Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.1 PTR Patch Notes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bloodlust and Heroism now puts a debuff on you preventing you from using gaining the benefits of them for 10 mins. They now have a 5 min cooldown. (Previously had a 5 min debuff with a 10 min cooldown)
Mesaj tarihi:
tinu said:
ad3m said:
Dingaer said:
teşekkür ederim de açılmıyo bu site bir süredir de ondan başka bir yer bulur muyum diye sormuştum da neyse orayı deniyim bir süre daha

Az önce sitedeydimde hala eski patchi download etmeye kasıyor henüz eklenmemiş 3.1 patchi.

ben download ediyorum su an %5 toplam boyutu 893 mb
dosyanın tam adı wow-0.1.0-enGB-patch.exe

[email protected] ekleyin msn e downloader dosyasını gönderiyim.

Rapidshare.com yada türevi biryere upload edebilirmisin lazım olan herkes seni rahatsız etmemiş olur ;)
Mesaj tarihi:
wow'un sitesinde olmayan derken neyi kastediyorsun anlamadım.
WoW-3.0.1.8874-PTR-EU-Installer-downloader.exe çektim ilke önce. 200mb civarı bir dosya indirdi ve kurdu. ptr clientı çalıştırdım ve şimdi de 893 mb boyutunda WoW-0.1.0-enGB-patch.exe isimli dosyayı indiriyor.
Mesaj tarihi:
Bir shadow priest olarak canım sıkıldı.
Hem hiç bi bok gelmemiş pvp adına (birkaç pvp talentından olan blackoutta silmişler lol)hemde dps nerflenmiş.
Bu tam liste değil bellide çok fazla şeyinde geleceğini sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
ad3m said:
tinu said:
ad3m said:
Dingaer said:
teşekkür ederim de açılmıyo bu site bir süredir de ondan başka bir yer bulur muyum diye sormuştum da neyse orayı deniyim bir süre daha

Az önce sitedeydimde hala eski patchi download etmeye kasıyor henüz eklenmemiş 3.1 patchi.

ben download ediyorum su an %5 toplam boyutu 893 mb
dosyanın tam adı wow-0.1.0-enGB-patch.exe

[email protected] ekleyin msn e downloader dosyasını gönderiyim.

Rapidshare.com yada türevi biryere upload edebilirmisin lazım olan herkes seni rahatsız etmemiş olur ;)

http://rapidshare.com/files/201892121/WoW-0.1.0-enGB-downloader.rar.html
Mesaj tarihi:
Julifton said:
Gangren said:

BL attın, 5dk CD geldi, 10dk Debuff geldi.

Öldün, Ankh kullandın veya Rebirth attı bir druid, debuff gitti, 5dk CD var sadece :p

Tabi bu sadece Shaman için geçerli.

Şamanlar yatsın kalksın diyo blizz. Artık yapacak fazlaca bişi yok her 5 dakkada bi ölceniz arkadaş.

biz ölsek bişey değişmiyo ki, tüm raid 10dk debuff alacak. sadece kendimiz icin mi bl acıcaz.
Mesaj tarihi:
ya arkadas wipe yiyince zaten, ölmesi kalkması, bossun oldugu odaya kosması, bufflanmak falan 5 dakika goturuyodu. simdi yine 5 dakika? bisey farketmedi ki. 2 tane shaman alsan 5 dakikadan fazla beklemiyosun yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...