reyou Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bugun face de gordum, aradim konularda bulamadim. Ankarali arkadaslar siz siz olun sakata gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Her izlediğimiz videoya a hemen öylemiymiş dememekle beraber eğer ki uzmanlar tarafından da bu onaylanırsa vahim bir durum tabi. Abi laz bu arada sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 oha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 heheh ne güzel saklamışlar markasını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bunu izledim şok oldum, okadar çaya kahveye terkoz suyu kaynatırdım artık bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 740 nedir ya ,adam da ihlas pazarlamaya vs. çalışıyor sanırım. Biz onlardan su arıtma cihazı almıştık 3-4 yıl kadar önce gelip aynı işlemleri yapmıştı gelen adamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yürü be sade vatandaş be kim tutar ehueh, bu video hit olmalı! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 e belli zaten leş gibi pas kokuyor bazen.. makarna suyu olarak kullandığımız bazı zamanlarda kaynadıktan sonra pas renginde artıklar bırakıyordu tencerede.. amcanın anlatımına da 10/10, gerek çilek ile temiz suyu temsil etmesiyle gerek süper açıklamalarıyle süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 oha yazık lan ankaralılara. çok şükür istanbuldayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 helal amca yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 su değil jöle direk. saça felan sürünce kalıp gibi tututor şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yazık günah ya bu suyu içiriyor İ.Melih hepimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 İzmirde de sürekli izsudan damacanayla su dolduruyorum çeşme suları içimiyor..Bıktım taşımaktan damacana ama sağlık işte naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ankaranın suyu rezaletmiş te musluktan alan su içiliyorsa niye şu damacanalara masraf yapıyoruz biz gerçi onlarda bakteri kaynağı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sh3lal3s said: ankaranın suyu rezaletmiş te musluktan alan su içiliyorsa niye şu damacanalara masraf yapıyoruz biz gerçi onlarda bakteri kaynağı direk Musluk suyu pis. Topik bunu söylüyor. Yani içme musluk suyunu yoksa 10 sene sonra Dr. House bile kurtaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yok ben istanbuldayım zaten yani analizleri normal olan musluk suları da var farklı şehirlerde onlar açısıdan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yürü be sade vatandaş! Suya mı küfretsem, amcayı mı takdir etsem bilemedim... İnanılmaz! Amca inanılmaz, su ayrı inanılmaz. Ama bu şahsı çok takdir ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ankaranın suyu çok güzel inanmayın millete. kana kana içiyorum ben çok lezzetli. melih amca yapınca güzelini yapıyo her bi işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Sabahları ceşmeden sarı geliyor sular :) gerci bi kaç gündğr baraj suyu veriyor galiba klorlu gelmeye başladı sular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 peki ketıla koysam kahve yapsam olur mu bununla. olmaz diyosanız yakında gidiciyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kaynatmayla olcak iş değil bu, kaynayınca mikrobu öldürürsün ama içerik aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 O değil de işaretleme yöntemi süpermiş. Sol-sağ karıştıracak kadar sade bir vatandaş demek ki, ÖNÜNDE ÇİLEK OLAN EROTİK BARDAKTAKİ SU diye bir işaret yöntemi icat ediyor ayak üstü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 abi sade made değil bu, ya hayatın adamı, ya chpnin adam. eğer öyle değilse ankaranın yarısı çok yaşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 video cidden çok iyiymiş, amca da başlarda dava açıcam falan derken sonlarda i.melih'e iyi saydırıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Adama hak versem de, ankaranın suyunun namını duysam da, adam içi biraz sıvı -tahminen çeşme suyu- dolu bardağa çeşme suyu doldururken işkillenmeden edemedim :/ boş bardağa çeşme suyu koysa çok daha fazla hak verirdim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar