Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Priesti bıraktım buff geldi. Gene başlasam nerflerler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gangren senin kiyle aynı ise siliver ben aynı degil gibi gördümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bloodlust and Heroism now puts a debuff on you preventing you from using gaining the benefits of them for 10 mins. They now have a 5 min cooldown. (Previously had a 5 min debuff with a 10 min cooldown) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Rofl, "Arms'ın verdiği damage'ı yükseltecez" dedikleri "Titan Grip damage'ını düşürecez" olayıymış herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Aluriel said: http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/february/spectraltigerferal_violet.jpg yeni tameable spirit beast mi bu acaba rideable olsun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 tinu said: ad3m said: Dingaer said: teşekkür ederim de açılmıyo bu site bir süredir de ondan başka bir yer bulur muyum diye sormuştum da neyse orayı deniyim bir süre daha Az önce sitedeydimde hala eski patchi download etmeye kasıyor henüz eklenmemiş 3.1 patchi. ben download ediyorum su an %5 toplam boyutu 893 mb dosyanın tam adı wow-0.1.0-enGB-patch.exe [email protected] ekleyin msn e downloader dosyasını gönderiyim. Rapidshare.com yada türevi biryere upload edebilirmisin lazım olan herkes seni rahatsız etmemiş olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 off işkence gibi ya, 20K ile iniyor 893 MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Anlamadığım wow un sitesinde olmayan sizde nası oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Boşuna mı Blizzard iconu var ismimin altında, huh?! :p WorldofRaids ve MMO-Champion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Character copy status hala pending , patchi indrsekte giremiycez su an ptr'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 wow'un sitesinde olmayan derken neyi kastediyorsun anlamadım. WoW-3.0.1.8874-PTR-EU-Installer-downloader.exe çektim ilke önce. 200mb civarı bir dosya indirdi ve kurdu. ptr clientı çalıştırdım ve şimdi de 893 mb boyutunda WoW-0.1.0-enGB-patch.exe isimli dosyayı indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Julifton said: Anlamadığım wow un sitesinde olmayan sizde nası oluyor? wow ptr launcheri acmayı dene edit:buda wow sitesinden bi sayfa edit:2 1300kb/s diyolar,gömücem kafayı o olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bir shadow priest olarak canım sıkıldı. Hem hiç bi bok gelmemiş pvp adına (birkaç pvp talentından olan blackoutta silmişler lol)hemde dps nerflenmiş. Bu tam liste değil bellide çok fazla şeyinde geleceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ad3m said: tinu said: ad3m said: Dingaer said: teşekkür ederim de açılmıyo bu site bir süredir de ondan başka bir yer bulur muyum diye sormuştum da neyse orayı deniyim bir süre daha Az önce sitedeydimde hala eski patchi download etmeye kasıyor henüz eklenmemiş 3.1 patchi. ben download ediyorum su an %5 toplam boyutu 893 mb dosyanın tam adı wow-0.1.0-enGB-patch.exe [email protected] ekleyin msn e downloader dosyasını gönderiyim. Rapidshare.com yada türevi biryere upload edebilirmisin lazım olan herkes seni rahatsız etmemiş olur ;) http://rapidshare.com/files/201892121/WoW-0.1.0-enGB-downloader.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Upload ı kısmam lazım 200kb la çekio adamlar aip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Saol indireyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 alternatif link bulupta paylaşmayanın elektrikleri kesilsin oynayamasın ptr da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Julifton said: Gangren said: BL attın, 5dk CD geldi, 10dk Debuff geldi. Öldün, Ankh kullandın veya Rebirth attı bir druid, debuff gitti, 5dk CD var sadece :p Tabi bu sadece Shaman için geçerli. Şamanlar yatsın kalksın diyo blizz. Artık yapacak fazlaca bişi yok her 5 dakkada bi ölceniz arkadaş. biz ölsek bişey değişmiyo ki, tüm raid 10dk debuff alacak. sadece kendimiz icin mi bl acıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Şamanlar ölsün zaten^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Holy healingin gene içine sçtılar herifler. Napıcaz o kastığımız critleri şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Toggie, çok wipe yiyeceksiniz, 10 dk beklemeyin boşuna diyor Blizzard :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ya işte wipe yendiginde heroism tekrardan hazır olcak wipe dan kaçmak yok artık hunterlar rogularda ölücek yok öyle yagma puhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Repair > BL.. Basarım wanişi acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ya arkadas wipe yiyince zaten, ölmesi kalkması, bossun oldugu odaya kosması, bufflanmak falan 5 dakika goturuyodu. simdi yine 5 dakika? bisey farketmedi ki. 2 tane shaman alsan 5 dakikadan fazla beklemiyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 np bizde more dps retards diye bagircaz size sikko dps yapiyosunuz diye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar