toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 hayır ben arena rating'in dusuruldugunu hatırlıyorum ama 2 sezon sonraki itemlar honora dusuyodu. belki simdi hem 2 farklı levelda pvp seti oldugu icin direk honora dusebilir. cok karıstırdılar ortalıgı ya. yok 25 man yok 10 man. birbirine girdi hepsi kafam almıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 açıklanan itemlar arasında valor veya heroismle alınan yok evet. fakat naxx 25 dropu sigil/relic/totemler 25 valora alınabilcek. bir türlü sigil of awareness düşüremeyenlere müjde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 huun said: Gangren said: Açıklanan 3.1 itemleri arasında, Valor veya Heroism emblemleri ile alınan item yok. içimizde patladı tabiri cuk oturuyor yani. kim dediydi lan bana harcama yeni itemlar geliyor diye? oohh iyiki harcadım resiliance setini dizdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 EEe şimdi harca ne olucak ki veya patchin ertesi gun harca nasılsa onlarla bişi alamayacağına inanıyorsun. Ama ya alınabiliyor olursa :) Bu dual spec olayı tam olarak nasıl oluyor yani ben herseyimi hazırlayıp aha spec 1 bu itemları bunlar gemleri bunlar diyip sonra aynısını spec 2 için mi yapıyorum yoksa her seti tek tek giyip çıkarmak veya en bastan gemlemek falan gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 10 man'i olmaması pek mümkün değil gibi, adamlar artık her raidi 10-25 man yaparken bunu farklı yapmazlar. 4 değilde 2 addi olur 10 mande, ya da başka bir şekilde ayar yaparlar. Heroizm için item gelmez heralde, sonuçta artık raidlerden heroizm düşmeyecek. Valor için açıklanan birşey yok ama kesin gelir bence. Sonuçta ulduar 10 man'den valor düşecek artık. Açıklanan itemlere pek takılmayın, bu güne kadar sadece 200 item bulundu adamlar blue postla 800 item koyduk diyorlar 3.1'e. Demek ki daha gelen itemlerin 1/4'ünü ancak gördük. Duel talentte itemlerle ilgili birşey yok, doğal olarak gemlerlede ilgili birşey yok. 2 Talent için 2 set glyph, 2 set action bar, 2 set talent hazırlıyorsun. Talent değiştirme tuşuna basınca diğer sete geçiş oluyor itemler aynı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Ulduardan valor dusecegi kesin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 10 men'den valor düşüyor şuan, değişiklik olmaz bu saattten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 duelspecc değişimi lexicon of power da oluyor diye biliyorum bide armor management ve talente göre glyp seçme olacak bildiğim kadarıyla sürekli glyp almıyacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 LoP gereksinimi kalktı artık. Combatta değilsen direk değişiyorsun, BG'lerde sadece ilk hazırlık kısmında üstünde buff varken değişiklik yapılabiliyor, arenada hiçbir şekilde değişiklik yapılmıyor. Glyph'in armor management sistemi ile alakası yok. Zaten artık direk talentin olduğu sayfaya almışlar glyph sayfasını, talent değişince onlarda direk değişiyor. Yani artık üstümüzde toplam 6 major, 6 minor takılı oluyor ama sedece 3er tanesi aktif oluyor talente göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya bu dual specc hiçbir yaraya derman olmadı 1 mt specc var; 1 trash tanking specc var; 1 holy pve specc var; 1 holy pvp specc var. Hatta arada bir can sıkıntısına ilaç retri specc var. Hadi onu geç ama ilk 4'ü elzem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Benim tuzum kuru valla warlock olarak. Affliction PvPde PvEde aynı set gemler ve enchantlar yetiyor. Sadece Glyphleri bir kere tanıtmam yeterli olacak :P Ama henuz PvP setim diye bişi yok zaten cokda gerekmiyor malumunuz arenacı degilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 3.1 icin elemental shaman talent tree önerebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Abartmayalım istersen, eskiden trashta tanklık yapıp bossa gelince talentmi değişiyordun ki. Yapacaksın normal MT spec, trash illaki kesilir bir şekilde. Yanında da ya PvP spec yapacaksın "ben healer değilim itemim yok" diyeceksin. Ya da PvP yapmayacaksın o charla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bence yeterince QQ yaparsam; 2 specc daha verirler yakında. Öyle umuyorum yani xD official forumlara topic açtım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 2 spec mantıklı. 1 pvp 1 PvE için. hangisinde neyi kullanıcan karar ver yok oyle zırt pırt speclemek. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fizban said: 3.1 icin elemental shaman talent tree önerebilecek var mı ? http://talent.mmo-champion.com/?shaman=05330015232133513223013510050500310000000000000000000000000000000000000000000000&glyph=261518060304&version=9757 Ben bunu kullanmayı düşünüyorum. Glyph of Flame Shock ile Glyph of Lightning Bolt arasında kaldım, denemeden birşey demek zor ama genede LB daha mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fury warrior negzel lan en son geçen sene miydi neydi talent trainerı görmüştüm bi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya bu yeni patch le beraber epic alch trinketleri gelmiyo mu? bulamadım hiçbi yerde recipe ini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Yok öyle bir haber şuan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Gayet normal indiriyordu background downloader şimdi "there were several problems" diye tutturdu gıdım gıdım indiriyor : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Rikkie said: Gayet normal indiriyordu background downloader şimdi "there were several problems" diye tutturdu gıdım gıdım indiriyor : / Aldırma. Onu demediğinde de gıdım gıdım indiriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ombakkombak said: ya bu dual specc hiçbir yaraya derman olmadı 1 mt specc var; 1 trash tanking specc var; 1 holy pve specc var; 1 holy pvp specc var. Hatta arada bir can sıkıntısına ilaç retri specc var. Hadi onu geç ama ilk 4'ü elzem. Tek paladin misin guildte :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 yeni şeyler var: :O daha bisürü mount geliyor achievementlisi vendordan alınanı vb:mmo champ argent tournament die bir olay var bide ayrıca blue postlar bi sonraki expansion veya içerik hakkında ipuçları vermişler diye bir söylenti çıktı, Gilneas (bağımsız human nationlardan biri) ve Greymane Wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 |Joker| said: ombakkombak said: ya bu dual specc hiçbir yaraya derman olmadı 1 mt specc var; 1 trash tanking specc var; 1 holy pve specc var; 1 holy pvp specc var. Hatta arada bir can sıkıntısına ilaç retri specc var. Hadi onu geç ama ilk 4'ü elzem. Tek paladin misin guildte :)? 10-12 tane aktif paladin var; ama her specc oynamayı seviyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu greymane wall nerede tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar