oluyor garibin birisi bi konuda yardim istiyor bazi garip gormezlerde bunu suistimal ediyor:) yada yol gosteriyorlar:), tabi ben hala yalnizim8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Dworgian said: bide hordelarda bi ırk var female i bile male inden daha male. E tamam işte, o derece bi delikanlıyız femalelerimiz bile delikanlı :P Hangi ırk ki o? Orc desen arada 30 kilo kas farkı var, Tauren desen arada zerre fark yok female male arasında, Troll ya da undead desen çirkinlik olarak maleler yine daha önde. BE desen onda zaten male yok erkek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 vimpir yalnız kal zaten. yalnız ol lvl 80. oyunun zevkini çıkar. kendin keşfet etrafı. oyunun en zevkli yanı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Horde Female Hunterım vardı. Kredi kartının üstüne resmini bile basmadı banka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Rewendor said: Dworgian said: bide hordelarda bi ırk var female i bile male inden daha male. E tamam işte, o derece bi delikanlıyız femalelerimiz bile delikanlı :P Hangi ırk ki o? Orc desen arada 30 kilo kas farkı var, Tauren desen arada zerre fark yok female male arasında, Troll ya da undead desen çirkinlik olarak maleler yine daha önde. BE desen onda zaten male yok erkek yok. bkz bold :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Buyse said: vimpir yalnız kal zaten. yalnız ol lvl 80. oyunun zevkini çıkar. kendin keşfet etrafı. oyunun en zevkli yanı bu Al işte biz 8 sayfa yazdık. Buyse çözdü hemen olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Buyse said: vimpir yalnız kal zaten. yalnız ol lvl 80. oyunun zevkini çıkar. kendin keşfet etrafı. oyunun en zevkli yanı buHanginiz 80 e tek basina geldiniz? delikanli gibi soyleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 karamurat benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Eheheh patinin %99 u. Geri kalan da bi sen bi de Dwo işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 BE'de male yok ki? Çirkin female ya da taş female olarak seçiyosun yaratırken karakteri? :P Ha bi de BE'ler de sayılmaz, Alliance'den dönme zaten onlar da, Core Horde'dan değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Boci said: Eheheh patinin %99 u. Geri kalan da bi sen bi de Dwo işte :)hic group yada dungeon questte yapmadin vay be buyuksun haci:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 evet bociyi tanırım, heryeri tek süpürdü adam. 40men'i bile tek alırdı eskiden. öyle bir bünye var adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 vimpir said: Buyse said: vimpir yalnız kal zaten. yalnız ol lvl 80. oyunun zevkini çıkar. kendin keşfet etrafı. oyunun en zevkli yanı buHanginiz 80 e tek basina geldiniz? delikanli gibi soyleyin :D valla ben ilk karakterimi 1 bucuk ay da falan lvl 60 yaptım. hiç bir şey bilmiyordum. hiç bir mapi tanımıyordum. pc kötü oldugu için alt tab yapıp thotbota bakamıyordum. addon hiç kullanmıyordum. ama o an aldığım zevki 3000 tane raid yaptıktan sonra dahi alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar