ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Para ediyor diye satmamış garip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 yalan yok tirstim8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Sadece tailoring meslegim var baska meslek train edebiliyorum ama enchanting e geldigimde train etmeme izin vermiyor sizce neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Tailor ile birlikte skining falan aldınmı? Veya mining? Herbalism? Alchemy? Başka bi deyişle emin misin 2. mesleğin olmadığına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Kesinlikle eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 tai dk nın isine yaramaz mine-bs veya mine jc daha cok isine yara diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 belki alakalıdır, daha düşük lvl trainerdan öğrenmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Iyı kotu arena, battle, raid, dungeon gordum birazda arastirarak sizlere pvp,pve mage mi rouge mu diye sorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mage de karar kildim mage bonus alan irk hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ne oynamak istiyosan onu oyna.. pvp de undead avantajlı olur heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 mage undead bonusumu var? gnome icin ne dersiniz? Tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum ondan bukadar cok soruyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 walla bildigim extra bi bonus yok sdf=)) undead in ama feardan cıkma ile ilgili bi skill i wardı sanırım.. en son race abilitylere baktıgımdfan beri 3 sene falan gecti heralde sdf :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Peki:) Alliance icin mage irk soyleyin bana:) nedeninide tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 gnome = int + escape artist , kimse durduramaz. human = spirit + self trinket + %10 rep. bonus <3 dranei'yi salla direk. En güzeli human bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tesekkur ederim deadwoll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 human mage ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Süper bir soruyla karşınızdayım gene :D Dentarg pvp server da horde DK char var terokkar normal server a bunu transfer edip alliance char ima cantalarimi mail ile gonderebilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aahahahahaa hayır hayır horde alliance arası eşya transferini ancak ortak ah lerde koyup alma işlemiyle yapabilirsin ki bunun için 2 acc gerekir (zira aynı serverda hem horde hem alliance açamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ben o cantalari birdaha bulamammmmmmmmmmm bulamammmmmmmmmmmmmmmm :D Yalniz server PVP degilse hem all hemde horde acabiliyorsun denedim terokkar da zaten normal server olabilirmi acaba 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 draenei yi neden salla dedin abi, ne güzel heal'i var %1 hit var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Klasik bi yorum olcak ama, ırk seçimi nası oynamak istediğine bağlı aslında. Daha fazla crit atayım, manam fazla olsun diyosan gnome. Eğer rep kasmak beni yorar, biraz hızlansın, pvp'lerde de bedava ekstradan trinketim olsun diyosan human. Hit cap kapatırken %1 bedavadan gelsin, combattan çıkmadan kendimi az da olsa heallayabiliim, hem kendime hem çevreme yardımım dokunsun diyosan draenei. Çok daha geniş olarak incelenir bu. Mesela professionlara da bakılır. Mesela, JC mi kasarsın, engineering mi, bunlara +15 gelmesini ister misin, vs. Hatta karakterinin tipi önemli midir, "ufak tefek bi şey oliim kendim kadar pyroblastlar atayım" mı dersin, "dişi karakter açayım selvi gibi olsun, kuyruğu önemli değil" mi dersin falan :) Tüm oyunlarda favorim human. WoW için de aynı şey geçerli. Hem giydikleri yakışıyo, hem de +%10 rep, spirit ve racial trinket var. Tabi böyle dediime bakma, bi türlü adam gibi bi human karakter kasmak nasip olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Tesekkurler verdigin bilgiler icin:) bende human mage actim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Gnomedan guzeli yok mage için bence :P Ufacık tefecik içi dolu DPScik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 orc female bence en iyisi dps için. hem giydikleri yakışıyor hem de racial var. benim warriorum da orc female çok mutluyum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar